Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

CUM ESTE DINCOLO DE VIATA? Ce spune omul care a murit pana acum de doua ori!

Publicat:

A avut ceva probleme cu viata, dar si de a face cu moartea. Se poate spune despre un student suedez in varsta de 22 de ani, care pana la aceasta varsta a "reusit" sa ajunga de doua ori in moarte clinica, in urma unui accident de motocicleta si apoi a unei supradoze de medicamente analgezice.
In ambele ocazii, medicii au fost sa-l informeze de faptul ca, in conformitate cu legea suedeza, se vorbise la trecut despre el.

Intr-un interviu pentru Reddit, tanarul – un declarat ateist in ceea ce priveste convingerile sale despre lume si viata – a marturisit ca experienta mortii a fost doar…

Citeste articolul mai departe pe jurnalul.ro…  

Sursa articol: jurnalul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Anunțul șefului celei mai mari organizații pentru cautarea vieții extraterestre : 'Ideea ca Pamantul este singurul loc cu viața este nerealista'

05:05, 24.04.2024 - Deși rapoartele despre obiecte misterioase pe cerul Pamantului ar putea starni temeri de atac, șeful Institutului SETI ne incurajeaza sa fim raționali. Bill Diamond susține ca, pana in prezent, nu exista dovezi credibile despre tehnologia extraterestra in spațiul nostru cosmic.

Moartea politica, mai grea decat moartea clinica

08:01, 19.04.2024 - Se spune ca, pe cat de frumoasa este viața, pe atat de nedreapta este uneori. Și nu numai in politica. Totuși, parca nu viața-i nedreapta,... The post Moartea politica, mai grea decat moartea clinica appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Ea este Betina, mama in varsta de 32 de ani care a murit la Spitalul Județean din Sibiu: ”A luptat pentru viața ei pana in ultima clipa” / FOTO

11:15, 09.04.2024 - In cursul zilei de ieri, un nou caz a șocat Romania! O tanara mamica s-a stins din viața la doar cateva zile dupa ce și-a adus bebelușul pe lume. Betina a murit pe un pat de spital in Sibiu.

A murit cel mai batran om din lume! Venezueleanul Juan Vicente Perez Mora s-a stins din viața la varsta de 114 ani

11:40, 03.04.2024 - Este o veste trista in lume! A murit cel mai batran om din lume! Venezueleanul Juan Vicente Perez Mora s-a stins din viața la varsta de 114 ani. El a murit marți, pe data de 2 aprilie 2024. Iata cine a fost Juan Vicente Perez Mora, dar și ce se știe despre el!

Doliu in familia Clejanilor. A murit tatal lui Ionița, Marin Manole. Barbatul s-a stins din viața la varsta de 82 de ani

16:35, 01.04.2024 - Ionița de la Clejani trece prin momente dureroase. Tatal sau, Marin Manole, s-a stins din viața la varsta de 82 de ani. Barbatul a fost o figura cunoscuta in lumea muzicii, bucurandu-se de succes și in țara, dar și in strainatate.

Star Matinal. O influencerița a murit la varsta de 30 de ani, din cauza unei operații estetice. Și-a dorit o schimbare, dar a platit frumusețea cu prețul vieții / VIDEO

08:35, 26.03.2024 - Un nou caz cutremurator. A platit frumusețea cu prețul vieții. O tanara influencerița a murit la doar 30 de ani, dupa ce a apelat la ajutorul medicului estetician pentru o operație de liposucție.

A murit „parintele” metroului din București. Octavian Udriște s-a stins din viața la varsta de 88 de ani / FOTO

10:50, 13.02.2024 - S-a stins din viața Octavian Udriște, cel caruia i se mai spunea și „parintele” metroului din București. Unul dintre cei mai importanți ingineri romani din domeniul cailor ferate a murit la varsta de 88 de ani.

A murit Yogi, cel mai in varsta urs brun din Romania. Mai mult de jumatate din viața și-a petrecut-o in captivitate

13:20, 29.01.2024 - " Veteranul de varsta al Sanctuarului Libearty și probabil al doilea cel mai in varsta urs brun din lume (43 de ani) a devenit astazi o steluța din Ursa Mare. Salvat dupa 30 de ani de captivitate la Zoo Sibiu, Yogy ne-a uimit mereu cu pofta lui de viața și curiozitatea de-a cunoaște fiecare petec de…


Ce parere ai despre aceasta stire?