Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Culcatul la ora 21.00, secretul fericirii? Concluziile surprinzătoare rezultate dintr-un experiment

Publicat:
Culcatul la ora 21.00, secretul fericirii? Concluziile surprinzătoare rezultate dintr-un experiment

Este culcatul in fiecare seara la ora 21.00 un secret pentru fericirea și buna noastra dispoziție? Un experiment intreprins de un jurnalist din ne ofera raspunsurile. Este culcatul la ora 21.00 secretul fericirii? Rezultatele surpriza ale unui experiment Medicii avertizeaza ca somnul este crucial pentru un organism sanatos . Numai cu o odihna pe masura putem sa funcționam zi de zi la un randament maxim. In schimb, prea putine ore de somn sau o ora nepotrivita de culcare ne pot scoate usor din ritm. In final, o astfel de dezordine poate duce chiar si la apariția anumitor boli. In…

Citeste articolul mai departe pe money.ro…  

Sursa articol si foto: money.ro


Stiri pe aceeasi tema

Doi soți din Marea Britanie s-au trezit divorțați din greșeala, pentru ca un avocat le-a incurcat dosarul

18:30, 15.04.2024 - Un cuplu din Marea Britanie a divorțat din greșeala, dupa ce angajații unei firme de avocatura au dat un click greșit pe computer. Instanața a decis acum ca decizia de divorț nu poate fi anulata, relateaza The Guardian.

Peștele-minune. Scrumbia de Dunare curata vasele de sange de grasimi si reduce riscul de tromboza

14:45, 15.03.2024 - Scrumbia este un pește salbatic care migreaza din Marea Neagra in Dunare, pentru reproducere și nu se hranește pe tot traseul dus-intors. Scrumbia de Dunare are numeroase beneficii pentru sanatate. Specialistii au plasat-o pe primul loc in topul celor mai sanatoase si gustoase soiuri de peste. Secretul…

Este culcatul la ora 21.00 secretul fericirii? Experimentul jurnalistului The Guardian, Tim Dowling, s-a incheiat cu o concluzie surprinzatoare

23:25, 23.02.2024 - Tinerii din ziua de azi se culca din ce in ce mai devreme și dorm aproape 10 ore. Jurnalistul Tim Dowling a experimentat mersul la somn la ora 21.00, cu obiectivul de a explora beneficiile și dezavantajele acestui obicei popular printre tineri. Potrivit Wall Street Journal, ora 21.00 este noua ora…

Cum hormonul fericirii ar putea salva creierul de demența Alzheimer

15:05, 16.02.2024 - Potrivit unui recent studiu, neuronii specifici oxitocinei, hormonul fericirii, intervin in imbunatațirea memoriei in cazul persoanelor afectate de demența Alzheimer. Cercetatorii de la Universitatea din Tokyo au fost interesați de rolul hormonului  oxitocina (OXT)  in procesul de invațare și memorare.…

Ce se intampla daca mananci mamaliga, in fiecare zi, timp de o luna. Rezultatele sunt incredibile

15:00, 16.02.2024 - Mamaliga este un preparat tradițional care rareori lipsește de pe mesele noastre. Specialiștii ne-au spus ce se intampla daca mancam mamaliga in fiecare zi timp de o luna. Care este rezultatul? Dieta cu mamaliga Cu toții știm ca mamaliga este facuta cu malai, care care o sursa bogata de vitamina B,…

Riscul de cancer pulmonar plutește in aer. Dr. Beatrice Mahler explica de ce nefumatorii sunt expuși acestei boli

20:01, 05.02.2024 - Daca in cancerul pulmonar ”fumatul nu mai suprinde pe nimeni”, in cazul nefumatorilor, aceasta boala este consecința ”nivelului crescut de poluanți in aerul exterior”, avertizeaza dr. Beatrice Mahler, managerul Institutului de Pneumoftiziologie ”Marius Nasta” . Medicul subliniaza ca ”efectele negative…

Dilema din comunismul romanesc, reinviata azi in Marea Britanie: ar trebui medicii sa fie instruiți sa reclame avorturile ilegale? 

17:05, 05.02.2024 - Aproape 30 de cazuri de suspiciuni de avorturi ilegale au fost reclamate la poliție in 2022 in Marea Britanie, de aproape doua ori mai multe decat cu patru ani inainte. Aici, avortul nu este legalizat, dar este parțial dezincriminat - adica poate avea loc in anumite condiții. De pilda, daca sarcina…

Intarzierile privind limitele de poluare a aerului in UE vor duce la sute de mii de decese premature și vor mari decalajul dintre est și vest, spun experții

17:20, 02.02.2024 - Cercetatorii in domeniul respirator avertizeaza ca lipsa de acțiune in privința reducerii poluarii aerului in Uniunea Europeana va „mari inegalitatea” dintre Europa de Est și Europa de Vest, relateaza The Guardian.Organizația Mondiala a Sanatații (OMS) a stabilit direcții privind numarul de particule…


Ce parere ai despre aceasta stire?