Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Creșterea imunității cu ajutorul emoțiilor pozitive. Aşa ne ținem inima sănătoasă

Publicat:

  Inima este primul organ format in corpul nostru și ramane de-a lungul vieții și cel mai puternic dintre toate. Ea genereaza o energie electromagnetica de 60-1000 de ori mai puternica decat cea a creierului. Cercetarile oamenilor de știința arata ca noi avem doua creiere, iar cerebelul din cap asculta de „creierul din inima omului“. In opinia renumitului psiholog , președinte și fondator al Institutului de Neuro-Programare Lingvistica Somato-Integrativa (INLPSI), ori de cate ori simțim o emoție, inima transmite constant un semnal electromagnetic foarte puternic catre corp,…

Citeste articolul mai departe pe ampress.ro…  

Sursa articol: ampress.ro


Stiri pe aceeasi tema

Economia Turciei, intr-o situație complicata: Inflația galopanta se apropie de 70%, creșteri uriașe de prețuri, dobanda-cheie la 50%

09:26, 04.04.2024 - Inflatia anuala a Turciei a urcat la 68,5% pentru luna martie, o crestere fata de nivelul de 67,1% din februarie, potrivit raportului Institutului de Statistica din Turcia, publicat miercuri, transmite CNBC. Cresterea lunara a preturilor de consum a fost de 3,16%, condusa de educatie, comunicare si…

Adevarul nebanuit despre consumul de cafea: cat trebuie sa consumam pentru o inima sanatoasa

10:35, 13.03.2024 - Un articol din Jurnalul European de Cardiologie Preventiva, din septembrie 2022 spune ca daca bei doar o ceașca de cafea pe zi, vei avea o inima mai sanatoasa și risc general redus de mortalitate.De ce este important acest studiu? Ca și in ceea ce privește cercetarea in nutriție, acest studiu observațional…

Adevarul nebanuit despre consumul de cafea: cat trebuie sa consumam pentru o inima sanatoasa

08:05, 12.03.2024 - Un articol din Jurnalul European de Cardiologie Preventiva, din septembrie 2022 spune ca daca bei doar o ceașca de cafea pe zi, vei avea o inima mai sanatoasa și risc general redus de mortalitate.De ce este important acest studiu? Ca și in ceea ce privește cercetarea in nutriție, acest studiu observațional…

Ajutor de la stat pentru IMM-urile afectate de creșterea ROBOR

08:51, 18.02.2024 - Ministerul Finanțelor a instituit o schema de ajutor de minimis pentru sprijinirea IMM-urilor afectate de creșterea ROBOR in contextul crizei economice generate de pandemia COVID-19. Schema de minimis, cu un buget de 86.560.000 lei, va finanța diferențele de dobanda care nu pot fi acoperite din ajutorul…

Zece sfaturi care ajuta inima sa fie sanatoasa. Ce trebuie sa excluzi din alimentație: „Pot contribui la obezitate”

14:40, 08.02.2024 - Reducerea consumului de zahar, evitarea alimentelor ultraprocesate și includerea in mesele de zilnice a peștelui gras, semințelor, fructelor, legumelor și folosirea de condimente sunt doar cateva dintre elementele care ne mențin sanatoși.

5 sfaturi pentru o inima sanatoasa pentru cat mai mult timp

16:20, 01.02.2024 - Inima reprezinta motorul organismului care face toate sistemele sa funcționeze in parametri optimi. Cand inima sufera, apar semne vizibile pe toate planurile, lucru ce iți poate afecta activitatea de zi cu zi. Partea buna este ca tu ai controlul asupra acestor lucruri și daca ții cont de cateva sfaturi…

Cresterea unui copil nascut anul acesta pana la terminarea liceului costa in Romania peste 100.000 de euro

19:00, 30.01.2024 - Costul total pentru creșterea unui copil nascut in 2024 pana la absolvirea liceului, ajustat la rata inflației, este estimat la putin peste 594.000 de lei pentru primul copil și aproape 418.000 de lei pentru cel de-al doilea copil, arata o analiza realizata de Clubulcopiilor.ro.Estimarile realizate…

Cel mai prost obicei alimentar care blocheaza inima. Greșeala uriașa cand mancam: „Nu este sanatoasa, chiar daca e la moda”

21:20, 28.01.2024 - Unul dintre cei mai mari factori de risc pentru bolile de inima este acumularea de placi (leziune in pereții vaselor de sange) in artere. Deoarece acest lucru are loc in interiorul corpului și nu ne putem da seama privindu-ne in oglinda, este important sa știm cum sa evitam o astfel de situație.


Ce parere ai despre aceasta stire?