Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cine a fost Alex Erlich, acrobatul Circului Metropolitan care murit după o căzătură de la înălțime

Publicat:

Vestea ca a murit a indurerat o țara intreaga. Tanarul cazuse pe data de 5 februarie de la o inalțime de 9 metri, in timpul unei repetiții, la . Deși starea lui de sanatate se ameliorase vizibil, din pacate, marți, s-a stins din viața, la varsta de 26 de ani.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Fostul star din Liga de Fotbal American, O.J. Simpson a murit la 76 de ani

09:00, 12.04.2024 - O.J. Simpson a murit de cancer la varsta de 76 de ani. Vestea a fost confirmata de familia lui. Fostul star din NFL (Liga de Fotbal American) a fost achitat in 1995 de uciderea soției sale și a prietenului acesteia, dupa un proces ce a captivat intreaga America, scrie observatornews.ro .

VIDEO | Furtuna Nelson face ravagii: Patru persoane au murit. Printre victime se numara și un adolescent de 16 ani

23:36, 28.03.2024 - Patru persoane au murit joi, luate de mare, pe coasta de nord-vest si nord-est a Spaniei, maturata de rafale violente de vant si valuri de mai multi metri inaltime, relateaza AFP. ”Doi morti, dupa ce au cazut in mare la Muros del Nalon si Cudillero”, a anuntat intr-un comunicat Serviciul de Urgenta…

A murit George Nicolescu, cantarețul orb care a cucerit Romania cu șlagarul „Eternitate”

13:30, 26.03.2024 - George Nicolescu, celebrul cantareț orb care ne-a daruit șlagarul „Eternitate”, s-a stins din viața la varsta de 74 de ani. Anunțul trist a fost facut chiar de Andrei Paunescu. La doar 74 de ani, George Nicolescu a intrat in eternitate. „Eternitate” este si cel mai cunoscut slagar al artistului, lansat…

Cum a reacționat Roxana, cand a aflat ca Mile Povan a murit. Iubita lui este devastata de durere: ”Aș da orice sa nu...”

13:10, 07.03.2024 - Vestea morții lui Mile Povan a fost un șoc pentru familia lui și, mai ales, pentru iubita artistului. Roxana a transmis un mesaj dureros, prin care a exprimat cat de tare a suferit in momentul in care a aflat ca Mile Povan s-a stins din viața.

A murit Lordul Jacob Rothschild, renumit pentru filantropia in domeniul artistic

14:15, 26.02.2024 - Lordul Jacob Rothschild, finanțator renumit pentru filantropia in domeniul artistic, a murit. Avea 87 de ani. Vestea a fost aflata luni, 26 februarie. Lord Jacob Rothschild, membru al celebrei familii de bancheri Rothschild, a murit la varsta de 87 de ani. Anunțul a fost facut chiar de catre familia…

Doliu in industria medicala din Romania! Un doctor renumit a murit

19:00, 12.02.2024 - Este doliu in industria medicala din Romania. Un doctor cunoscut și fondatorul Institutului Inimii s-a stins din viața, in urma cu puțin timp. Vestea decesului a lasat multa durere și regret și sufletele celor care l-au privit cu admirație pe parcursul carierei sale.

O tanara in varsta de 20 de ani a murit dupa ce a cazut de la inalțime! Nenorocirea s-a produs noaptea trecuta…

08:35, 12.02.2024 - Tragedie noaptea trecuta la Cluj-Napoca. O tanara a cazut de la inalțime pe strada Henri Barbusse și a decedat. O femeie a cazut de la inalțime, in noaptea de duminica spre luni, pe strada Henri Barbusse din Cluj-Napoca. Potrivit ISU Cluj, au fost incepute manevrele de resuscitare, dar din pacate femeia…

O tanara din Cluj-Napoca a murit, dupa ce a cazut de la inalțime

08:20, 12.02.2024 - O tanara in varsta de 20 de ani a murit, in noaptea de duminica spre luni, dupa ce a cazut de la inalțime pe strada Henri Barbusse, din Cluj-Napoca. Fata a fost gasita decedata in fața unui bloc de locuințe.


Ce parere ai despre aceasta stire?