Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce mai fac polonezii cu Pilonul II

Publicat:

Polonia intenționeaza sa-și revizuiasca sistemul de pensii într-un mod care sa puna capat nesiguranței privind viitorul activelor gestionate de fondurile de pensii private și, în același timp, sa ajute guvernul sa evite creșterea deficitului bugetar, potrivit Bloomberg. Despre cum și-a distrus Polonia Plonul II de pensii și cum încearca reconstrucția, HotNews.ro a scris anul trecut aici.

Ce vor sa faca, propriu-zis:

Guvernul propune transferul activelor în valoare de 162 miliarde de zloți (43 miliarde dolari) de la fondurile de pensii administrate privat în…

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Marcel Ciolacu: Investim 11 miliarde de lei pentru reabilitarea liniei de cale ferata Focsani-Roman, aproape 150 de kilometri de cale ferata / 1 miliard de lei, pentru reabilitarea unui sector de 42 de kilometri din Autostrada A1

11:56, 16.05.2024 - ”Avem confirmarea oficiala ca ne-am tinut promisiunile facute romanilor la inceput de mandat.  Inflatia a scazut sub 6% in aprilie si consumul privat arata o revenire solida in primul trimestru. Practic, consumul populatiei incepe sa redevina, alaturi de investitii, un motor al cresterii economice”,…

Isarescu: Cand datoria depaseste 50%, trebuie luate masuri. Nu stim care vor fi acele masuri si cand se vor lua, dar ele se vor lua

13:56, 15.05.2024 - Mugur Isarescu a fost intrebat, miercuri, intr-o conferinta de presa, daca el considera ca in 2025 trebuie luate anumite masuri daca datoria depaseste 50% din PIB, iar o masura ar putea fi inghetarea salariilor.  ”Unde e lege, nu e tocmeala. Cand datoria depaseste 50%, trebuie luate masuri. Nu stim…

Mugur Isarescu: ”Cand datoria depaseste 50% din PIB, trebuie luate masuri”

13:56, 15.05.2024 - Guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, Mugur Isarescu, a afirmat ca, atunci cand datoria depaseste 50% din PIB trebuie luate masuri, dar a adaugat ca nu stie care vor fi acestea si cand vor fi luate, relateaza News.ro.Mugur Isarescu a fost intrebat, miercuri, intr-o conferinta de presa, daca el considera…

Capitalizarea Exxon este mai mare decat cea a Tesla pe fondul incetinirii vanzarilor de automobile electrice

12:25, 20.04.2024 - Pentru prima data in mai mult de un an, valoarea de piata a grupului petrolier american Exxon Mobil Corp. a depasit-o pe cea a Tesla Inc., pe fondul incetinirii vanzarilor de automobile electrice iar investitorii mizeaza pe reticenta consumatorilor in a renunta la automobilele cu motoare pe combustie,…

Scolile din Transnistria cu predare in limba romana, impuse sa plateasca facturi mai mari. Guvernul: Acțiuni abuzive si discriminatorii

21:35, 28.03.2024 - Școlile cu predare in limba romana din regiunea transnistreana au fost supuse unor majorari semnificative ale taxelor pentru serviciile comunale. Anunțul a fost facut de Biroul politici de reintegrare, care a calificat acțiunile Tiraspolului drept „abuzive și discriminatorii”.

Dezastru economic in Suedia: falimentele au crescut cu 62%

17:35, 01.03.2024 - Suedia se confrunta cu o criza financiara severa, cu un numar de falimente care a crescut cu 62% in februarie, marcand cea mai proasta luna de la criza financiara de la inceputul anilor 1990. Aceasta reprezinta, de asemenea, cel mai mare numar de falimente pentru luna februarie din ultimii 20 de ani,…

Israel vrea sa construiasca peste 3.000 de case in Cisiordania, pe teritoriul in care se intenționeaza inființarea unui stat palestinian

16:50, 23.02.2024 - Guvernul israelian intenționeaza sa aprobe construcția a peste 3.300 de case noi in Cisiordania. Anunțul a fost facut de membrii cabinetului. Zona vizata se afla pe teritoriul in care se intenționeaza inființarea unui stat palestinian.

Romania ar putea avea nevoie de 7 ani pentru a reduce deficitul bugetar, spune ministrul Boloș

20:05, 20.02.2024 - Ministrul finantelor, Marcel Bolos, a declarat pentru Bloomberg ca reducerile bugetare anuale echivalente cu 0,5% din PIB, conform noilor reguli fiscale ale UE, sunt foarte greu de realizat, iar Romania ar putea avea nevoie de restul acestui deceniu pentru a reduce deficitul bugetar, noteaza Agerpres.„Pur…


Ce parere ai despre aceasta stire?