Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Armata israeliană și-a retras toate trupele din sudul Fâșiei Gaza (surse)

Publicat:
Armata israeliană și-a retras toate trupele din sudul Fâșiei Gaza (surse)

Armata israeliana si-a retras in noaptea de sambata spre duminica toate trupele din sudul , pastrand in enclava doar o brigada, a declarat duminica pentru EFE o sursa militara.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol si foto: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Armata israeliana și-a retras trupele din sudul Fișiei Gaza

08:10, 08.04.2024 - Israelul și-a retras trupele din sudul Fișiei Gaza, inclusiv din orașul Khan Yunis, dupa luni de lupte impotriva mișcarii islamiste palestiniene Hamas, au anunțat duminica armata și presa israeliana. „Astazi, duminica, 7 aprilie, divizia de comando 98 a armatei israeliene și-a incheiat misiunea la Khan…

Israelul si-a retras o parte din trupele din sudul Fasiei Gaza

08:00, 08.04.2024 - Israelul si-a retras o parte din trupele din sudul Fasiei Gaza, la sase luni de la declansarea razboiului impotriva Hamas. Totodata, partile au trimis echipe in Egipt pentru noi discutii despre o posibila incetare a focului. Corespondentul RRA, Ion Stiubea, transmite de la Ierusalim: Desi Israelul s-a…

Eșec al armatei israeliene: la șase luni de razboi, IDF retrage toate trupele din sudul Fașiei Gaza

14:46, 07.04.2024 - Armata israeliana (IDF) a anunțat ca a retras toate trupele terestre din sudul Fașiei Gaza. In zona a ramas doar o brigada IDF, informeaza Mediafax. Aceasta are rolul de a controla un coridor.

Armata israeliana si-a retras majoritatea trupelor din sudul Fasiei Gaza

13:30, 07.04.2024 - Armata israeliana si-a retras in noaptea de sambata spre duminica toate trupele din sudul Fasiei Gaza, pastrand in enclava doar o brigada, a declarat o sursa militara, duminica, pentru EFE, citata de Agerpres.

LIVE TEXT - Razboi in Israel: Armata israeliana lovește puternic orașul Rafah din sudul Fașiei Gaza

03:35, 23.02.2024 - Bombardamentele israeliene asupra Rafah au distrus o moschee și cateva case, iar locuitorii au spus ca a fost una dintre cele mai grele nopți de pana acum. Cel puțin șapte cadavre, in saci mortuari, au fost așezate pe pavele in fața unei morgi din orașul situat la granița cu Egiptul. Peste jumatate…

Operațiune in sudul Fașiei Gaza. Armata israeliana a anunțat anihilarea mai multor luptatori Hamas

14:00, 04.02.2024 - Fortele de aparare ale Israelului (IDF) au ucis mai multi combatanti islamisti Hamas in Fasia Gaza, printre care unii in apropiere de localitatea Khan Younis, in sudul enclavei palestiniene, a anuntat duminica dimineata armata israeliana.

Armata israeliana intentioneaza sa isi extinda operatiunile in sudul Fașiei Gaza

08:20, 02.02.2024 - Fortele de Aparare Israeliene (IDF) doresc sa isi extinda lupta impotriva gruparii militante palestiniene Hamas in partea cea mai sudica a Fasiei Gaza, potrivit informatiilor aparute in presa israeliana de joi.


Ce parere ai despre aceasta stire?