Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Operațiune în sudul Fâșiei Gaza. Armata israeliană a anunțat anihilarea mai multor luptători Hamas

Publicat:

Fortele de aparare ale Israelului (IDF) au ucis mai multi combatanti islamisti Hamas in , printre care unii in apropiere de localitatea , in sudul enclavei palestiniene, a anuntat duminica dimineata armata israeliana.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO Armata israeliana anunta ca 100 de luptatori Hamas au fost ucisi in ultima operatiune din Khan Younis

18:40, 26.07.2024 - Aproximativ 100 de luptatori inarmati din miscarea palestiniana Hamas au fost ucisi de la inceputul celei mai recente operatiuni israeliene din orasul Khan Younis, situat in sudul Fasiei Gaza, a anuntat vineri armata israeliana, transmite DPA, relateaza Agerpres.

Armata israeliana a recuperat din Gaza trupurile a cinci persoane ucise in atacul Hamas din 7 octombrie

10:35, 25.07.2024 - Fortele israeliene au recuperat trupurile a cinci persoane ucise in timpul atacului intreprins de Hamas in sudul Israelului in ziua de 7 octombrie 2023 si retinute de atunci in Fasia Gaza, a anuntat joi IDF.

Mii de oameni iși parasesc locuințele din cauza bombardamentelor israeliene din sudul Fașiei Gaza

12:15, 02.07.2024 - Armata israeliana a ordonat luni locuitorilor din mai multe orașe și sate din orașul Khan Younis sa iși evacueze casele, inainte ca tancurile sa reintre in zona pe care armata o parasise in urma cu cateva saptamani. Marți, autoritațile palestiniene au anunțat ca opt oameni au murit și zeci au fost raniți…

Teritoriul Israelului a fost vizat de 20 de proiectile trase din sudul Fașiei Gaza, anunța armata israeliana

12:00, 01.07.2024 - Atacul cu proiectile lansate din sudul Fașiei Gaza catre Israel a fost revendicat de Brigazile al-Quds, aripa armata a grupului palestinian Jihadul Islamic, relaetaza AFP, citata de Agerpres.„Aproximativ 20 de proiectile au fost identificate ca provenind din zona Khan Younis. Un numar de proiectile…

Razboi in Gaza, ziua 257. Lupte si bombardamente in sudul Fasiei Gaza, tensiuni la granita Israelului cu Libanul

12:05, 20.06.2024 - Lupte de strada sustinute de bombardamente israeliene au avut loc miercuri in sudul Fasiei Gaza, in timp ce armata israeliana spune ca se pregateste pentru o posibila ofensiva in Liban impotriva miscarii islamiste Hezbollah, transmite AFP. Armata israeliana a confirmat ca isi va continua operatiunile…

Alte trei cadavre ale ostaticilor israelieni au fost recuperate de armata israeliana din Jabalia, in nordul Fașiei Gaza

12:31, 24.05.2024 - Armata israeliana a mai recuperat cadavrele a trei ostatici israelieni din Jabalia. Trupurile celor trei barbați care au fost uciși pe 7 octombrie in Mefalsim, un kibbutz de langa granița Israelului cu Fașia Gaza, au fost duse in enclava de Hamas, potrivit armatei israeliene (IDF).

Armata israeliana și-a ucis din greșeala cinci militari in Fașia Gaza. Un tanc i-a confundat cu luptatori Hamas: „Un foc prietenesc”

09:45, 16.05.2024 - Cel putin cinci militari israelieni au fost ucisi miercuri din greseala, intr-un incident din nordul Fasiei Gaza, cand un tanc israelian i-a confundat cu luptatori, transmite joi EFE, citata de Agerpres.

Armata israeliana le cere civililor sa plece din Rafah, pregatindu-se sa-si extinda ofensiva

11:30, 11.05.2024 - Israelul a cerut locuitorilor din mai multe zone din Rafah, in Fasia Gaza, sa plece si sa se indrepte spre „zona umanitara extinsa”, in timp ce se pregateste sa isi intensifice operatiunea militara in extremitatea sudica a Fasiei Gaza, la granita cu Egiptul, relateaza SkyNews, citat de News.ro.In ciuda…


Ce parere ai despre aceasta stire?