Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

14:15, 27.01.2024

Cum să fierbi găina de țară mai repede. Ingredientul banal care frăgezește carnea

Cum să fierbi găina de țară mai repede. Ingredientul banal care frăgezește carnea

Păstrați lichidul sub nivelul de fierbere și acoperiți tigaia parțial cu un capac, pentru a menține căldura potrivită.Ar trebui să folosiți lichid cât să acopere carnea, iar suprafața trebuie să se onduleze, nu…




13:25, 25.01.2024

Ingredientul care frăgezește snițelele. Trucul folosit de Chef Scărlătescu în bucătărie

Ingredientul care frăgezește snițelele. Trucul folosit de Chef Scărlătescu în bucătărie

Chef Cătălin Scărlătescu a dezvăluit un ingredient secret ce transformă complet gustul și textura cărnii și conferă șnițelelor o savoare și o frăgezime deosebite.  Celebrul bucătar a mărturisit că acordă o atenție…




15:55, 27.12.2023

Ingredientul care frăgezeşte friptura de curcan. Aşa va ieşi suculentă la interior, crocantă la exterior

Pictura de curcan este unul dintre cele mai greșite preparate, nelipsită de pe masa de sărbători, în special de Revelion. Este un tip de carne extrem de sănătos, cu o mulțime de beneficii pentru sănătate, dar care…




18:40, 23.12.2023

Ingredientul care frăgezește friptura de porc. Va ieşi suculentă şi se va rupe fâşii cu uşurinţă

Friptura de porc este unul dintre cele mai îndrăgite preparate ale iernii, când carnea se găsește pretutindeni, proaspătă și bună. Acest preparat este nelipsit de pe masa de sărbători, dar contează să fie gătit…




17:00, 19.12.2023

Berea frăgezește carnea? De ce punem bere la friptura de porc și cum o alegem

De pe masa pregătită pentru sărbători nu are cum să lipsească friptura, iar unul dintre trucurile des folosite este acela de a pune bere atunci când este gătită. Așa va ieși mai fragedă și aromată. Ce tip de bere…




11:55, 21.11.2023

Trucul pentru a fierbe carnea de găină mai repede. Este ieftin și banal, frăgezește iute preparatul

Carnea fiartă la foc mic și lent asigură un preparat final gustos. Pentru o mâncare reușită există mai mulți pași pe care gospodinele trebuie să îi urmeze. Păstrați lichidul sub nivelul de fierbere și acoperiți…




20:05, 05.05.2023

Cum să frăgezești carnea cu apă minerală ?

Toți bucătarii își doresc ca friptura să iasă fragedă și suculentă, însă de multe ori se întâmpla ca aceasta să fie fix invers, adică uscată. Au apărut soluții cu vin sau cu bere, însă nu sunt tocmai cele mai bine.…




10:55, 27.01.2023

Ingredientul care trebuie pus în mâncare și care frăgezește carnea. Secretul lui Joseph Hadad

Chef Joseph Hadad le-a povestit fanilor săi despre unul dintre secretele sale. Ingredientul special se folosește în mai multe preparate, oferind o savoare delicioasă. Pe lângă gust, el ajută și la frăgezimea cărnii,…




11:30, 16.01.2023

Friptură mai fragedă și aromată - 4 trucuri utile în bucătărie

Ai pregătit o garnitură gustoasă, dar când o combini cu friptura ești dezamăgit de textura cărnii? De multe ori friptura poate rămâne tare sau nepătrunsă. Pentru a ști punctul până la care trebuie să o rumenești…




18:10, 21.12.2022

Ingredientul banal care frăgezeşte imediat carnea de porc sau de vită. Aşa va ieşi friptura perfectă, toţi te vor lăuda

Una dintre cele mai comune probleme ale gospodinelor, când vine vorba despre prepararea cărnii, este frăgezirea ei. Există diverse trucuri pe care le poți aplica pentru a te bucura de o friptură savuroasă. Află…




13:25, 22.07.2022

Cum frăgezești corect carnea de vită, de fapt. Trucul la care nu vei mai renunța niciodată!

Cum frăgezești corect carnea de vită, de fapt, potrivit experților în bucătărie. Gătirea cărnii de vită este o provocare chiar și pentru bucătari. Puțin știu care este secretul, pentru ca bucățile de carne să devină…




16:05, 18.05.2022

Ingredientul care îți frăgezește imediat carnea de porc. Așa vei avea mai puține probleme

Mulți dintre români au impresia că au rețeta perfectă care frăgezește carnea pentru grătar. Mulți folosesc iaurt, ceapă, oțet, diverse condimente aduse din străinătate, însă foarte puțini dintre ei știu că există…




11:45, 25.01.2022

Cum frăgezești carnea în doar 30 de minute. E cel mai tare truc pentru gospodine!

Cum ai putea să frăgezești carnea în jumătate de oră? Nu trebuie să îți mai faci griji dacă invitații tăi sunt deja pe drum. Un truc simplu și extrem de util îți sare în ajutor. Toate gospodinele ar trebui să știe…




11:16, 03.12.2021

Rețete de Crăciun. Așa faci cea mai bună friptură de porc - ingredientul care frăgezește carnea

Ingrediente:800 g pulpă de porc, feliată subţire (6 bucăţi)55 g unt60 ml sos de soia7-8 fire de ceapă verde2 căţei de usturoisarepiperMod de preparare:Untul se topeşte pe foc, într-o tigaie încinsă bine. Se adaugă…




21:10, 11.06.2021

Cum frăgezești corect varza dulce, de fapt. Secretul celor mai pricepuți bucătari

Varza călită este unul dintre cele mai apreciate preparate din România. Dacă obișnuiești să gătești acest fel de mâncare, ar trebui să știi un truc pentru a o face mai fragedă. Cum frăgezești corect varza dulce,…




09:15, 11.05.2021

Cum frăgezești varza cu afumătură ca un bucătar cu 20 de ani de experiență, de fapt. Trucuri secrete

Varza cu afumătură este preferată de mulți români, dar puțini știu cum trebuie această rețetă să fie făcută corect. Există câteva secrete ce te vor ajuta să le pui celor dragi pe masă cele mai bune bucate, astfel…




10:50, 07.04.2021

Cum frăgezești carnea de miel pentru friptura perfectă. Secretul știut de gospodine

Cum să pregătești familei și celor dragi o friptură de miel fragedă și delicioasă? Există un secret pentru acest tip de carne care este mai pretențios decât altele. Ce secret știu gospodinele? Secret pentru masa…




14:05, 21.12.2020

Rețeta celor mai fragede și delicioase cornulețe cu gust de copilărie. Care sunt ingredientele ce le frăgezesc?

Există momente în care ne dorim să pregătim un desert simplu, cu ingrediente puține și gust de copilărie, așa cum s-a procedat și la rețeta celor mai fragede și delicioase cornulețe cu gust de copilărie.




14:55, 18.12.2020

Cum frăgezești super-rapid carnea de porc. Ai nevoie de un singur ingredient-magic

Este perioada în care toate gospodinele caută reţete speciale pentru Sărbători. Dacă şi tu ai în plan să pregăteşti o friptură delicioasă pentru masa de Crăciun, atunci trebuie să ştii cum frăgezești super-rapid…




09:12, 18.07.2020

Cum faci grătarul perfect. În ce fel se taie carnea, ce o frăgezeşte şi ce lemne sunt cele mai bune pentru jar

Într-o ţară fundamental carnivoră ca România, grătarul joacă nu numai un rol alimentar, ci şi un rol social excepţional, nota regretatul gastronom Radu Anton Roman. Pentru ca fleicile aruncate pe jar să fie delicioase…




08:30, 18.07.2020

Cum faci grătarul perfect. În ce fel se taie carnea, ce o frăgezeşte şi care lemne sunt cele mai bune pentru jar

Într-o ţară fundamental carnivoră ca România, grătarul joacă nu numai un rol alimentar, ci şi un rol social excepţional, nota regretatul gastronom Radu Anton Roman. Pentru ca fleicile aruncate pe jar să fie delicioase…




04:27, 18.07.2020

Cum faci grătarul perfect. Ce fel se taie carnea, ce o frăgezeşte şi ce lemne sunt cele mai bune pentru jar

Într-o ţară fundamental carnivoră ca România, grătarul joacă nu numai un rol alimentar, ci şi un rol social excepţional, nota regretatul gastronom Radu Anton Roman. Pentru ca fleicile aruncate pe jar să fie delicioase…




06:38, 21.09.2018

Cum frăgezeşti carnea de vită pentru a prepara o mâncare delicioasă: trucurile specialiştilor

Carnea de vită poate fi o provocare pentru oricine vrea să gătească, indiferent că este bucătar de meserie sau doar amator în bucătărie. Având o textură mai deosebită, carnea de vită se poate întări la gătit, rezultând…




11:47, 24.05.2018

8 trucuri de bucătărie care vor schimba gustul meselor în familie

Multe persoane ar putea crede că este foarte complicat să gătești. Cât trebuie să pui, ce condimente se potrivesc, cât trebuie lăsat totul pe foc sau în cuptor, toate acestea sunt uneori necunoscute care pot distruge…




04:36, 06.03.2018

Friptura ca la Turda, reţeta ţinută secretă de bucătari. Cum se frăgezeşte cărnea cu saramură şi lapte

Preparatul, unul de tradiţie în Ardeal, necesită doar câteva ingrediente, dar e nevoie de câteva zile pentru a pregăti carnea de porc aşa cum trebuie. Untura de porc, de preferat de Mangaliţă, şi usturoiul sunt…




13:27, 23.05.2017

Trucuri din bucătărie: Cum faci carnea să fie mai fragedă

1. Foloseşte un ciocan de şniţele ca să baţi carnea Să baţi carnea cu un ciocan pentru şniţele este un mod surprinzător de simplu prin care o poţi frăgezi. Partea proastă este că metoda poate să funcţioneze prea…




13:30, 20.02.2015

Lucrurile pe care nu ştiai că le poţi face cu un pahar de OŢET

Improspateaza mirosul pantofilor - pulverizeaza putin otet in interiorul pantofilor tai, pune-i apoi intr-o puga si baga-i in congelator. Dimineata ii poti scoate si vei observa ca nu mai emana niciun miros.Omoara…




13:40, 24.12.2014

Cum se fragezeste CORECT carnea

Cum se fragezeste carnea Sigur nimeni nu e incantat sa se lupte cu o bucata de friptura tare ca o opinca, in care nici cutitul nu vrea sa intre, dar’mite dintii. Sau sa mestece pana la amnezie cateva bucati…




09:16, 18.11.2012

Nu ştii cum să pregăteşti carnea pentru mâncăruri? Iată 10 feluri în care poţi s-o frăgezeşti

Carnea poate fi uneori mai greu de gătit, mai ales dacă este matură. Textura ei nu se înmoaie foarte uşor şi trebuie frăgezită. Uite 10 moduri în care poţi s-o macerezi. 1.    Sare. Presăraţi peste carne sare de…