Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum frăgezești super-rapid carnea de porc. Ai nevoie de un singur ingredient-magic

Publicat:

Este perioada in care toate gospodinele cauta retete speciale pentru Sarbatori. Daca si tu ai in plan sa pregatesti o friptura delicioasa pentru masa de Craciun, atunci trebuie sa stii cum fragezești super-rapid carnea de porc. Ai nevoie de un singur ingredient-magic, spun bucatarii priceputi. Ingredientul care face carnea de porc sa fie frageda Cu […] The post Cum fragezești super-rapid carnea de porc. Ai nevoie de un singur ingredient-magic appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Jessica Karlen, din Suedia, direct pe scena iUmor, cu un super moment de stand-up comedy, duminica, de la ora 20:00, la Antena 1. Delia: ,,Ești minunata, delicioasa, momentul tau a fost magic!”

15:40, 26.04.2024 - Ultima ediție de auditii iUmor o aduce pe scena umorului, direct din Suedia, pe Jessica Karlen, o organizatoare de festivaluri de comedie, care va prezenta un super numar de stand-up comedy, duminica seara, de la 20:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Ultimul weekend din Festivalul Ofertelor Auchan iți aduce super reduceri la carnea de pui și scutece Pampers

01:00, 29.03.2024 - Ultimul weekend din Festivalul Ofertelor WoowW la Auchan iți aduce super reduceri! Pana pe 2 aprilie in toate magazinele din țara și online, pe auchan.ro, gasești reduceri la sute și sute de produse, alimentare și nealimentare. Mai mult, daca ai card de fidelitate MyCLUB Auchan, ai parte de extra bonusuri.…

Cele mai bune sarmale de post dupa rețeta lui Radu Anton Roman. Ingredientul magic care da tot gustul delicios, nici nu simți ca nu au carne

15:20, 28.03.2024 - Daca nu știi ce sa mai gatești in aceasta perioada, poți opta pentru sarmale. Sunt un preparat potrivit pentru Postul Mare, care nici nu necesita prea mult talent in bucatarie sau ingrediente scumpe. Daca vrei sa iasa ca la carte, urmeaza rețeta celebrului Radu Anton Roman. Care este ingredientul ce…

Cu cat a scumpit carnea, in 2024, tenorul fermier Vlad Mirița: ”Am fost nevoiți!”. Ce vinde rapid, care este produsul vedeta EXCLUSIV

22:45, 25.03.2024 - Tenorul Vlad Mirița, care deține și o ferma de porci și de pasari, langa Targoviște, rotunjindu-și astfel serios veniturile din muzica, ne-a explicat de ce a fost nevoit sa majoreze prețul la carnați, la mici și la slaninuța, de fapt, la mai toate produsele, in 2024. In interviul exclusiv, pentru Playtech…

Cat vor plati romanii pentru carnea de miel, de Pastele 2024? Ciobanii vor sa se uneasca pentru a impune un preț minim

14:15, 23.03.2024 - Gospodarii romani isi fac deja calcule privind sumele pe care le vor cheltui de Pastele 2024. Cel mai cautat produs cu ocazia acestei Sarbatori, ca de obicei, va fi carnea de miel. Romania exporta intre cinci si sase milioane de oi pe an, in special in tarile arabe. Carne de miel pentru toata lumea…

Cum faci cei mai crocanți dovlecei pane de post. Ingredientul magic pe care trebuie sa il folosești

17:00, 19.03.2024 - Am intrat in Postul Paștelui, așa ca majoritatea gospodinelor cauta diverse rețete de post, care se prepara rapid și simplu. Una dintre cele mai ușoare și delicioase rețete de post o reprezinta dovleceii pane. Se gatesc extrem de rapid și necesita doar cateva ingrediente. Iata cum faci cei mai crocanți…

Ingredientul secret care face piureul pufos. Greșelile pe care sa nu faci niciodata: strica preparatul rapid

08:25, 24.02.2024 - Este vorba despre unt. Acest ingredient il face pufos și da un gust aparte preparatului.De asemenea, pentru un piure perfect, este recomandat sa nu pui niciodata ingredientele reci in piure. Laptele sau untul trebuie adaugate la temperatura camerei sau puțin calduțe.  Un alt truc este legat de fierberea…

Cum sa fierbi gaina de țara mai repede. Ingredientul banal care fragezește carnea

14:15, 27.01.2024 - Pastrați lichidul sub nivelul de fierbere și acoperiți tigaia parțial cu un capac, pentru a menține caldura potrivita.Ar trebui sa folosiți lichid cat sa acopere carnea, iar suprafața trebuie sa se onduleze, nu sa faca bule. Pentru o aroma foarte buna, asezonați lichidul de scufundare cu legume aromate,…


Ce parere ai despre aceasta stire?