Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum să fierbi găina de țară mai repede. Ingredientul banal care frăgezește carnea

Publicat:
Cum să fierbi găina de țară mai repede. Ingredientul banal care frăgezește carnea

Pastrați lichidul sub nivelul de fierbere și acoperiți tigaia parțial cu un capac, pentru a menține caldura potrivita.Ar trebui sa folosiți lichid cat sa acopere carnea, iar suprafața trebuie sa se onduleze, nu sa faca bule. Pentru o aroma foarte buna, asezonați lichidul de scufundare cu legume aromate, cum ar fi morcovul taiat felii, țelina, ceapa, un cațel de usturoi zdrobit și cateva ierburi și condimente, cum ar fi cimbru și boabe de piper. Aveți grija sa gatiți gaina doar pana cand centrul nu mai este roz.Carnea poate fierbe greu daca nu este frageda. Cea de gaina necesita mai mult timp de…

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol si foto: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Cu ce se leaga carnea tocata pentru chiftele. Bucatarii de top nu uita niciodata de acest ingredient secret

23:10, 26.03.2024 - Chiftelele sunt foarte ușor de preparat, daca se ține cont de sfaturile bucatarilor cu experiența. Ce ingredient se folosește pentru a lega perfect carnea tocata. Indicațiile de care merita sa ții cont pentru a obține un rezultat ca in carțile vestite de bucate. Ingredientul cu care se leaga carnea…

Cum marinezi carnea de porc. Ingredientul de aur care o face frageda și cu un gust unic

20:10, 22.03.2024 - Carnea de porc nu poate lipsi de pe meselor romanilor, mai ales in zilele de sarbatoare. Majoritatea dintre noi preferam sa savuram o friptura delicioasa sau o ceafa de porc la gratar sau la cuptor, așadar trebuie sa știi cum marinezi carnea de porc. Haideți sa vedem cum putem avea pe masa o friptura…

Ingredientul banal pe care sa il pui in apa cu care speli geamurile. Așa praful nu se va mai lipi de ele!

11:35, 15.03.2024 - Exista multe trucuri in mediul online pentru intreținerea locuinței, motiv pentru care gospodinele apeleaza deseori la ele. In timp ce unele par complicate, altele au rezultate imediat. Iata ce sa adaugi in apa cu care speli geamurile pentru a le ține departe de praf cat mai mult timp!

Retete cu purcel de lapte

14:26, 11.03.2024 - Rețete cu purcel de lapte se prepara adesea la ocazii speciale. Carnea de purcel de lapte este adesea folosita in bucataria tradiționala pentru diverse preparate, fiind apreciata pentru gustul sau delicat și textura sa frageda. Iata unele dintre cele mai apreciate rețete cu purcel de lapte.Ce inseamna…

Ingredientul banal care ține la distanța furnicile. Trucul este foarte eficient

12:20, 21.02.2024 - Sunt cele mai harnice vietați, dar sunt musafiri nedoriți in locuințele noastre. Apariția lor este o problema cu care se confrunta nu doar cei care stau la casa, dar și cei de la bloc. Afla, din randurile de mai jos, care este ingredientul banal care ține la distanța furnicile. Trucul este foarte eficient.…

Cum se uda corect lamaiul din ghiveci. Ingredientul banal care il face sa infloreasca mai mult ca niciodata

23:20, 08.02.2024 - Lamaiul este unul dintre cei mai utili pomi fructiferi, pe care tot mai mulți oameni ii țin in casa. Este roditor și ofera și un aspect placut și fresh locuinței, dar sa nu uitam ca este destul de greu de ingrijit. Foarte important este udatul, iar un ingredient banal vine sa completeze aceasta activitate.…

Ingredientul pe care trebuie sa-l pui in apa cand fierbi legumele. Detaliul care da un gust desavarșit ciorbelor 

11:15, 07.02.2024 - Legumele sunt un adevarat curcubeu in stare proaspata, fiind pline de culori puternice. Totuși, atunci cand sunt gatite, tind sa-și piarda aspectul.In acest caz, tot ceea ce trebuie sa faci este sa pui in parctica un truc de bucatarie. Iata ce trebuie sa faci ca legumele sa nu-și mai piarda culorile…

Ingredientul pe care trebuie sa il adaugi neaparat in apa in care fierbi pastele. Secretul la care apeleaza toți italienii

23:05, 04.02.2024 - Toate gospodinele iși doresc sa gateasca paste ca cele din Italia, insa cred ca acest lucru este imposibil. Ei bine, lucrurile stau diferit, de fapt. Tot ce trebuie sa faci ca sa aiba un gust unic este sa adaugi un ingredient secret in apa in care le fierbi.


Ce parere ai despre aceasta stire?