Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cu ce se leagă carnea tocată pentru chiftele. Bucătarii de top nu uită niciodată de acest ingredient secret

Publicat:

Chiftelele sunt foarte ușor de preparat, daca se ține cont de sfaturile bucatarilor cu experiența. Ce ingredient se folosește pentru a lega perfect carnea tocata. Indicațiile de care merita sa ții cont pentru a obține un rezultat ca in carțile vestite de bucate. Ingredientul cu care se leaga carnea tocata Bucatarii de top au venit […] The post Cu ce se leaga carnea tocata pentru chiftele. Bucatarii de top nu uita niciodata de acest ingredient secret appeared first on Playtech Știri .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Chiftele de post cum n-ai mai mancat vreodata. Ingredientul special pe care il adaugau bunicile. Nu te mai saturi mancand

15:35, 11.04.2024 - In aceasta perioada, in care ținem Postul Paștelui, se intampla sa ramanem cu privire la ce mai mancam. Nu trebuie sa ne rezumam doar la cateva preparate, pentru ca exista o mulțime de opțiuni la care putem apela. Chiftelele fara carne și ou sunt o alegere geniala, mai ales daca urmezi rețeta veche,…

Cum marinezi carnea de porc. Ingredientul de aur care o face frageda și cu un gust unic

20:10, 22.03.2024 - Carnea de porc nu poate lipsi de pe meselor romanilor, mai ales in zilele de sarbatoare. Majoritatea dintre noi preferam sa savuram o friptura delicioasa sau o ceafa de porc la gratar sau la cuptor, așadar trebuie sa știi cum marinezi carnea de porc. Haideți sa vedem cum putem avea pe masa o friptura…

Cum faci cel mai bun spanac de post. Ingredientul secret care ii da un gust divin

19:10, 20.03.2024 - Pe toata perioada postului, gospodinele iscusite evita sa gateasca mancaruri de dulce. In aceasta perioada, cel mai cautat este spanacul, pentru ca se gatește ușor și simplu și se regasește printre preferințele tuturor romanilor. In continuare va aratam, pas cu pas, cum faceți cel mai bun spanac de…

Cum faci ciorba de burta ca la restaurant. Ingredientul folosit de bucatarii romani, secretul care da tot gustul

18:05, 16.03.2024 - Ciorba de burta este unul dintre cele mai gustoase preparate, dar nu orice gospodina știe sa il pregateasca exact ca la carte. Iata cea mai tare rețeta și cele mai bune trucuri, ce te vor ajuta sa faci o ciorba ca la restaurant. Ingredientul folosit de bucatarii romani, ce da un gust special. Ce oase…

De ce este interzis sa speli carnea de pui inainte de a o gati. Ce trebuie sa faci, de fapt, cu ea

18:05, 07.03.2024 - Bucatarii cu experiența nu susțin spalarea carnii de pui, inainte de gatire. Riști sa te confrunți cu mai multe probleme, daca procedezi așa. Afla in continuare care sunt motivele pentru care agențiile de sanatate nu recomanda aceasta practica. Cum trebuie sa procedezi, de fapt. Cat de corect este sa…

Cum faci cel mai bun sirop pentru mucenicii moldovenesti. Ingredientul secret, de asta ies asa aromati de fapt

13:10, 06.03.2024 - Vrei sa pregatești o rețeta speciala de mucenici moldovenești in aceasta primavara? Playtech Știri iți explica ce ingredient secret trebuie sa adaugi in sirop, pentru a aromatiza desertul. Cum sa folosești siropul de la mucenici ramas in bucatarie. Nu il risipi! De unde provine tradiția prepararii mucenicilor…

Ingredientul secret care se pune in ciorba de potroace. Ii da un gust senzațional

17:25, 07.02.2024 - Ciorba de potroace este foarte delicioasa și un preparat preferat de romani. In funcție de regiune, rețeta ce ciorba de potroace poate fi diferita, insa un ingredient nu lipsește niciodata. Aflați in randurile urmatoare care este acesta. Ce trebuie sa pui in ciorba de potroace pentru un gust senzațional…

Cate ore rezista carnea de vita tocata in frigider. Atenție la acest detaliu cand o vei consuma

20:00, 05.02.2024 - Este foarte important sa ținem cont de siguranța alimentara și sa respectam regulile in vigoare. Alimentele alterate pot duce la probleme grave de sanatate, motiv pentru care ar trebui sa evitam sa se strice mancarea. La fel trebuie sa facem și cu carnea tocata de vita, care nu poate fi ținuta la rece…


Ce parere ai despre aceasta stire?