Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum frăgezești carnea de miel pentru friptura perfectă. Secretul știut de gospodine

Publicat:

Cum sa pregatești familei și celor dragi o friptura de miel frageda și delicioasa? Exista un secret pentru acest tip de carne care este mai pretențios decat altele. Ce secret știu gospodinele? Secret pentru masa de Paște. Cum sa ai preparate de miel fragede? Carnea de miel este puțin mai pretențioasa decat alte carnuri. Aceasta […] The post Cum fragezești carnea de miel pentru friptura perfecta. Secretul știut de gospodine appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Reteta perfecta de pulpa de miel pentru Paste. Oamenii de stiinta au aflat cat trebuie sa stea ‘la odihnit’ dupa ce e scoasa din cuptor

22:25, 29.03.2024 - Masa de Paște este unul dintre cele mai așteptate evenimente culinare ale anului, iar friptura frageda și aromata de miel ocupa de necontestat loc de cinste. Insa, obținerea acelui miel perfect gatit, cu interiorul roz și suculent, poate fi o adevarata provocare. Dar nu va ingrijorați! Experții culinari…

Atenție la carnea din supermarketuri! Avertisment de la ANPC inainte de Paște, cum te pacalesc marile lanțuri de magazine

14:40, 27.03.2024 - Șeful Autoritații Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, a lansat un avertisment privind calitatea unor carnuri comercializate in marile lanțuri de magazine, inaintea sarbatorilor pascale. Cum te pacalesc producatorii sa cumperi produse periculoase pentru sanatate. Horia…

Cum marinezi carnea de porc. Ingredientul de aur care o face frageda și cu un gust unic

20:10, 22.03.2024 - Carnea de porc nu poate lipsi de pe meselor romanilor, mai ales in zilele de sarbatoare. Majoritatea dintre noi preferam sa savuram o friptura delicioasa sau o ceafa de porc la gratar sau la cuptor, așadar trebuie sa știi cum marinezi carnea de porc. Haideți sa vedem cum putem avea pe masa o friptura…

Cum se congeleaza corect carnea tocata. Secretul gospodinelor care te va ajuta enorm de acum

10:15, 20.03.2024 - Congelarea este o metoda de a pastra prospețimea și aroma carnii, mai degraba decat evitarea alterarii sale, deși este și acesta un avantaj. Playtech Știri iți explica cum se congeleaza carnea tocata in condiții de siguranța alimentara. Nu o pastra inghețata mai mult de doua, trei luni. Avantajele congelarii…

Inventatorii romani au inregistrat la OSIM ”painea cu friptura”: ”Nu se vede carnea, dar se simte”

10:25, 13.03.2024 - Cercetatorii romani au brevetat la OSIM painea cu friptura, in care carnea nu se vede, dar se simte. Universitatea ”Dunarea de Jos” din Galați a obținut un brevet de invenție pentru o paine proteica, la care a lucrat un colectiv de cadre didactice de la Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor.Specialiștii…

Fasolea se pune la inmuiat in apa rece sau calda? Secretul știut de marii bucatari

15:00, 27.02.2024 - Pasionații de mancaruri cu fasole cunosc dilema legata de inmuierea acesteia inainte de gatire. Fasolea se pune la inmuiat in apa rece sau calda? Și cat timp este necesar? Sunt intrebari frecvente ce necesita raspunsuri precise pentru a obține rezultatele dorite in bucatarie. Tipuri de fasole Exista…

De ce este bine sa lași la rece carnea de porc 30 de minute inainte de a o gati. Secretul la care apeleaza gospodinele

09:05, 21.02.2024 - Carnea de porc este extrem de consumata in Romania, mai ales in perioada sarbatorilor. In cazul in care și tu vrei sa gatești cotlete de porc ca la carte, exista un secret de care trebuie sa ții cont inainte de a te apuca de gatit. Iata de ce este bine sa lași carnea de porc 30 de minute la frigider,…

Ce sa presari in tava de friptura, ca sa iasa carnea frageda. Secretul marilor bucatari din Romania

17:35, 25.01.2024 - Ce poate fi mai gustos decat o friptura frageda, suculenta, gatita la gratar, alaturi de garnitura dumneavoastra preferata. Pentru a ieși carnea frageda, trebuie sa respectați cateva reguli foarte simple. Friptura va avea un gust mult mai bun. Trucul celor mai buni bucatari pentru o friptura frageda…


Ce parere ai despre aceasta stire?