Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ingredientul care frăgezește friptura de porc. Va ieşi suculentă şi se va rupe fâşii cu uşurinţă

Publicat:

Friptura de porc este unul dintre cele mai indragite preparate ale iernii, cand carnea se gasește pretutindeni, proaspata și buna. Acest preparat este nelipsit de pe masa de sarbatori, dar conteaza sa fie gatit ca la carte. Iata care este ingredientul care va face carnea moale și frageda, exact ca la restaurant. Toți vor mai […] The post Ingredientul care fragezește friptura de porc. Va iesi suculenta si se va rupe fasii cu usurinta appeared first on Playtech Știri .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cotlet de miel care se topește in gura. Ingredientul care il fragezeste, iese mai bun ca niciodata

20:05, 03.05.2024 - Cotletul de miel este o adevarata delicatesa, insa doar daca este gatit corespunzator, urmand cațiva pași simpli. Exista un anumit ingredient pe care trebuie sa-l folosiți. Gustul va fi cu totul diferit. Cea mai buna rețeta de cotlet de miel Alaturi de oua pe masa de Paște trebuie sa fie mereu și mielul.…

Cele mai mari greșeli la friptura de miel. De asta nu iese frageda, ci ramane cruda inauntru

09:05, 03.05.2024 - Unul din nelipsitele preparate de pe masa de Paște, este fara indoiala friptura de miel. Dar, deși gospodinele știu ce au de facut, din pacate mai apar și anumite situații in care nu iese cum trebuie, și aici vorbim despre cele mai mari greșeli la friptura de miel. Nici o masa de Paște fara friptura…

In ce sa marinezi carnea de miel inainte de a o baga la cuptor. Ingredientul care ii da un gust deosebit

12:55, 30.04.2024 - Este ingredientul vedeta al meselor de Paște, deloc simplu de preparat. Pentru a te asigura ca oferi familiei și musafirilor un adevarat rasfaț culinar, trebuie sa ții cont de un sfat de aur. Afla in ce sa marinezi carnea de miel inainte de a o baga la cuptor. Un truc ce va face furori la […] The post…

Smantana de post pentru ciorba ca la manastire. Cum o prepara calugarii, iese extraordinara așa

13:05, 25.04.2024 - Ai nevoie de un singur ingredient de baza pentru a prepara smantana de post delicioasa, ca la manastire. Calugarii folosesc mereu aceste semințe pentru a prepara sosul pe care, de cele mai multe ori, il adauga in ciorbe sau supe. Gustul mancarurilor va fi desavarșit! Ingredientul deosebit pe care calugarii…

Cu ce se leaga carnea tocata pentru chiftele. Bucatarii de top nu uita niciodata de acest ingredient secret

23:10, 26.03.2024 - Chiftelele sunt foarte ușor de preparat, daca se ține cont de sfaturile bucatarilor cu experiența. Ce ingredient se folosește pentru a lega perfect carnea tocata. Indicațiile de care merita sa ții cont pentru a obține un rezultat ca in carțile vestite de bucate. Ingredientul cu care se leaga carnea…

Cum marinezi carnea de porc. Ingredientul de aur care o face frageda și cu un gust unic

20:10, 22.03.2024 - Carnea de porc nu poate lipsi de pe meselor romanilor, mai ales in zilele de sarbatoare. Majoritatea dintre noi preferam sa savuram o friptura delicioasa sau o ceafa de porc la gratar sau la cuptor, așadar trebuie sa știi cum marinezi carnea de porc. Haideți sa vedem cum putem avea pe masa o friptura…

Superalimentul care are mai multa vitamina B decat carnea. Ce beneficii mai are pentru sanatate

19:25, 18.03.2024 - Carnea este unul dintre cele mai iubite alimente, nelipsite din dieta multor oameni. Exista, insa, și persoane care vor sa o inlocuiasca, insa nu știu care sunt produsele ce ii poț imita perfect proprietațile. Afla ca exista un aliment care conține mai multa vitamina B decat carnea și are numeroase…

Carnea pentru care romanii au renuntat la cea de porc. Este consumata zilnic, ce spun expertii

16:00, 03.03.2024 - Fie ca au fost convinși de recomandarile specialiștilor sau forțați de scumpirile din ultima perioada, romanii au inceput sa faca schimbari in meniul zilnic. Afla, din randurile de mai jos, care este carnea pentru care romanii au renuntat la cea de porc. Este consumata zilnic la noi in țara, in cantitați…


Ce parere ai despre aceasta stire?