Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum faci grătarul perfect. Ce fel se taie carnea, ce o frăgezeşte şi ce lemne sunt cele mai bune pentru jar

Publicat:

Intr-o tara fundamental carnivora ca Romania, gratarul joaca nu numai un rol alimentar, ci si un rol social exceptional, nota regretatul gastronom . Pentru ca fleicile aruncate pe jar sa fie delicioase trebuie sa respectam insa mai multi pasi ai gatirii.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mici, dar celebri! Vedeta gratarului de 1 Mai e disputata de multe bucatarii

15:20, 01.05.2024 - Nu exista petrecere de 1 Mai in Romania fara mirosul imbietor al micilor rumeniți pe gratar. Acești mici, mandria bucatariei romanești, au devenit simbolul autentic al sarbatorii și nu numai, fiind la fel de prezenți in meniurile restaurantelor elegante ca și pe mesele de la marginea drumurilor. Despre…

Barbatul care și-a trimis copilul de 6 ani in Germania nu regreta decizia. Tatal minorului face declarații halucinante: „S-a plecat cu copilul perfect legal”

12:36, 29.04.2024 - Cristian, un baiat de șase ani originar din Gorj, a fost trimis in Germania la o familie despre care tatal sau susține ca ii poate oferi un viitor mai bun. Decizia vine in urma dificultaților financiare cu care se confrunta familia in Romania. „Am zis ca, na, are și el alta posibilitate noi nu avem…

Centrale pe lemne, peleți și brichete, CANDLE, echipate complet

11:45, 18.04.2024 - Nu am inventat caldura, in schimb, am inventat cea mai ieftina caldura! Din 2012 incalzim Romania in cel mai economic mod!Trecerea de la o abordare pe termen scurt, care necesita un preț scazut de achiziție, catre o perspectiva pe termen lung asupra valorii durabile, este incontestabila. Economia și…

Cu ce a inlocuit Irina Loghin carnea. De unde isi ia proteinele necesare organismului artista de 85 de ani

19:30, 15.04.2024 - Irina Loghin a ajuns la 85 de ani, dar pentru ea varsta reprezinta doar un numar intr-un buletin. „Sta” bine cu sanatate, iar secretul pare a fi alimentatia. Artista a oferit si cateva sfaturi de nutritie. Irina Loghin a renuntat la carne Irina Loghin, una dintre cele mai cunoscute și indragite vedete…

Sobele pe lemne vor fi interzise in Romania! Vezi de cand!

18:05, 24.03.2024 - Romanii se confrunta cu o schimbare majora in ceea ce privește modul de incalzire a locuințelor lor. La solicitarea Uniunii Europene, țara noastra a acceptat sa reformeze sistemul de incalzire, ceea ce va duce la eliminarea treptata a sobelor tradiționale pe lemne. Astfel, tehnologiile ineficiente din…

Evadeaza din rutina zilnica cu un șemineu pe lemne care nu doar incalzește, ci și adauga eleganța și confort spațiului tau!

11:25, 11.03.2024 - Pefoc, unul dintre liderii in domeniul incalzirii alternative din Romania, cu o experiența de peste 20 de ani in comercializarea și montarea unor soluții de top, iți propune o modalitate de a scapa de stresul zilnic. ...

Secretele bucatareselor croate cand pregatesc sarmale. Ce ingrediente neașteptate adauga in preparatul iubit de romani

16:21, 08.03.2024 - Arta culinara este plina de trucuri și secrete pentru a gati sarmale gustoase in propia bucatarie. Totuși, prin ce se deosebesc cele gatite in Romania, fața de cele gatite in Croația? Sarmale ca in CroațiaExista un mod deosebit prin care gospodinele din Croația aleg sa prepare sarmalele. Pentru un gust…

Cat au ajuns urzicele sa coste in pietele din Romania. Sunt mai scumpe decat carnea

11:31, 04.03.2024 - Urzicele sau „delicatesele sezonului”, asa cum au ajuns ele sa mai fie cunoscute, se pot cumpara la preturi exorbitante din pietele din Romania. Clientii cumpara doar de pofta, pentru ca putini isi permit 1 kilogram intreg. Un kilogram de urzici – 60 lei Un kilogram ajunge sa coste chiar si 60 de lei,…


Ce parere ai despre aceasta stire?