Fragezeste - Stiri si informatii despre Fragezeste | prima pagina Ultima actualizare: 03:56:00, 03.05.2024
14:15, 27.01.2024
Cum să fierbi găina de țară mai repede. Ingredientul banal care frăgezește carnea
Păstrați lichidul sub nivelul de fierbere și acoperiți tigaia parțial cu un capac, pentru a menține căldura potrivită.Ar trebui să folosiți lichid cât să acopere carnea, iar suprafața trebuie să se onduleze, nu…
13:25, 25.01.2024
Ingredientul care frăgezește snițelele. Trucul folosit de Chef Scărlătescu în bucătărie
Chef Cătălin Scărlătescu a dezvăluit un ingredient secret ce transformă complet gustul și textura cărnii și conferă șnițelelor o savoare și o frăgezime deosebite. Celebrul bucătar a mărturisit că acordă o atenție…
15:55, 27.12.2023
Ingredientul care frăgezeşte friptura de curcan. Aşa va ieşi suculentă la interior, crocantă la exterior
Pictura de curcan este unul dintre cele mai greșite preparate, nelipsită de pe masa de sărbători, în special de Revelion. Este un tip de carne extrem de sănătos, cu o mulțime de beneficii pentru sănătate, dar care…
18:40, 23.12.2023
Ingredientul care frăgezește friptura de porc. Va ieşi suculentă şi se va rupe fâşii cu uşurinţă
Friptura de porc este unul dintre cele mai îndrăgite preparate ale iernii, când carnea se găsește pretutindeni, proaspătă și bună. Acest preparat este nelipsit de pe masa de sărbători, dar contează să fie gătit…
17:00, 19.12.2023
Berea frăgezește carnea? De ce punem bere la friptura de porc și cum o alegem
De pe masa pregătită pentru sărbători nu are cum să lipsească friptura, iar unul dintre trucurile des folosite este acela de a pune bere atunci când este gătită. Așa va ieși mai fragedă și aromată. Ce tip de bere…
11:55, 21.11.2023
Trucul pentru a fierbe carnea de găină mai repede. Este ieftin și banal, frăgezește iute preparatul
Carnea fiartă la foc mic și lent asigură un preparat final gustos. Pentru o mâncare reușită există mai mulți pași pe care gospodinele trebuie să îi urmeze. Păstrați lichidul sub nivelul de fierbere și acoperiți…
20:05, 05.05.2023
Cum să frăgezești carnea cu apă minerală ?
Toți bucătarii își doresc ca friptura să iasă fragedă și suculentă, însă de multe ori se întâmpla ca aceasta să fie fix invers, adică uscată. Au apărut soluții cu vin sau cu bere, însă nu sunt tocmai cele mai bine.…
10:55, 27.01.2023
Ingredientul care trebuie pus în mâncare și care frăgezește carnea. Secretul lui Joseph Hadad
Chef Joseph Hadad le-a povestit fanilor săi despre unul dintre secretele sale. Ingredientul special se folosește în mai multe preparate, oferind o savoare delicioasă. Pe lângă gust, el ajută și la frăgezimea cărnii,…
11:30, 16.01.2023
Friptură mai fragedă și aromată - 4 trucuri utile în bucătărie
Ai pregătit o garnitură gustoasă, dar când o combini cu friptura ești dezamăgit de textura cărnii? De multe ori friptura poate rămâne tare sau nepătrunsă. Pentru a ști punctul până la care trebuie să o rumenești…
18:10, 21.12.2022
Ingredientul banal care frăgezeşte imediat carnea de porc sau de vită. Aşa va ieşi friptura perfectă, toţi te vor lăuda
Una dintre cele mai comune probleme ale gospodinelor, când vine vorba despre prepararea cărnii, este frăgezirea ei. Există diverse trucuri pe care le poți aplica pentru a te bucura de o friptură savuroasă. Află…
13:25, 22.07.2022
Cum frăgezești corect carnea de vită, de fapt. Trucul la care nu vei mai renunța niciodată!
Cum frăgezești corect carnea de vită, de fapt, potrivit experților în bucătărie. Gătirea cărnii de vită este o provocare chiar și pentru bucătari. Puțin știu care este secretul, pentru ca bucățile de carne să devină…
16:05, 18.05.2022
Ingredientul care îți frăgezește imediat carnea de porc. Așa vei avea mai puține probleme
Mulți dintre români au impresia că au rețeta perfectă care frăgezește carnea pentru grătar. Mulți folosesc iaurt, ceapă, oțet, diverse condimente aduse din străinătate, însă foarte puțini dintre ei știu că există…
11:45, 25.01.2022
Cum frăgezești carnea în doar 30 de minute. E cel mai tare truc pentru gospodine!
Cum ai putea să frăgezești carnea în jumătate de oră? Nu trebuie să îți mai faci griji dacă invitații tăi sunt deja pe drum. Un truc simplu și extrem de util îți sare în ajutor. Toate gospodinele ar trebui să știe…
11:16, 03.12.2021
Rețete de Crăciun. Așa faci cea mai bună friptură de porc - ingredientul care frăgezește carnea
Ingrediente:800 g pulpă de porc, feliată subţire (6 bucăţi)55 g unt60 ml sos de soia7-8 fire de ceapă verde2 căţei de usturoisarepiperMod de preparare:Untul se topeşte pe foc, într-o tigaie încinsă bine. Se adaugă…
21:10, 11.06.2021
Cum frăgezești corect varza dulce, de fapt. Secretul celor mai pricepuți bucătari
Varza călită este unul dintre cele mai apreciate preparate din România. Dacă obișnuiești să gătești acest fel de mâncare, ar trebui să știi un truc pentru a o face mai fragedă. Cum frăgezești corect varza dulce,…
09:15, 11.05.2021
Cum frăgezești varza cu afumătură ca un bucătar cu 20 de ani de experiență, de fapt. Trucuri secrete
Varza cu afumătură este preferată de mulți români, dar puțini știu cum trebuie această rețetă să fie făcută corect. Există câteva secrete ce te vor ajuta să le pui celor dragi pe masă cele mai bune bucate, astfel…
10:50, 07.04.2021
Cum frăgezești carnea de miel pentru friptura perfectă. Secretul știut de gospodine
Cum să pregătești familei și celor dragi o friptură de miel fragedă și delicioasă? Există un secret pentru acest tip de carne care este mai pretențios decât altele. Ce secret știu gospodinele? Secret pentru masa…
14:05, 21.12.2020
Rețeta celor mai fragede și delicioase cornulețe cu gust de copilărie. Care sunt ingredientele ce le frăgezesc?
Există momente în care ne dorim să pregătim un desert simplu, cu ingrediente puține și gust de copilărie, așa cum s-a procedat și la rețeta celor mai fragede și delicioase cornulețe cu gust de copilărie.
14:55, 18.12.2020
Cum frăgezești super-rapid carnea de porc. Ai nevoie de un singur ingredient-magic
Este perioada în care toate gospodinele caută reţete speciale pentru Sărbători. Dacă şi tu ai în plan să pregăteşti o friptură delicioasă pentru masa de Crăciun, atunci trebuie să ştii cum frăgezești super-rapid…
09:12, 18.07.2020
Cum faci grătarul perfect. În ce fel se taie carnea, ce o frăgezeşte şi ce lemne sunt cele mai bune pentru jar
Într-o ţară fundamental carnivoră ca România, grătarul joacă nu numai un rol alimentar, ci şi un rol social excepţional, nota regretatul gastronom Radu Anton Roman. Pentru ca fleicile aruncate pe jar să fie delicioase…
08:30, 18.07.2020
Cum faci grătarul perfect. În ce fel se taie carnea, ce o frăgezeşte şi care lemne sunt cele mai bune pentru jar
Într-o ţară fundamental carnivoră ca România, grătarul joacă nu numai un rol alimentar, ci şi un rol social excepţional, nota regretatul gastronom Radu Anton Roman. Pentru ca fleicile aruncate pe jar să fie delicioase…
04:27, 18.07.2020
Cum faci grătarul perfect. Ce fel se taie carnea, ce o frăgezeşte şi ce lemne sunt cele mai bune pentru jar
Într-o ţară fundamental carnivoră ca România, grătarul joacă nu numai un rol alimentar, ci şi un rol social excepţional, nota regretatul gastronom Radu Anton Roman. Pentru ca fleicile aruncate pe jar să fie delicioase…
06:38, 21.09.2018
Cum frăgezeşti carnea de vită pentru a prepara o mâncare delicioasă: trucurile specialiştilor
Carnea de vită poate fi o provocare pentru oricine vrea să gătească, indiferent că este bucătar de meserie sau doar amator în bucătărie. Având o textură mai deosebită, carnea de vită se poate întări la gătit, rezultând…
11:47, 24.05.2018
8 trucuri de bucătărie care vor schimba gustul meselor în familie
Multe persoane ar putea crede că este foarte complicat să gătești. Cât trebuie să pui, ce condimente se potrivesc, cât trebuie lăsat totul pe foc sau în cuptor, toate acestea sunt uneori necunoscute care pot distruge…
04:36, 06.03.2018
Friptura ca la Turda, reţeta ţinută secretă de bucătari. Cum se frăgezeşte cărnea cu saramură şi lapte
Preparatul, unul de tradiţie în Ardeal, necesită doar câteva ingrediente, dar e nevoie de câteva zile pentru a pregăti carnea de porc aşa cum trebuie. Untura de porc, de preferat de Mangaliţă, şi usturoiul sunt…
13:27, 23.05.2017
Trucuri din bucătărie: Cum faci carnea să fie mai fragedă
1. Foloseşte un ciocan de şniţele ca să baţi carnea Să baţi carnea cu un ciocan pentru şniţele este un mod surprinzător de simplu prin care o poţi frăgezi. Partea proastă este că metoda poate să funcţioneze prea…
13:30, 20.02.2015
Lucrurile pe care nu ştiai că le poţi face cu un pahar de OŢET
Improspateaza mirosul pantofilor - pulverizeaza putin otet in interiorul pantofilor tai, pune-i apoi intr-o puga si baga-i in congelator. Dimineata ii poti scoate si vei observa ca nu mai emana niciun miros.Omoara…
13:40, 24.12.2014
Cum se fragezeste CORECT carnea
Cum se fragezeste carnea Sigur nimeni nu e incantat sa se lupte cu o bucata de friptura tare ca o opinca, in care nici cutitul nu vrea sa intre, dar’mite dintii. Sau sa mestece pana la amnezie cateva bucati…
09:16, 18.11.2012
Nu ştii cum să pregăteşti carnea pentru mâncăruri? Iată 10 feluri în care poţi s-o frăgezeşti
Carnea poate fi uneori mai greu de gătit, mai ales dacă este matură. Textura ei nu se înmoaie foarte uşor şi trebuie frăgezită. Uite 10 moduri în care poţi s-o macerezi. 1. Sare. Presăraţi peste carne sare de…