Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Xtra Night Show. Stelian Ogică, un an de căsnicie alături de soția lui! Cum au petrecut de ziua lor: „Ceva mai special...” / VIDEO

Publicat:

a sarbatorit un an de casnicie alaturi de soția lui, Alexandra! Cum au petrecut cei doi indragostiți cu aceasta ocazie. Ce a marturisit acesta, in exclusivitate pentru .

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Xtra Night Show. Oana Lis, dezvaluiri despre perioada in care a suferit de depresie. Ce spune soția lui Viorel Lis despre acele momente: "Cand imi apar..." / VIDEO

10:45, 27.04.2024 - Ori de cate ori a avut perioade mai proaste, Oana Lis a demonstrat ca este o femeie puternica și de fiecare data a reușit sa o scoata la capat. Intr-un interviu pe care l-a acordat pentru Xtra Night Show, soția lui Viorel Lis a vorbit despre momentele in care s-a confruntat cu depresia. 

Xtra Night Show. Stelian Ogica, alaturi de soția lui, Alexandra, pe terenul de fotbal. Cei doi sunt casatoriți de un an: „Sunt un barbat implinit”

10:31, 26.04.2024 - Stelian Ogica și Alexandra s-au casatorit la scurt timp dupa ce au decis sa formeze un cuplu. Intre cei doi este o diferența de 33 de ani, iar de curand, i-a fost alaturi pe terenul de fotbal, cea mai mare pasiune a blondinei.

Natalia Mateuț și-a sarbatorit bunica. Femeia a implinit 80 de ani. Cum au petrecut: „Astazi...” / FOTO

10:05, 21.04.2024 - Ieri a fost o mare zi de sarbatoare in familia Nataliei Mateuț și asta pentru ca vedeta a celebrat-o pe bunica ei. Femeia a implinit frumoasa varsta de 80 de ani. Iata cum au petrecut cele doua, dar și ce a postat co-prezentatoarea de la Xtra Night Show pe rețelele de socializare!

Xtra Night Show. Alin Oprea nu ar divorța de soția lui, indiferent de ce s-ar intampla in casnicie! Artistul, declarație superma de dragoste pentru Medana: ”De data aceasta...” / VIDEO

23:01, 12.04.2024 - Alin Oprea a uitat definitiv de dezamagirile din dragoste! Cantarețul este mai indragostit ca niciodata de Medana, femeia de care avea nevoie pentru a-și recapata ancrederea in iubirea adevarata. Artistul a marturisit ca nu ar mai divorța niciodata, indiferent de ce s-ar intampla in casnicie!

CRBL și Elena, soția lui, vor divorța! Cei doi au ales sa se separare, dupa 16 ani de casnicie: „Cu inimile impovarate de tristețe...” / FOTO

12:25, 04.04.2024 - Veste șocanta! CRBL și Elena, soția lui, au decis sa mearga pe drumuri separate! Cei doi vor divorța, dupa 16 ani de casnicie. Artistul și partenera lui au trait o frumoasa poveste de dragoste. Anunțul facut in urma cu puțin timp.

Xtra Night Show. Rebeca Onoriu sare in apararea pilotului de curse in procesul cu soția sa, Isabela. Daniel Onoriu ar fi afectat de tramentul administrat: ”Medicii ne-au avertizat”

10:40, 08.03.2024 - Scandalul dintre Daniel Onoriu și inca soția sa, Isabela, este departe de a se termina. Cei doi și-au deschis mai multe procese și se lupta in instanța. Rebeca Onoriu sare in apararea fostului pilot de curse și afirma ca are o condiție medicala precara, astfel ca acțiunile sale pot fi ințelese.

Xtra Night Show. Ce parere are Nicolae Guța despre soția fiului sau, Alberto. Cat de bine se ințeleg manelistul și nora lui, Raluca: „Mi-a dat Dumnezeu” / VIDEO

23:40, 26.02.2024 - Dupa ce a surprins pe toata lumea cu cererea in casatorie pentru noua iubita, Nicolae Guța a vorbit și despre relația pe care fiul lui, Alberto, o are. Iata care este relația pe care o are manelistul cu nora sa!

Soția lui Radu Bucalae, apariție rara la TV. Cum s-au cunoscut comediantul și Alexandra, de fapt

16:46, 31.01.2024 - Alexandra, soția lui Radu Bucalae, a bifat o apariție rara la TV la Neatza cu Razvan și Dani, in ediția de pe 29 ianuarie 2024. Comediantul și partenera sa au pariticpat la un joc și au dezvaluit detalii inedite din vaiața lor de cuplu.


Ce parere ai despre aceasta stire?