Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Natalia Mateuț și-a sărbătorit bunica. Femeia a împlinit 80 de ani. Cum au petrecut: „Astăzi...” / FOTO

Publicat:

Ieri a fost o mare zi de sarbatoare in familia Nataliei Mateuț și asta pentru ca vedeta a celebrat-o pe bunica ei. Femeia a implinit frumoasa varsta de 80 de ani. Iata cum au petrecut cele doua, dar și ce a postat co-prezentatoarea de la pe rețelele de socializare!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Dinu Maxer a sarbatorit-o pe Magdalena Chihaia. Cum au petrecut artistul și iubita lui / FOTO

15:55, 22.04.2024 - Dinu Maxer a sarbatorit-o pe Magdalena Chihaia! Actrița a implinit frumoasa varsta de 38 de ani. Iata cum au petrecut cei doi ziua ei de naștere, dar și ce postare a facut partenera de viața a artistului pe rețelele desocializare!

Zi de sarbatoare in familia Nataliei Mateuț! Mama co-prezentatoarei Xtra Night Show iși aniverseaza ziua de naștere. In ce țara o sarbatorește / VIDEO

13:45, 13.04.2024 - Natalia Mateuț iși sarbatorește mama! Co-prezentatoarea Xtra Night Show a plecat in vacanța cu familia, pentru a celebra aceasta zi speciala! Natalia Mateuț are o relație foarte speciala cu mama ei, astfel ca fiecare moment petrecut impreuna este de vis.

Exclusiv! Primele declarații ale Nataliei Mateuț, dupa ce a fost audiata de DIICOT. Ce spune vedeta despre acest lucru

14:05, 12.04.2024 - In presa au aparut informații cum ca Natalia Mateuț a fost audiata de catre DIICOT intr-un dosar al unor inculpați acuzați de trafic de droguri. Reporterii Spynews.ro au contactat-o pe coprezentatoarea de la Xtra Night Show, care ne-a oferit, in exclusivitate, declarații.

Peripețiile prin care a trecut Natalia Mateuț, in vacanța! Ce a fost nevoita sa faca prezentatoarea timp de trei zile

23:05, 30.03.2024 - Nataliei Mateuț ii place sa calatoreasca și sa descopere lumea, merge des in vacanța, iși creaza amintiri placute, insa, au fost și momente care i-au lasat un gust amar prezentatoarei TV. Prin ce peripeții a trecut șatena.

Liviu Varciu a implinit 40 de ani! Cum și-a petrecut celebrul actor aniversarea in acest an: „Cea mai tare petrecere” / FOTO

12:10, 18.03.2024 - Liviu Varciu și-a sarbatorit, duminica, 17 martie 2024, ziua de naștere! Anul acesta aniversarea actorului a fost una cu totul diferita. Iata cum a fost sarbatorit Liviu Varciu de catre cei dragi!

Gina Pistol și Smiley și-au sarbatorit fiica! Micuța Josephine a implinit 3 ani / FOTO

19:00, 11.03.2024 - Gina Pistol și Smiley radiaza de fericire de cand au devenit parinți și sunt topiți la propriu dupa micuța lor fetița. Cei doi și-au sarbatorit, de curand, fiica. Micuța Josephine a implinit 3 ani. iata mesajul emoționant postat de cei doi parinți!

Xtra Night Show. Cum a petrecut Constantin Enceanu de ziua lui. Artistul a implinit 60 de ani in luna februarie: "Am avut aproape 80 de invitați..." / VIDEO

23:25, 01.03.2024 - Pe data de 16 ianuarie, Constantin Enceanu a schimbat prefixul, a implinit 60 de ani. Invitat in platoul Xtra Night Show, indragitul cantareț de muzica populara a povestit cum și-a petrecut ziua de naștere.

Ilona Brezoianu și-a sarbatorit bunica. Imaginea speciala postata de actrița: „Te iubesc” / FOTO

13:25, 11.02.2024 - Ilona Brezoianu a fost mereu discreta atunci cand vine vorba de familia ei, dar de curand a avut motiv de sarbatoare. Bunica actriței și-a sarbatorit ziua de naștere, caci a implinit 90 de ani. Imaginile postate de vedeta.


Ce parere ai despre aceasta stire?