Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Xtra Night Show. Cum a petrecut Constantin Enceanu de ziua lui. Artistul a împlinit 60 de ani în luna februarie: "Am avut aproape 80 de invitați..." / VIDEO

Publicat:

Pe data de 16 ianuarie, a schimbat prefixul, a implinit 60 de ani. Invitat in platoul , indragitul cantareț de muzica populara a povestit cum și-a petrecut ziua de naștere.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Xtra Night Show. Stelian Ogica, alaturi de soția lui, Alexandra, pe terenul de fotbal. Cei doi sunt casatoriți de un an: „Sunt un barbat implinit”

10:31, 26.04.2024 - Stelian Ogica și Alexandra s-au casatorit la scurt timp dupa ce au decis sa formeze un cuplu. Intre cei doi este o diferența de 33 de ani, iar de curand, i-a fost alaturi pe terenul de fotbal, cea mai mare pasiune a blondinei.

Xtra Night Show. Anda Adam și soțul ei au stabilit data nunții. Cand va avea loc marele eveniment. Vor avea 500 de invitați

09:50, 23.04.2024 - Anda Adam și soțul ei se casatoresc anul acesta. Cei doi au stabilit data și au inceput pregatirile pentru cel mai important moment din viața lor. Artista spune ca nu și-a dorit un eveniment restrans, așa ca vor avea 500 de invitați.

Cristian Țanțareanu a petrecut de ziua lui cu peste 400 de invitați, in Paradisul Verde

20:55, 21.04.2024 - Cristian Țanțareanu a implinit 80 de ani pe 16 aprilie și a sarbatorit cu fast sambata, pe 20 aprilie, chiar in sala lui de evenimente din Paradisul Verde, inaugurata la sfarșitul anului trecut.

Natalia Mateuț și-a sarbatorit bunica. Femeia a implinit 80 de ani. Cum au petrecut: „Astazi...” / FOTO

10:05, 21.04.2024 - Ieri a fost o mare zi de sarbatoare in familia Nataliei Mateuț și asta pentru ca vedeta a celebrat-o pe bunica ei. Femeia a implinit frumoasa varsta de 80 de ani. Iata cum au petrecut cele doua, dar și ce a postat co-prezentatoarea de la Xtra Night Show pe rețelele de socializare!

Daiana Anghel și Sorin Gonțea au reacționat, dupa ce au primit mesaje negative in urma caștigarii Power Couple Romania. „Nu ne-a interesat”

11:00, 20.03.2024 - Daiana Anghel și Sorin Gonțea au caștigat Power Couple Romania, insa, au avut parte de o surpriza neplacuta, atunci cand au realizat cate mesaje negative au primit in urma caștigarii marelui premiu. Invitați la Xtra Night Show, cei doi au vorbit despre acest subiect.Daiana Anghel a marturisit ca nu…

Fiul Danei Rogoz a implinit 10 ani, iar parintii i-au organizat o petrecere in padure. „Incercam cumva sa facem ceva diferit”

13:45, 14.03.2024 - Fiul Danei Rogoz a implinit 10 ani, iar parinții lui au decis sa ii organizeze o altfel de petrecere. Vlad a petrecut alaturi de prieteni in padure. Vedeta a explicat ca vrea ca in fiecare an, fiul ei sa aiba parte de ceva inedit.„Am sarbatorit ziua copilului nostru. Vlad a implinit 10 ani și, desigur,…

Xtra Night Show. Dana Rogoz, petrecere in padure de ziua de naștere a fiului ei. Vlad a implinit 10 ani: „Au carat bușteni...” / VIDEO

11:05, 14.03.2024 - Dana Rogoz a facut o petrecere in padure de ziua de naștere a fiului ei. Vedeta a avut grija sa il surprinda pe copilului ei pe cinste cu ocazia zilei in care a implinit varsta de 10 ani. Ce a marturisit actrița, in exclusivitate pentru Xtra Night Show.

Radu Valcan a implinit astazi 47 de ani. Cum a petrecut ziua și ce urare i-a facut soția lui. „Așa e de la o varsta”

17:55, 08.02.2024 - Radu Valcan a implinit astazi 47 de ani, iar soția lui, Adela Popescu i-a transmis un mesaj emoționant inca de la primele ore ale diminetii. Cei doi formeaza unul dintre cele mai admirate cupluri din showbiz. Au impreuna 3 copii și o casnicie așa cum și-au dorit.Pentru ca astazi Radu Valcan implinește…


Ce parere ai despre aceasta stire?