Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Viteza face din nou victime. O şoferiţă şi-a pierdut viaţa într-un CUMPLIT accident în satul Albota de Sus, Taraclia

Publicat:

Viteza face din nou victime. Un accident cu final tragic a avut loc aseara, in jurul orei 19:00, in satul Albota de Sus, din raionul Taraclia. Victima, o femeie in varsta de 53 de ani, conducea un automobil de model Mercedes, scrie canal3.md.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Accident mortal in Brașov. Un motociclist s-a stins din viața, dupa ce a intrat cu viteza intr-o mașina

17:16, 30.03.2024 - Un acicdent ingrozitor s-a produs, in urma cu cateva ore, in Brașov. Un motociclist și-a gasit sfarșitul, dupa ce a intrat cu viteza intr-o mașina. Tragedia s-a produs pe DN73A, sambata dupa-amiaza. Traficul a fost restricționat.

Accident rutier cumplit pe E85. O persoana de 70 de ani și-a pierdut viața si o alta a fost ranita. Masina in care se aflau a lovit un cap de pod

16:20, 17.03.2024 - Un accident rutier cumplit a avut loc, duminica, 17 martie 2024, pe drumul european E85. Potrivit Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Botosani, o femeie de aproximativ 70 de ani a murit si o alta, de a fost ranita, dupa ce mașina in care se aflau a lovit un cap de pod.

Accident cumplit pe ”Drumul Morții” din Buzau. Un barbat și-a pierdut viața, dupa ce un TIR l-a lovit frontal / FOTO

23:11, 12.03.2024 - Inca o tragedie s-a produs pe ”Drumul Morții” din Sibiu! Un barbat a murit intr-un accident cumplit, in urma cu cateva ore. Duba in care se afla a fost lovita frontal de un TIR și distrusa in totalitate. Șoferul nu a mai avut nicio șansa de supraviețuire.

FOTO – O șoferița a provocat un accident rutier soldat cu o victima la Borșa

11:26, 06.03.2024 - Aseara,la ora 21:47, polițiștii din Borșa au fost sesizați ca pe strada 22 Decembrie din oraș s-a produs un accident de circulație. The post FOTO – O șoferița a provocat un accident rutier soldat cu o victima la Borșa first appeared on Informatia Zilei .

Valcea: O șoferița, ranita intr-un accident in localitatea Mihaești

09:35, 12.02.2024 - O șoferița a fost ranita, aseara, intr-un accident pe DN 64, in localitatea valceana Mihaești. Ar fi avut loc o coliziune intre 2 autoturisme. In urma impactului, a rezultat ranirea unei femei, de 40 de ani, din municipiul Dragașani.Au intervenit de urgența forțe din cadrul Detașamentului de Pompieri…

Permis anulat pe viața, daca șoferul baut sau drogat a provocat un accident cu victime. Proiectul de lege a trecut de Senat

11:25, 06.02.2024 - Senatul a adoptat tacit, luni, un proiect initiat de deputati PNL, care propune anularea pe viata a permisului conducatorului auto daca acesta a provocat un accident soldat cu pierderi de vieti omenesti, fiind sub influenta bauturilor alcoolice sau a drogurilor, transmite Agerpres. Potrivit unor date…

Proiect adoptat tacit in Senat privind anularea pe viata a permisului, daca soferul a provocat un accident cu victime

19:35, 05.02.2024 - Senatul a adoptat tacit, luni, un proiect initiat de deputati PNL, care propune anularea pe viata a permisului conducatorului auto daca acesta a provocat un accident soldat cu pierderi de vieti omenesti, fiind sub influenta bauturilor alcoolice sau a drogurilor.

Senat: Proiect privind anularea pe viata a permisului, daca soferul a provocat un accident cu victime - adoptat tacit

19:35, 05.02.2024 - Senatul a adoptat tacit, luni, un proiect care propune anularea pe viata a permisului conducatorului auto daca acesta a provocat un accident soldat cu pierderi de vieti omenesti, fiind sub influenta bauturilor alcoolice sau a drogurilor.


Ce parere ai despre aceasta stire?