Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Accident cumplit pe ”Drumul Morții” din Buzău. Un bărbat și-a pierdut viața, după ce un TIR l-a lovit frontal / FOTO

Publicat:

Inca o tragedie s-a produs pe ”Drumul Morții” din Sibiu! Un barbat a murit intr-un accident cumplit, in urma cu cateva ore. Duba in care se afla a fost lovita frontal de un TIR și distrusa in totalitate. Șoferul nu a mai avut nicio șansa de supraviețuire.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Accident mortal in Dolj. Un tanar de 18 ani a murit dupa ce autorismul in care se afla s-a rasturnat

12:15, 27.04.2024 - Un accident cumplit a avut loc noaptea trecuta in județul Dolj și a curmat viața unui tanar de 18 de ani. Șoferul a pierdut controlul volanului și s-a rasturnat pe partea carosabila, curmand viața prietenului sau.

Accident feroviar in Valcea. Un barbat a murit, dupa ce a fost lovit de un tren. Victima a vrut sa traverseze calea ferata neregulamentar

08:36, 22.03.2024 - Un accident mortal s-a produs, in urma cu cateva ore, in Valcea. Un barbat a murit, dupa ce a fost calcat de tren. Acesta a vrut sa traverseze calea ferata neregulamentar, iar gestul teribilist l-a costat viața. Medicii nu au mai putut sa ii salveze viața.

Accident cumplit in Dolj. Un barbat de 34 de ani a murit, dupa ce s-a rasturnat cu mașina

10:00, 04.03.2024 - Un accident cumplit s-a produs in Dolj, luni dimineața. Un barbat in varsta de 34 de ani s-a stins din viața, dupa ce s-a rasturnat cu mașina dincolo de partea carosabila. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața acestuia.

Un barbat de 64 de ani a murit și alte patru persoane au fost ranite intr-un accident produs pe „Drumul Morții” VIDEO

18:20, 23.02.2024 - Un sofer in varsta de 64 de ani si-a pierdut viata si alte patru persoane au fost transportate la spital, una dintre ele fiind preluata cu ajutorul unui elicopter SMURD, in urma unui accident de circulatie petrecut, vineri, pe DN2 (E85)

Accident grav in Sibiu. Șoferul a fugit, abandonand doi pasageri grav raniți in mașina

18:20, 07.02.2024 - Un tanar de 19 ani din Sibiu a provocat un accident grav, dupa care a fugit, abandonand doi pasageri grav raniți in mașina. Șoferul nu avea permis de conducere, autoturismul era neinmatriculat, iar numarul de inmatriculare era furat.

Accident la ieșirea din Buzau | O victima

12:25, 05.02.2024 - IPJ Buzau informeaza ca traficul se desfașoara dirijat pe DN2E85, la ieșirea din municipiul Buzau spre Spataru, din cauza unui accident rutier. Se pare ca in eveniment este implicata o autoutilitara. Șoferul este evaluat medical. Vom reveni cu amanunte.

Accident mortal pe drumul dintre Cluj și Oradea. Un TIR a spulberat o duba. Doi oameni au murit

12:50, 02.02.2024 - Pompierii din cadrul Departamentului Huedin intervin in aceste momente la un grav accident rutier petrecut pe DN1 E60, intre localitațile Huedin și Poieni.La fața locului intervin o autospeciala cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și unul SAJ.In accident au fost implicate o autoutilitara și un…

Accident mortal pe DN 25! Un barbat si-a pierdut viata (FOTO)

21:10, 28.01.2024 - La data de 28 ianuarie 2024, la ora 19:34, Inspectoratul de Politie Judetean Galati a fost sesizat telefonic, prin apel la S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul ca pe DN 25, in interiorul localitatii Bucesti, din comuna Ivesti, judetul Galati, ar fi avut loc un accident rutier grav, in urma caruia o…


Ce parere ai despre aceasta stire?