Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO/ Mărturii de la Revoluție! Cu lacrimi în ochi și emoție în suflet, Nicoleta Giurcanu a refăcut traseul care i-a ucis copilăria

Publicat:

Exista povesti care ne arata monstruozitatea regimului capabil sa-si tortureze oamenii, doar pentru ca s-au visat liberi. este una dintre ele. Avea doar 14 ani cand a fost arestata pe strada, impreuna cu fratele si cu tatal ei. Timp de zeci de ore, a indurat un cosmar din care n-a crezut ca va scapa vie. Dupa 30 de ani, Nicoleta a refacut traseul care i-a ucis copilaria.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

'Caracatița' patronata de Florian Coldea: Oameni cu mare greutate sunt implicați. Procurorii au refacut traseul banilor

18:40, 24.05.2024 - Pe 23 noiembrie 2023, procurorii DNA arata ca omul de afaceri Catalin Hideg – care a depus denuntul la DNA - ar fi facut o prima plata de 20.000 de euro catre societatea de avocatura a lui Doru Traila, iar ulterior banii ajungeau la Florian Coldea prin diverse inginerii, informeaza MEDIAFAX.

Geanina Ilieș, surpriza de proporții in direct! Au intrat peste ea fiul și mama ei! S-a lasat cu lacrimi de emoție

14:25, 21.05.2024 - Geanina Ilieș a avut parte de o surpriza de proporții in direct! Cele mai dragi persoane din viața ei, mama și fiul ei, Patrick, au venit in platou, caci astazi este ziua de nume a prezentatoarei de la Știrile Antena Stars.

Traseul evadatului, refacut pas cu pas: A schimbat 4 mașini pana la Oradea. Cum i-a convins pe șoferi sa il ajute

16:46, 10.04.2024 - Avem filmul incredibil al evadarii criminalului condamnat la 18 ani pentru uciderea iubitei. Individul a facut autostopul de la București la Oradea și a schimbat nu mai puțin de patru mașini pe traseu. El se dadea drept șofer de TIR cu vehiculul stricat pentru a convinge alți soferi sa-l ajute.

Poliția a refacut traseul evadatului de la Rahova. Cum a fost prins criminalul condamnat pentru OMOR

13:01, 10.04.2024 - Intrebat daca evadatul planuia sa plece din țara, Despescu a raspuns: "Nu avem un rezultat despre intenție. Vedem cu toții ca s-a indreptat spre zona de domiciliu." Despescu a subliniat ca se va stabili daca el voia sa se razbune pe localnicii care au depus marturie contra lui dupa crima pentru care…

CT Bus: Traseul liniei 3, modificat in cartierul Tomis Plus, Constanta

10:05, 09.04.2024 - Autobuzele Liniei 3 intorc la intersectia strazilor Napoli cu Lyon, din cauza lucrarilor de asfaltare din cartierul Tomis Plus.Autobuzele Liniei 3 intorc la intersectia strazilor Napoli cu Lyon, din cauza lucrarilor de asfaltare din cartierul Tomis Plus, potrivit CTBus."Traficul va reveni la normal…

Cand va fi gata noua linie de metrou din Capitala, Gara de Nord – Gara Progresul. Baluța: ”Este cea mai mare investiție din București din ultimii ani”

16:36, 03.04.2024 - Primaria Sectorului 4 a lansat in SEAP proiectul pentru construcția unei noi linii de metrou. M4 va face legatura intre Gara de Nord 2 și Gara Progresul și va traversa și unele zone din Ilfov. Noua magistrala va avea 13 stații și un depou, iar lungimea totala va fi de 12 kilometri. Termenul de proiectare…

Traseul vaporașelor de pe Bega, extins de luni

13:20, 30.03.2024 - Societatea de Transport Public Timișoara (STPT) anunța ca la o luna de cand au ieșit pe traseu, vaporașele de pe Bega vor circula pe traseul extins. Mai exact, de luni, 1 aprilie, acestea vor circula pana la stația Ardealul.


Ce parere ai despre aceasta stire?