Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

(video) Ceban, discurs în Parlamentul European: „Nicio forță politică din țara mea nu trebuie să monopolizeze ideea de integrare europeană a RM”

Publicat:
(video) Ceban, discurs în Parlamentul European: „Nicio forță politică din țara mea nu trebuie să monopolizeze ideea de integrare europeană a RM”

Primarul capitalei, , a participat la Conferința „Dincolo de Geopolitica - cerințe progresiste pentru extinderea UE” care a avut loc in . In cadrul Conferinței edilul a ținut un discurs in care a menționat ca „nicio forța politica din țara mea nu trebuie sa monopolizeze ideea de integrare europeana a RM”.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol si foto: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Actualitate medicala/ Dr. Ion Bruckner: Nu trebuie ca ­dragostea pentru aparat sa eclipseze dragostea pentru bolnav

01:10, 22.04.2024 - Presedintele Societatii Romane de Medicina Interna, profesor doctor Ion Bruckner, a declarat in deschiderea oficiala a Conferintei nationale cu participare internationala “Tehnologia & iHealth in medicina secolului XXI”, de la Universitatea de Medicina, Farmacie, Stiinte si Tehnologie “George Emil Palade”,…

Ion Ceban, intrevedere cu premierul roman, la București: „I-am mulțumit pentru sprijinul oferit RM, inclusiv in parcursul nostru de integrare europeana”

16:21, 01.04.2024 - Primarul capitalei, Ion Ceban, a avut astazi o intalnire cu premierul Romaniei, Marcel Ciolacu. „I-am mulțumit din numele cetațenilor pentru sprijinul oferit Republicii Moldova, inclusiv in parcursul nostru de integrare europeana”, a menționat edilul.

NHL - Dallas Stars s-a calificat in play-off-ul Cupei Stanley

15:40, 29.03.2024 - Echipa Dallas Stars s-a calificat in play-off-ul Cupei Stanley, dupa ce a invins in deplasare, cu scorul de 3-1, formatia Vancouver Canucks, in duelul primelor clasate in Conferinta de Vest a Ligii profesioniste nord-americane de hochei pe gheata (NHL), potrivit Agerpres. Gratie acestui succes, Dallas…

Edi Iordanescu, discurs fara perdea in conferința! Mesaj direct pentru Ianis Hagi: „Nu poate sa continue așa!” + Avertisment frontal: „Altfel, ești zdrobit!”

03:00, 23.03.2024 - Edi Iordanescu, selecționerul naționalei Romaniei, s-a declarat mulțumit de modul in care Ianis Hagi a intrat in partida amicala cu Irlanda de Nord, incheiata 1-1 # Fotbalistul lui Alaves l-a convins pe tehnician, deși a avut la dispoziție doar un sfert de ora vineri seara # Insa, in conferința ce a…

Ceban, nemulțumit ca sediul fostei Universitați Tiraspol ar urma sa fie dat PA: „Luați labele galbene de pe școli, gradinițe, universitați și spitale”

10:10, 14.03.2024 - Primarul capitalei, Ion Ceban, s-a aratat indignat, dupa ce Procuratura Anticorupție a anunțat ca vrea cladirea fostei Universitați din Tiraspol pentru noul sediu. „Luați labele galbene de pe școli, gradinițe, universitați, spitale”, a scris edilul pe pagina de Facebook.

„Va mulțumim pentru tot ceea ce sunteți și faceți in fiecare zi”: Cum a felicitat Ion Ceban femeile de 8 martie

09:50, 08.03.2024 - Primarul capitalei, Ion Ceban, a venit cu un mesaj de Ziua Internaționala a Femeii. „Noi va mulțumim pentru tot ceea ce sunteți și faceți in fiecare zi”, a scris edilul pe pagina de Facebook.

Danemarca iși doneaza toata artileria Ucrainei

09:46, 19.02.2024 - Șefa guvernului Danemarcei, Mette Frederiksen, a anunțat la Conferința de Securitate de la Munchen ca țara sa iși doneaza intreaga artilerie Ucrainei. „Ucrainenii ne cer muniție acum! Artilerie acum! Din partea daneza, am decis sa donam intreaga noastra artilerie. Și imi pare rau sa spun, prieteni,…

Nicusor Dan ingrozit de scurtarea mandatului: Eram in forta sa fac administratie si iar sa fac campanie

19:50, 01.02.2024 - Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a dezaprobat joi ideea comasarii alegerilor locale cu cele europarlamentare, mentionand ca il ingrozeste ideea de a incepe o noua campanie electorala, cand este "in forta" pentru a continua proiectele din admini


Ce parere ai despre aceasta stire?