Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vara şi-a intrat în drepturi, fii în formă! Iată trei alimente săţioase ce te vor ajuta să arăţi şi să te simţi bine

Publicat:

Vara si-a intrat in drepturi iar majoritatea dintre noi vrem sa aratam si sa ne simtim cat se poate de bine, iar asta poate fi posibil cu o alimentatie corecta si mult sport. Dar tentatiile sunt la tot pasul, si daca mai simtim si ca tot ceea ce consumam nu e satios si doar ne ingrasa, ei bine, atunci este o problema! Dar nu va speriati, daca asta se intampla,trei alimente sunt salvarea. Acestea contin multe proteine, fibre si sunt bogate in grasimi sanatoase care dau satietate si au foarte putine calorii.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Trei bauturi care elimina pofta de dulce. Sunt sanatoase și te ajuta sa te menții in forma

08:45, 29.04.2024 - Trei bauturi sunt un real ajutor pentru cei care vor sa slabeasca. Ele elimina pofta de dulce din organism și au foarte multe beneficii. Nu au deloc zahar și te ajuta sa te menții in forma, dar mai ales sa scapi de kilogramele in plus. Iata ce trebuie sa bei.

Radu Dragusin: „Meciul cu Columbia ne va ajuta in perspectiva EURO 2024”

15:55, 25.03.2024 - Fotbalistul Radu Dragusin a declarat, luni, intr-o conferinta de presa sustinuta la Madrid, ca meciul amical dintre nationalele Romaniei si Columbiei ii va ajuta pe el si pe colegii sai in perspectiva participarii la EURO 2024.„E un amical care ne va folosi, cu un adversar foarte puternic si in forma,…

Teodora Stoica și tatal ei, Mihai Stoica, post prelungit de 72 de ore! Ce beneficii aduce aceasta abținere de la alimente: "Ajuta la..."/ VIDEO

12:15, 19.03.2024 - Teodora Stoica și tatal ei, Mihai Stoica, au luat o decizie importanta in viața lor. Cei doi au decis sa țina post prelungit de 72 de ore. Iata ce beneficii aduce aceasta abținere de la alimente!

3 alimente care conțin mangan și te ajuta sa slabești. Au numeroase beneficii pentru organism

23:50, 14.03.2024 - Trei alimente au un conținut mare de mangan și sunt foarte benefice pentru pierderea in greutate. Sunt recomandate de toți nutriționiștii, iar efectele pe care le au asupra organismului sunt uluitoare. Iata ce trebuie sa consumi.

5 alimente care te ajuta sa scapi rapid de starea de astenie resimțita la inceputul primaverii

12:10, 13.03.2024 - Cand primavara iși face simțita prezența, astenia poate deveni o provocare pentru mulți. Iata cinci alimente care te pot ajuta sa-ți recaștigi energia și bunastarea:Spanacul - Bogat in fier și vitamina C, ajuta la combaterea oboselii și la imbunatațirea nivelului de energie.Nucile - O sursa excelenta…

Alimente bogate in acid hialuronic. Ajuta-ți articulațiile sa se mențina tinere

17:30, 18.02.2024 - Acidul hialuronic este o substanța produsa in mod natural de corpul uman și se regasește in mai multe organe. Din pacate, se diminueaza in timp, odata cu inaintarea in varsta. Vestea buna insa este ca el poate fi asimilat prin intermediul alimentației.

Trucuri care te ajuta sa reduci consumul de carne. Alimente sanatoase și delicioase pe care sa le incluzi in dieta

23:20, 15.02.2024 - Este cunoscut faptul ca un consum de carne roșie, mai mult de 3 zile pe saptamana, creeaza probleme de sanatate. Exista insa cateva trucuri simple care te ajuta sa reduci cat mai mult carnea din alimentație.

Trei alimente care nu trebuie consumate sub nicio forma. Sunt cei mai mari dușmani ai inimii: „Pierd apa și preiau grasimi“

09:20, 09.02.2024 - Nu trebuie sa faceți exerciții fizice timp de trei ore pe zi și sa mancați doar pește ori legume pentru a va menține inima sanatoasa. Cateva ajustari simple sunt suficiente pentru a evita bolile de inima. Exista 3 alimente care sunt un real pericol pentru sanatate.


Ce parere ai despre aceasta stire?