Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un tânăr a fost împuşcat de braconieri, pe un fond de vânătoare din Bihor

Publicat:

Tanarul a fost gasit mort pe 17 martie in padurea Sititelec, intre localitatile Husasau de Tinca si Osand, informeaza Romania TV.

Acesta a vazut un braconier pe fondul de vanatoare si a vrut sa il anunte pe paznic. Braconierul i-a oferit acestuia bani in schimbul tacerii, iar pentru ca a refuzat, l-a impuscat. Tanarul a fost gasit mort chiar de catre paznic.

Politistii au incercat aproape doua saptamani sa il gaseasca pe suspect. In final, un barbat a fost arestat preventiv pentru omor calificat.

Citeste articolul mai departe pe romaniatv.net…  

Sursa articol: romaniatv.net


Stiri pe aceeasi tema

Schengen - DIICOT a descins la o rețea de migranți cu trafic prin Italia, Romania și Austria

16:26, 24.04.2024 - Polițiștii și procurorii DIICOT au facut miercuri 21 de percheziții la locuințele membrilor unei rețele de trafic de migranți care acționa in Romania, Italia și Austria. Aceștia ar fi incasat intre 5.000 și 10.000 de euro de la fiecare migrant.

Fremuth a fost impușcat in Romania

17:40, 22.04.2024 - Fremuth, un vultur negru care a zburat intregul continent, a fost doborat de o arma de vanatoare in Romania, deplange Milvus Group.  Fremuth a fost impușcat. Asta este concluzia la care au ajuns medicii veterinari bulgari, dupa ce au preluat vulturul negru de la colegii noștri. Rana de pe aripa a fost…

(FOTO) Urmarire prin padure. Braconieri prinși in flagrant

13:30, 10.04.2024 - Ieri, politistii Biroului Arme, Explozivi si Substante Periculoase din Buzau au fost sesizati de catre paznicul unui fond de vanatoare cu privire la faptul ca ar fi surprins doua persoane in timp ce ar fi braconat. ,,Politistii s-au deplasat de indata la fata locului si au stabilit ca una dintre persoane…

Diana Șoșoaca, scandal inimaginabil cu polițiștii, dupa ce a fost lasata fara permis

15:15, 10.03.2024 - Senatoarea Diana Sosoaca a ramas fara permis de conducere timp de 3 luni si fost amendata dupa ce a fost depistata conducand cu 110 km/ora pe un tronson de drum pe care viteza maxima admisa era de 40 de km/ora. Lidera SOS Romania a avut o disputa cu politistii care au oprit-o in trafic, pe […]

”Din colectia mea...” - S-a elucidat misterul pistolului cu care a fost impușcat actorul botoșanean – VIDEO

12:35, 10.02.2024 - Un actor a fost ranit cu un pistol, pe scena Teatrului Mihai Eminescu, in timpul unei repetitii si a ajuns la spital. Politistii au inceput o ancheta, mai ales ca este al treilea accident grav care a avut loc in ultima saptamana in teatrele din Romania.


Ce parere ai despre aceasta stire?