Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un selfie i-a salvat viața - A dus la diagnosticarea unei tumori cerebrale la o femeie

Publicat:
Un selfie i-a salvat viața - A dus la diagnosticarea unei tumori cerebrale la o femeie

O femeie din Florida a descoperit ca are o tumoare cerebrala dupa ce a observat ca ochiul ei drept era cazut intr-un selfie facut in timpul unei calatorii la , potrivit mediafax.

, in varsta de 33 de ani, a facut o serie de fotografii in fața unor repere celebre, dar a fost nedumerita cand a vazut o diferența vizibila la ochii ei.

La scurt timp dupa aceea, in 2016, medicii au identificat un meningiom benign, dar agresiv, in creierul femeii. A urmat un tratament intens, incluzand 30 de runde de radiații și doua operații.

Meningiomul este unul dintre cele mai…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol si foto: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

NEGLIJENȚA MEDICALA O femeie gravida in patru luni și-a pierdut viața

11:05, 03.04.2024 - Reprezentanții spitalului susțin ca pacienta a fost monitorizata indeaproape și ca nu au gasit inca o explicație pentru deteriorarea rapida a starii sale de sanatate. The post NEGLIJENȚA MEDICALA O femeie gravida in patru luni și-a pierdut viața first appeared on Informatia Zilei .

Alexandru Dobrescu, surprins cu o femeie superba! Fostul iubit al Cristinei Cioran a uitat de actrița? / PAPARAZZI

22:55, 20.03.2024 - Paparazzii Spynews.ro, site-ul numarul 1 de știri mondene din Romania, au fost pe „urmele” lui Alexandru Dobrescu și l-au surprins cu o femeie superba. Fostul iubit al Cristinei Cioran a dat-o uitarii pe vedeta și și-a refacut viața? Iata ce imagini avem cu fostul partener de viața al celebrei actrițe!

Incredibil! O femeie a descoperit ca are tumoare cerebrala cu ajutorul unui selfie

17:26, 18.03.2024 - O femeie din Florida a descoperit ca are o tumoare cerebrala dupa ce a observat ca ochiul ei drept era cazut intr-un selfie facut in timpul unei calatorii la New York. Amanda Troutwine, in varsta de 33 de ani, a facut o serie de fotografii in fața unor repere celebre, dar a fost nedumerita cand a…

Un barbat a fost dat afara din avion dupa ce a refuzat sa se așeze langa o femeie. De ce a dat acum in judecata compania aeriana

17:10, 13.03.2024 - Un barbat da in judecata compania aeriana cu care ar fi trebuit sa zboare la New York. Barbatul a refuzat sa stea langa o femeie, ca urmare a convingerilor sale religioase și a fost dat afara din avion.

O femeie din SUA a primit despagubiri de peste 72 de milioane de doari dupa ce a fost lovita si tarata de un autobuz

08:31, 04.03.2024 - O femeie din Florida, care a fost lovita si tarata de un autobuz din New York si a ramas partial paralizata, a obtinut despagubiri de 72,5 milioane de dolari in urma procesului intentat impotriva companiei de transport in comun a orasului, relateaza AP, citata de News.ro.

Miruna danseaza din nou! Intervenția chirurgicala ce i-a salvat viața și i-a redat viitorul

13:30, 27.02.2024 - Familia Craiu a trecut ani in șir prin clipe de teama, disperare, furie, neputința. Nu e ușor sa iți vezi copilul in dureri cumplite, dar e sfașietor sa știi ca orice respirație poate fi și ultima. Nu vorbim de o boala incurabila, vorbim de scolioza. Multora dintre noi ni se pare o afecțiune banala,…

O femeie privea un selfie facut in urma cu cațiva ani și un detaliu observat pe fundal a lasat-o fara cuvinte. Ce a observat

01:40, 11.02.2024 - O femeie privea un selfie pe care și l-a facut in urma cu cațiva ani și un detaliu observat pe fundal i-a schimbat viața pentru totdeauna. Tanara a ramas fara cuvinte și imaginea a devenit virala.

Eva Braun, amanta celebra și soție pentru ultimele 36 de ore din viața lui Hitler: „Era cea mai nefericita femeie!”

12:25, 06.02.2024 - „Femeile din Reich nu aveau voie sa se machieze, sa bea alcool si sa fumeze. Eva le facea pe toate. Era cea mai nefericita femeie pe care am intalnit-o vreodata”, scria Gertraud Weisker, verișoara amantei celebre a lui Adolf Hitler.


Ce parere ai despre aceasta stire?