Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ucraina ne conduce în meciul din BJK Cup cu 2-0

Publicat:
Ucraina ne conduce în meciul din BJK Cup cu 2-0

Romania este condusa de Ucraina cu 2-0, dupa ce a invins-o pe cu 6-3, 7-5, vineri noaptea, in al doilea meci de simplu al intalnirii de la (Florida), din calificarile . (25 ani, 75 WTA) s-a inclinat dupa o ora si 37 de minute ... The post Ucraina ne conduce in meciul din BJK Cup cu 2-0 appeared first on deBanat.ro - spune realitatea! .

Citeste articolul mai departe pe debanat.ro…  

Sursa articol si foto: debanat.ro


Stiri pe aceeasi tema

Romania s-a calificat in premiera la turneul final al BJKC si va juca la turneul final de la Sevilla

03:10, 14.04.2024 - Echipa Romaniei s-a calificat in premiera la turneul final al Billie Jean King Cup, dupa ce a invins Ucraina cu scorul de 3-2, sambata, la Fernandina Beach (Florida), printr-un punct adus la dublu de perechea Ana Bogdan/Jaqueline Cristian.

Ukraine leads Romania 2-0 in Billie Jean King Cup qualifiers

17:20, 13.04.2024 - Ukraine leads Romania 2-0 in the Billie Jean King Cup qualifiers, after Elina Svitolina (WTA's 18th) defeated Jaqueline Cristian (WTA's 75th) 6-3, 7-5 on Friday in the second singles rubber of the Fernandina Beach (Florida) event, told Agerpres.

Tenis: dupa prima zi a Billie Jean King Cup, Ucraina conduce Romania cu 2-0

03:35, 13.04.2024 - Romania este condusa de Ucraina cu 2-0, dupa ce Elina Svitolina a invins-o pe Jaqueline Cristian cu 6-3, 7-5, vineri, in al doilea meci de simplu al intalnirii de la Fernandina Beach (Florida), din calificarile Billie Jean King Cup, scrie AGERPRES.

Romania a pierdut in primul meci de simplu cu Ucraina al intalnirii din calificarile Billie Jean King Cup.

23:55, 12.04.2024 - Romania este condusa de Ucraina cu 1-0, dupa ce jucatoarea de tenis Ana Bogdan a fost invinsa Lesia Turenko in trei seturi, cu 3-6, 6-2, 6-0, vineri, in primul meci de simplu al intalnirii de la Fernandina Beach (Florida), din calificarile Billie Jean King Cup.

Programul infruntarii Romania - Ucraina in calificarile pentru turneul final al Billie Jean King Cup

11:20, 12.04.2024 - Romania și Ucraina se intalnesc vineri și sambata in calificarile pentru turneul final al Billie Jean King Cup. Duelul dintre cele doua naționale are loc pe zgura verde de la Racquet Park Drive din Amelia Island, Fernandina Beach (Florida, SUA). Ana Bogdan va juca primul meci cu Lesia Tsurenko, potrivit…

FOTO Echipa Romaniei, pregatita pentru duelul cu Ucraina din Billie Jean King Cup: „Facem asta din tot sufletul”

12:50, 11.04.2024 - Romania și Ucraina se vor intalni in calificarile pentru turneul final al competiției Billie Jean King Cup, iar jucatoarele noastre au postat mai multe fotografii din Amelia Island, Fernandina Beach (Florida).

Simona Halep merge la naționala! Vezi pe cine a mai convocat Horia Tecau!

10:40, 16.03.2024 - Simona Halep, aflata in pragul revenirii dupa ce Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne s-a redus la noua luni o suspendare de patru ani, a fost convocata la echipa Romaniei pentru meciul cu Ucraina, din Billie Jean King Cup. Capitanul nejucator Horia Tecau le-a convocat pentru acest meci pe…

Simona Halep, convocata pentru meciul din Billie Jean King Cup cu Ucraina

19:45, 15.03.2024 - Simona Halep a fost convocata de Horia Tecau pentru meciul din Billie Jean King Cup cu Ucraina.Conform site ului oficial al competitiei, Romania va intalni Ucraina intre 12 13 aprilie, in barajul pentru calificarea la turneul final, iar partida va fi organizata in Statele Unite, pe zgura.De asemenea,…


Ce parere ai despre aceasta stire?