Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tragedie in Turcia! Cel putin 29 de persoane au murit intr-un incendiu izbucnit intr-o discoteca

Publicat:
Tragedie in Turcia! Cel putin 29 de persoane au murit intr-un incendiu izbucnit intr-o discoteca

Cel putin 29 de persoane au murit si opt au fost ranite marti intr un incendiu declansat intr o discoteca situata la subsolul unui imobil rezidential cu 16 etaje din centrul orasului Istanbul, a anuntat biroul guvernatorului Istanbului, ;l, transmit AFP, Reuters si dpa, citate de Agerpres.ro Dintre persoanele ranite, una este spitalizata cu rani grave.Cauza incendiului nu este clara, dar focul ar fi putut izbucni in timpul lucrarilor de renovare a cladirii, a spus biroul guvernatorulu ...

Citeste articolul mai departe pe ziuaconstanta.ro…  

Sursa articol si foto: ziuaconstanta.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tragedie in orașul Olimpiadei din 2024. O persoana a murit și cel puțin alte șase au fost grav ranite

22:25, 17.07.2024 - Scene de groaza in orașul Olimpiadei din 2024. O persoana a murit și cel puțin alte șase au fost grav ranite dupa ce un barbat a intrat pe terasa unui bar situat pe rue Pere Lachaise, in arondismentul al XX-lea, la Paris, scrie presa franceza.

LIVE TEXT – Razboi in Ucraina: Cel puțin 6 persoane au murit și 13 au fost ranite in regiunea Donețk din cauza atacurilor rusești

03:10, 14.07.2024 - Cel putin sase persoane au fost ucise si 13 ranite vineri, in regiunea Donetk din estul Ucrainei, de pe linia frontului, in urma unor atacuri rusesti, au declarat oficialii regionali, relateaza Reuters. O racheta ruseasca a aterizat langa o cladire administrativa si o statie de autobuz in orasul Mirnohrad,…

Explozie puternica intr-un restaurant din Turcia. Cel puțin patru oameni au murit

18:00, 30.06.2024 - Cel putin patru persoane si-au pierdut viata si alte cateva zeci au fost ranite duminica intr-o explozie cauzata de scurgere de gaz intr-un restaurant din vestul Turciei, au anuntat autoritatile locale, relateaza AFP, citata de Agerpres.

Tragedie fara margini: 54 de oameni au murit din cauza bauturilor alcoolice contaminate

14:41, 22.06.2024 - Numarul morților a urcat la 54 din cauza consumului de bauturi alcoolice contaminate in statul Tamil Nadu, din sudul Indiei, informeaza Reuters, potrivit Rador Radio Romania.Peste 100 de persoane sunt inca internate in spital, a declarat sambata un oficial guvernamental.

Incendii masive de vegetație in Grecia și Turcia, din cauza caniculei. Cinci persoane au murit și alte zeci sunt ranite

12:00, 21.06.2024 - Incendii masive de vegetație se manifesta in Grecia și Turcia, din cauza caniculei. Un foc pus intenționat a dus la evacuarea a doua localitați de langa Atena. Cinci persoane au fost ucise și alte zeci sunt ranite in Turcia.

India se topește: Cel puțin 15 oameni au murit din cauza caniculei in doar 24 de ore

14:35, 31.05.2024 - Cel putin 15 decese avand drept cauza probabila insolatia s-au inregistrat joi in statele din estul Indiei Bihar si Odisha, au anuntat autoritatile indiene, pe fundalul unui val sever de canicula preconizat sa continue pana sambata, informeaza Reuters.

Cel puțin opt persoane au murit și zeci au fost ranite intr-un accident de autobuz in Florida

22:25, 14.05.2024 - Cel puțin opt persoane au murit și zeci au fost ranite, marți, intr-un accident de autobuz in Marion County, Florida, relateaza Sky News. Autoritațile au avertizat ca exista o „probabilitate mare” ca numarul morților sa creasca.

VIDEO. O persoana a murit, iar alte doua au fost ranite, dupa ce un copac masiv s-a prabușit pe un bulevard aglomerat din Kuala Lumpur

16:26, 07.05.2024 - Un copac masiv s-a prabusit marti peste una dintre cele mai aglomerate bulevarde din Kuala Lumpur provocand moartea unei persoane si ranirea altor doua. In urma incidentului au fost perturbate serviciile de monosina si au fost avariate peste 10 autovehicule, au precizat autoritatile, potrivit Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?