Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tel Aviv: mii de manifestanți israelieni contra războiului

Publicat:

Mai multe mii de israelieni s-au adunat sambata seara la pentru a cere oprirea operațiunii in Fașia Gaza, care a costat viața a peste o mie de palestinieni și 40 de soldați israelieni, a constatat un jurnalist AFP.

Foto: (c) eJhonpaz / XINHUA FLUX

Aceasta manifestație, organizata de un grup de organizații de stânga și extrema-stânga, a fost cea mai mare a adversarilor razboiului de la începutul ofensivei israeliene la 8 iulie.

Participanții s-au adunat în piața , dupa numele fostului prim-ministru asasinat,…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Hezbollah: Locuitorii stramutați israelieni se pot intoarce acasa daca se incheie razboiul

01:30, 14.05.2024 - Seful gruparii insurgente libaneze Hezbollah, Sayyed Hassan Nasrallah, a declarat luni ca locuitorii din nordul Israelului care s-au refugiat in alte zone din tara de teama razboiului cu Hamas nu se vor putea intoarce acasa daca guvernul de la Tel Aviv va continua ofensiva in Fasia Gaza, potrivit actualitate.org.…

Incident neobișnuit pentru IDF in Fașia Gaza - Soldații israelieni, la spital dupa ce au fost atacați de viespi

22:11, 10.05.2024 - Intr-un incident neobișnuit, Spitalul Sheba a internat 10 dintre soldați pentru tratament, iar unul a fost trimis la terapie intensiva,  dupa ce au fost ințepați de sute de insecte, dar niciunul nu este in pericol critic.

Netanyahu: Israelul nu poate accepta cererile Hamas de a inceta razboiul din Gaza

15:35, 05.05.2024 - Premierul israelian Benjamin Netanyahu a respins vehement duminica solicitarea Hamas de incetare a razboiului din Gaza in schimbul eliberarii ostaticilor, afirmand ca asta ar menține gruparea islamista palestiniana la putere, care va reprezenta o amenințare pentru Israel, relateaza Reuters.Netanyahu…

Un reprezentant Hamas spune ca organizatia sa nu va accepta niciun acord care sa nu includa incheierea razboiului

02:30, 05.05.2024 - Un reprezentant Hamas a declarat pentru AFP ca miscarea palestiniana, care negociaza in prezent un armistitiu in Fasia Gaza la Cairo, nu va accepta „sub nicio forma un acord care sa nu prevada in mod explicit incheierea razboiului”

"Urmatoarele etape ale razboiului au fost aprobate". Israelul anunța "noi lovituri dure" contra Hamas zilele urmatoare

07:45, 22.04.2024 - Israelul, care sarbatoreste luni inceputul Pastelui evreiesc, se pregateste sa intensifice presiunea militara in Fasia Gaza, unde armata sa spune ca pregateste "urmatoarele etape ale razboiului" impotriva Hamas.

Lufthansa isi suspenda zborurile catre si de la Teheran ”din cauza situatiei actuale in O.Mijlociu”

22:55, 11.04.2024 - De la inceputul lui aprilie si in urma unui atac israelian la Damasc, in Siria, situatia este mult mai tensionata in regiune. Acest atac israelian vizand Consulatul Iranului la Damasc s-a soldat cu 16 morti, inclusiv sapte membri ai Corpului Gardienilor Revolutiei, armata ideologica a republicii islamice,…

Trump cere Israelului sa puna capat rapid razboiului in Gaza și critica dur IDF: „Publica cele mai odioase imagini. Vor sa para duri”

16:51, 05.04.2024 - Fostul presedinte american Donald Trump, candidat la alegerile prezidentiale din noiembrie in SUA, a declarat ca Israelul trebuie sa puna capat rapid razboiului in Fasia Gaza, relateaza vineri dpa, citata de Agerpres.

RAZBOI ISRAEL Armata israeliana anunta ca a pierdut 600 de militari de la inceputul razboiului

13:55, 02.04.2024 - Armata israeliana a anuntat luni ca 600 de militari ai sai au fost ucisi de la inceputul razboiului cu gruparea islamista palestiniana Hamas in Fasia Gaza in 7 octombrie 2023, relateaza AFP. The post RAZBOI ISRAEL Armata israeliana anunta ca a pierdut 600 de militari de la inceputul razboiului first…


Ce parere ai despre aceasta stire?