Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Taximetrist, bătut crunt după ce a accidentat un bătrân

Publicat:

Un taximetrist a fost batut crunt, în Reșița, dupa ce a accidentat un batrân.

Barbatul a lovit cu masina un batran pe trotuar, in momentul in care a intrat in marșarier. In imagini se vede cum taximetristul este ingrijorat de starea victimei și vrea sa o duca la spital, insa batranul refuza și se așeaza pe o bordura.

La un moment dat, in timp ce se afla langa victima sa si ii acorda primul ajutor, un tanar se aproprie de cei doi și il ia la bataie pe taximettrist, lovindu-l cu pumnii și piciarele in cap.

Intreaga scena a fost filmata de camerele de supraveghere…

Citeste articolul mai departe pe dcnews.ro…  

Sursa articol: dcnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un polițist sub acoperire care a fost batut crunt de colegii sai primește despagubiri de 23,5 milioane de dolari

17:50, 17.04.2024 - Un fost polițist american care a fost batut cu brutalitate de colegii sai in timp ce lucra sub acoperire trebuie sa primeasca despagubiri de 23,5 milioane de dolari, a decis un judecator din St. Louis.

Adolescent batut crunt in plina strada de alți doi tineri! Batauși, amendați și dați pe mana polițiștilor

20:30, 27.03.2024 - Un adolescent de 15 ani a ajuns miercuri dupa-amiaza la spital, dupa ce a fost batut crunt de alți doi adolescenți. Incidentul s-a petrecut in municipiul Bistrița, pe Calea Moldovei. „Doi minori de 15, respectiv 16 ani au atacat un alt tanar de 15 ani, lovindu-l foarte agresiv in plina strada, in zona…

Un elev din Arad a ajuns de urgența la spital, dupa ce a fost batut crunt de doi colegi. Adolescentul are rani grave

18:05, 27.03.2024 - Un elev din Arad a trait momente de coșmar marți dimineața, cand a fost batut cu bestialitate de doi colegi de liceu. Adolescentul a fost dus de urgența la spital, din cauza ranilor grave pe care colegii lui i le-au provocat. Cei doi agresori au probleme mari cu legea.

Caz halucinant in Argeș! Un adolescent de 16 ani ar fi fost batut crunt de o asistenta medicala, la un centru: ”Imi dadea palme si pumni in cap”

13:36, 06.03.2024 - Caz ingrozitor in Argeș! Un adolescent de 16 ani a trait cele mai groaznice momente, cand ar fi fost batut crunt de o asistenta medicala. Femeia ar fi avut un comportament foarte agresiv fața de el. Baiatul a facut declarații despre ceea ce s-ar fi intamplat in centru.

Cosmarul unui cuplu spaniol care calatorea in India. Sotia a fost violata in grup, iar sotul a fost batut crunt

08:46, 04.03.2024 - Trei barbati au fost arestati pentru ca au violat in grup o turista spaniola care calatorea cu motocicleta impreuna cu sotul ei, intr-o regiune izolata din estul Indiei, a anuntat presa locala, citata de News.ro.

Caz halucinant in Italia. Un grup de romani a batut crunt un italian, pana cand a leșinat. Barbații s-au deghizat in polițiști

00:01, 04.03.2024 - Un caz halucinant a șocat locuitorii dintr-un oraș din Italia. Un grup de romani a batut crunt un italian, pana cand acesta a leșinat. Barbații au fost deghizați in polițiști in momentul in care l-au atacat pe italian. Informațiile sunt de-a dreptul șocante.

Agresorul care a batut crunt o tanara in Centrul Vechi a fost arestat preventiv! Barbatul este luptator MMA și i-a provocat rani aproape fatale victimei

17:00, 27.02.2024 - Luptatorul MMA care a batut cu bestialitate o tanara in Centrul Vechi din București a fost arestat preventiv. Moldoveanul a agresat-o pe femeie, iar mai apoi a abandonat-o in stare critica in scara unui bloc. Polițiștii l-au reținut in urma cu o zi.

Daniel Oprița: Noi nu suntem Steaua!

15:00, 24.02.2024 - REȘIȚA – Dupa ce a fost invins cu scorul de 3-1 de CSM Reșița, antrenorul CSA-ului, Daniel Oprița, și-a atacat direct jucatorii la conferința de presa și i-a facut praf, cum probabil nu a mai facut-o niciun antrenor de foarte mult timp in fotbal! Oprița a mai afirmat ca acești jucatori nu reprezinta…


Ce parere ai despre aceasta stire?