Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tăriceanu, către ziarişti: Sunteţi niţel nebuni, enervanţi, agasanţi, dar sunteţi ultima redută a democrației

Publicat:

Presedintele Senatului Calin Popescu Tariceanu afirma vineri, intr-un comunicat de Ziua libertatii presei, ca Romania a ajuns o tara din care ziarele aproape au disparut si ca in prezent au aparut jurnalisti specializati mai degraba in „filaj si operatiuni sub acoperire”.

Citeste articolul mai departe pe obiectiv.info…  

Sursa articol: obiectiv.info


Stiri pe aceeasi tema

Remus Pricopie: „E fundamental ca Romania sa ramana un stat pivot al democratiei si sa fie condusa de oameni seriosi”

17:30, 07.05.2024 - Rectorul SNSPA, Remus Pricopie, a transmis marți un mesaj cu ocazia decernarii premiului Distinguished International Leadership Award, pentru anul 2024, președintelui Romaniei, Klaus Iohannis, in cadrul galei Atlantic Council, partener instituțional al SNSPA.

Remus Pricopie, rectorul SNSPA: "Este fundamental ca Romania sa ramana un stat pivot al democrației și sa fie condusa de oameni serioși, interesați de binele public"

15:36, 07.05.2024 - Remus Pricopie, Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative (SNSPA), a declarat ca "este fundamental ca Romania sa ramana un stat pivot al democrației și sa fie condusa de oameni serioși, interesați de binele public".

Transparența, fapte și cifre care confirma siguranța sectorului avicol

17:00, 24.04.2024 - Carnea de pui și ouale din Romania, fara riscuri pentru consumatori! Rezultatele celor 2721 de probe analizate prelevate din carne de pasare și 481 probe prelevate din oua de consum, analizate pentru hormoni și alte reziduuri, date publicitații prin Raportul EFSA din data de 26 februarie 2024, reconfirma…

Paul Stanescu zice ca ne-am apropiat mai mult de demnitate

11:00, 01.04.2024 - Secretarul general al PSD, Paul Stanescu, a declarat, luni, ca intrarea Romaniei in spatiul Schengen cu frontierele aeriene si maritime este un pas catre „demnitate” si „mai multa libertate”, precum si „un succes major” al actualei coalitii de guvernare. „Romania in Schengen: un pas catre demnitate…

Starea democrației in Romania: regres vizibil, rapoarte alarmante

14:40, 23.03.2024 - Anul 2023 a fost marcat de o serie de provocari și regres in ceea ce privește starea democrației in Romania. Potrivit unui raport prezentat de mai multe organizații neguvernamentale de prestigiu, precum Centrul pentru Inovare Publica, CeRe: Centrul de Resurse pentru Participare Publica, ActiveWatch…

EXPLORAND ROMANIA O privire la minuni și curiozitați

13:20, 23.03.2024 - Romania este plina de curiozitați fascinante care merita sa fie descoperite și impartașite The post EXPLORAND ROMANIA O privire la minuni și curiozitați first appeared on Informatia Zilei .

Raport privind starea democrației in lume. Romania, clasificata ca o democrație electorala aflata in „proces de autocratizare”.

14:30, 12.03.2024 - Romania este un stat cu o democrație electorala, aflat in „proces de autocratizare”, la fel ca Polonia, Ungaria și Grecia, potrivit raportului privind starea democrației in lume, publicat la inceputul lunii martie.

Emil Boc vrea sa interzica traseismul politic. ”Semn de boala a democrației romanești”

20:30, 06.03.2024 - Primarul Clujului, Emil Boc, este de parere ca traseismul politic ar trebui interzis prin lege. Momentan, acesta a fost permis prin derogare odata cu ordonanța pentru comasarea alegerilor. Emil Boc vrea sa interzica traseismul politic , satul, probabil, sa vada cați oameni a pierdut PNL in ultima luna.…


Ce parere ai despre aceasta stire?