Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

EXPLORÂND ROMÂNIA O privire la minuni și curiozități

Publicat:
EXPLORÂND ROMÂNIA O privire la minuni și curiozități

Romania este plina de curiozitați fascinante care merita sa fie descoperite și impartașite The post EXPLORAND ROMANIA O privire la minuni și curiozitați first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol si foto: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

CAZURI DE RUJEOLA Cazurile de rujeola inregistrate in Romania sunt raspandite in aproape toate județele

11:10, 04.04.2024 - Institutul National de Sanatate Publica a informat marti ca, in perioada 1 ianuarie 2023 - 31 martie 2024, s-au confirmat 10.607 cazuri de rujeola. The post CAZURI DE RUJEOLA Cazurile de rujeola inregistrate in Romania sunt raspandite in aproape toate județele first appeared on Informatia Zilei .

CONTROVERSE ȘI SUCCES GLOBAL Serialul „Problema celor 3 corpuri” de pe Netflix cucerește topurile și in Romania

12:05, 26.03.2024 - Exista speculații conform carora ar fi fost concediați de la Lucasfilm din cauza colaborarii lor cu Netflix The post CONTROVERSE ȘI SUCCES GLOBAL Serialul „Problema celor 3 corpuri” de pe Netflix cucerește topurile și in Romania first appeared on Informatia Zilei .

EVENIMENT SPORTIV La Madrid, Romania joaca in aceasta seara cu Columbia

10:45, 26.03.2024 - In al doilea meci de pregatire al anului 2024, naționala de fotbal a Romaniei va intalni marți seara selecționata Columbiei. The post EVENIMENT SPORTIV La Madrid, Romania joaca in aceasta seara cu Columbia first appeared on Informatia Zilei .

BURSE FLEX SUA Liceenii romani se pot inscrie la bursele FLEX, cu care studiaza un an de liceu in Statele Unite

14:16, 18.03.2024 - Liceenii romani se pot preinscrie la Programul FLEX finanțat de Departamentul de Stat al Statelor Unite ale Americii, anunța Ambasada SUA in Romania,... The post BURSE FLEX SUA Liceenii romani se pot inscrie la bursele FLEX, cu care studiaza un an de liceu in Statele Unite first appeared on Informatia…

INTREVEDERE Ciolacu, intrevedere cu premierul elen, Kyriakos Mitsotakis

23:25, 07.03.2024 - Romania si Grecia trebuie conectate, inclusiv prin aderarea la spatiul Schengen, pentru a folosi pe deplin potentialul regiunii, a declarat, joi, ... The post INTREVEDERE Ciolacu, intrevedere cu premierul elen, Kyriakos Mitsotakis first appeared on Informatia Zilei .

DEȘEURI IN ROMANIA Damov(Coalitia pentru Economia Circulara), despre industria de reciclare și colectare

20:35, 05.03.2024 - Serviciile municipale continua sa ramana o zona plina de birocratie, iar in curand o sa trecem la trirocratie si o sa ajungem sa fim satui de raportari. The post DEȘEURI IN ROMANIA Damov(Coalitia pentru Economia Circulara), despre industria de reciclare și colectare first appeared on Informatia Zilei…

VIZITA Maia Sandu vine azi in Romania

10:30, 05.03.2024 - Presedintele Klaus Iohannis o va primi, marti, pe Maia Sandu, presedintele Republicii Moldova, informeaza Administratia Prezidentiala. The post VIZITA Maia Sandu vine azi in Romania first appeared on Informatia Zilei .

SALARII Cretu: Salariul minim ar fi de circa 3.500 lei daca s-ar aplica indicatorul de minim 60%, in Romania

17:20, 25.02.2024 - Studiile arata ca sunt 450 milioane de cetateni ai Uniuni Europene, din care 25 milioane sunt la limita saraciei, iar cei mai multi sunt in Europa Centrala si de Est. The post SALARII Cretu: Salariul minim ar fi de circa 3.500 lei daca s-ar aplica indicatorul de minim 60%, in Romania first appeared…


Ce parere ai despre aceasta stire?