Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Submarinul legendar care a decis soarta celui de-al Doilea Război Mondial, găsit după 8 decenii. Unde a fost descoperit

Publicat:
Submarinul legendar care a decis soarta celui de-al Doilea Război Mondial, găsit după 8 decenii. Unde a fost descoperit

Epava submarinului USS Harder, care a scufundat un numar semnificativ de nave japoneze in doar cateva zile, influențand decisiv soarta celui de-al , a fost descoperita dupa 80 de ani, la peste 900 de metri adancime, in de Sud. SUA, responsabil pentru scufundarea celor mai multe nave de razboi […] The post Submarinul legendar care a decis soarta celui de-al , gasit dupa 8 decenii. Unde a fost descoperit appeared first on Puterea.ro .

Citeste articolul mai departe pe puterea.ro…  

Sursa articol si foto: puterea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un gigant auto anunța deschiderea celui de-al doilea centru din Romania

14:15, 26.05.2024 - Un gigant in industria auto va incepe construcția celui de-al doilea centru din Romania, a anunțat compania, specificand ca acesta va include și un showroom extins pe o suprafața de peste 600 de metri patrați. Porsche deruleaza o investiție semnificativa in Cluj, unde va ridica al doilea centru al marcii…

A fost gasita cea mai puternica arma din istorie: Timp de 80 de ani a fost ascunsa

20:20, 25.05.2024 - Epava unui submarin al Marinei SUA, care a scufundat cele mai multe nave de razboi japoneze in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial, a fost gasita in Marea Chinei de Sud, la aproximativ 80 de ani dupa ce a fost scufundat de forțele inamice, informeaza BBC.

Epava unui submarin american scufundat in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial a fost gasita in Marea Chinei de Sud

11:45, 24.05.2024 - Epava unui submarin al Marinei SUA, care a scufundat cele mai multe nave de razboi japoneze in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial, a fost gasita in Marea Chinei de Sud, la aproximativ 80 de ani dupa ce a fost scufundata de forțele inamice.

Casa Radio, proiectul de suflet al lui Ceaușescu: De ce a ramas in ruina de peste 3 decenii SPECIAL

08:26, 18.05.2024 - Bucureștiul este plin de cladiri abandonate, insa cea mai cunoscuta și grandioasa dintre ele este, fara indoiala, Casa Radio. Inceputa de Nicolae Ceaușescu, construcția-fantoma din centrul Capitalei zace și acum neterminata și plina de buruieni, dupa mai bine de trei decenii de la ridicarea primelor…

Luna mai va fi cea mai norocoasa din an pentru trei zodii; altora le este testata puterea

17:10, 11.05.2024 - Soarta va testa forța a doua semne zodiacale inca din luna mai. Nativii nu vor fi cei mai norocoși. In schimb, pentru trei zodii, lucrurile sunt situate exact la polul opus: Vor avea cea mai norocoasa perioada din an.

Baza Aeriana Campia Turzii va gazdui desfașurarea celui mai mare exercițiu de desant aerian din Europa de dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial. Circulație inchisa pe un segment de pe Autostrada A3.

12:55, 10.05.2024 - Cel mai mare exercițiu de desant aerian din Europa se va desfașura la finalul acestei saptamani la Baza Aeriana din Campia Turzii, cu participarea a 2.000 de parașutiști. Circulația pe Autostrada Transilvania va fi inchisa temporar.

Cine il vrea pe Mugur Isarescu in continuare la BNR. Isarescu are 74 de ani și este de trei decenii pe post

18:10, 27.04.2024 - Deși are 74 de ani și se afla de 34 de ani la sefia Bancii Nationale a Romaniei (BNR), Mugur Isarescu are toate șansele sa obțina un nou mandat.  Premierul Marcel Ciolacu se afla pe lista celor care il susțin in continuare pe Isarescu, deoarece ”Romania are nevoie de stabilitate monetara”. Mandatul…

Ce se va intampla cu electrocasnicele Arctic, odata cu noile modificari. Dupa aproape șase decenii de istorie

23:55, 09.04.2024 - Cel mai mare producator roman de electrocasnice, Arctic, iși schimba numele la aproape șase decenii de la inființare, in urma modificarilor de acționariat. De acum, frigiderele și mașinile de spalat Arctic vor fi produse de Beko Romania, noua entitate creata in urma fuziunii dintre grupul turc Arcelik…


Ce parere ai despre aceasta stire?