Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ȘOCANT Iubita unui fiu de miliardar a ucis un polițist

Publicat:

Iubita lui , fiul miliardarului britanic , a fost arestata si acuzata de omor prin impuscare a unui ofitei de politie din Belize, a informat luni presa locala din Belize, relateaza CNN.

, iubita lui , al carui tata este miliardarul britanic , a fost arestata si acuzata luni de omor din culpa, a declarat luni avocatului ei, .

Departamentul de relatii publice al Politiei din Belize a emis vineri o declaratie in care spune ca , victima, a murit.

Vineri, ,…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Politist din Timisoara, luat la bataie de un barbat, pe cand intervenea la un scandal. Agresorul, arestat preventiv

14:06, 26.03.2024 - Un barbat a fost arestat preventiv pentru ultraj, dupa ce a lovit si a amenintat un politist care a fost chemat sa aplaneze un conflict in Timisoara. Agresorul a continuat scandalul in autospeciala si in sediul Politiei, unde a fost dus la audieri, transmite News.ro.Incidentul a avut loc duminica seara,…

Caz șocant in Marea Britanie! Un barbat și-a ucis fosta iubita, pe noul ei iubit, apoi a chemat vecinii sa le vada cadavrele

17:55, 01.03.2024 - Un barbat și-a ucis fosta iubita, pe noul ei iubit, apoi a chemat vecinii sa le vada cadavrele. A fost condamnat vineri la inchisoare pe viața. Marcus Osborne se alatura listei celor mai mari criminali din Marea Britanie.

Caz șocant in Galați! Un polițist, lovit cu mașina de un șofer care a refuzat sa se legitimeze

13:25, 29.02.2024 - Un polițist din Galați a fost lovit cu mașina de un șofer care a refuzat sa se legitimeze. Agentul a fost transportat de urgența la spital pentru a primi ajutor din partea medicilor. In ce stare se afla in urma impactului.

Un barbat care ținea in mana o furculița de plastic, impușcat mortal de polițiștii din Los Angeles. VIDEO

09:20, 22.02.2024 - Polițiștii din orașul american Los Angeles au impușcat mortal, in timpul unei intervenții, un barbat de 36 de ani care ținea in mana o furculița de plastic, pe care au confundat-o cu un cuțit. Momentul a fost surprins intr-o filmare publicata marți de Departamentul de politie din Los Angeles, care a…

Caz șocant in Sibiu. Un polițist este in coma, dupa ce a fost spulberat cu mașina de un barbat

12:15, 14.02.2024 - Accident șocant in Sibiu. Un polițist a ajuns in coma la spital, dupa ce a fost lovit cu mașina de un șofer. Medicii l-au operat de urgența, insa sunt rezervați cu privire la șansele sale de supraviețuire. Iata cum s-a produs accidentul.

Tragedie in București! Un barbat a fost impușcat de varul lui. De ce a recurs la acest gest șocant

14:00, 11.02.2024 - O adevarata tragedie a avut loc in Sectorul 4 din București! Un barbat a fost impușcat de varul lui. Iata de ce a recurs la acest gest șocant, dar și ce au transmis reprezentanții Poliției din Capitala!

Polițist injurat și lovit de un salontan baut. Inregistrat de body-cam-ul agentului, agresorul și-a recunoscut faptele

08:35, 31.01.2024 - Un scandal pe care, beat fiind, l-a provocat in zori de zi, langa un bar din Salonta și in timpul caruia a lovit un polițist, pe care apoi l-a și injurat și amenințat cum i-a venit la gura in sediul Poliției, s-a terminat cu o condamnare penala aplicata unui barbat de 32 de ani.

Incident șocant in Caraș-Severin. Un tanar s-a deghizat in polițist și a oprit in trafic un alt agent aflat in timpul liber. Cum a reacționat

18:15, 30.01.2024 - Un tanar din Caraș-Severin a dat de probleme, dupa ce s-a deghizat in polițist și a avut un comportament agresiv pe strada. Acesta a oprit in trafic un alt polițist, care atunci se afla in timpul liber și nu știa cine este. Iata cum a reacționat și ce pedepasa a primit tanarul!


Ce parere ai despre aceasta stire?