Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Simona Halep, 'amenințată' de o mare rivală a sa: Ce obiectiv și-a impus o celebră tenismenă

Publicat:

Jucatoarea spaniola de tenis , locul 2 WTA, si-a fixat ca obiectiv pentru anul 2018 sa revina pe primul loc al clasamentului WTA, pozitie ocupata acum de , anunța News.ro.

"Provocarea mea in 2018 este sa fiu numarul 1 in lume. Sunt multe jucatoare care lupta pentru numarul 1 si ma consider capabila sa fiu una dintre ele. Sa fiu numarul 1 este ceea ce am in minte mai mult. Ma antrenez pentru a recupera aceasta pozitie", a declarat Muguruza, intr-un interviu la , citat de mundodeportivo.es.

Citește și: Dezvaluiri despre marea ințelegere: Cum…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Simona Halep explica de ce nu va participa nici la turneul de la Madrid

21:55, 21.04.2024 - Dupa turneul de la Oeiras Portugalia , Simona Halep nu va participa nici in Spania, la Madrid, unde de asemenea primise un wild card.Jucatoarea de tenis din Constanta a luat aceasta decizie din pricina unor probleme medicale.Din nefericire, corpul meu are nevoie de putin mai mult timp pentru a fi gata,…

Știrile Antena Stars. Simona Halep, anunț important! Tenismena s-a retras de la turneul din Portugalia. De ce a luat aceasta decizie

14:55, 12.04.2024 - Simona Halep a facut recent un anunț important! Jucatoarea de tenis a surprins pe toata lumea atunci cand și-a anunțat fanii ca s-a retras de la turneul din Portugalia. Iata de ce a luat sportiva aceasta decizie radicala!

Simona Halep, in centrul unui mare scandal! Americanii au dat verdictul. Dezvaluiri de ultima ora

11:46, 06.04.2024 - Simona Halep, in centrul unui mare scandal! Sunt dezvaluiri de ultima ora despre conflictul romancei.Vezi AICI scandalul despre Simona Halep, deconspirat de americani...Simona Halep este contestata dur dupa ce si-a dovedit nevinovatia la TAS, in cazul de dopaj.

Simona Halep și-a ales un nou antrenor și este nerabdatoare sa inceapa colaborarea: Ii admir munca

22:30, 21.03.2024 - Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, care a revenit saptamana aceasta in circuitul profesionist, dupa reducerea suspendarii de catre TAS de la patru ani la noua luni, a declarat ca este nerabdatoare sa inceapa colaborarea cu antrenorul spaniol Carlos Martinez.

Simona Halep a plecat la Miami, in primul turneu dupa un an si jumatate de pauza. „Va fi foarte greu sa reintru in forma”.

11:51, 11.03.2024 - Simona Halep a plecat, luni dimineata, la Miami, unde va participa la primul turneu dupa un an si jumatate. Jucatoarea romana de tenis a declarat ca nu si-a stabilit inca obiectivele pentru urmatoarea perioada, in condițiile in care ii va fi greu sa reintre in forma care a consacrat-o.

Vladuța Lupau, dezvaluiri sincere despre greul prin care a trecut inainte sa devina celebra: „Mai mult de 50 de lei pe saptamana nu am primit niciodata”

12:15, 08.03.2024 - Indragita artista Vladuța Lupau a facut dezvaluiri despre modul in care se descurca cu banii atunci cand nu era celebra. Iata cat cheltuia vedeta pe zi și ce primea de la parinții sai!Pe vremea cand era studenta in Cluj, artista ducea o viața modesta. Parinții ei nu i-au alocat un buget prea mare, iar…

Cat de mult a suferit Simona Halep in timpul procesului de dopaj. Dezvaluiri cu lacrimi in ochi: „Dezamagirea este enorma”

12:10, 08.03.2024 - Veștile bune au inceput sa apara in viața Simonei Halep. Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) a decis sa-i reduca pedeapsa de dopaj de la 4 ani la doar 9 luni. La scurt timp de la marele verdict, jucatoarea de tenis a oferit primul interviu unde a vorbit despre revenirea pe teren, dar și despre momentul…

Cum a fost pentru Simona Halep momentul in care a venit decizia de 4 ani. Tenismena a avut un șoc: „Am fost profund afectata...” / VIDEO

09:55, 08.03.2024 - Simona Halep a vorbit despre un moment greu pentru ea, acela in care a venit decizia de 4 ani. Jucatoarea de tenis a avut un șoc. Iata ce declarații a facut sportiva cu privire la acest subiect important!


Ce parere ai despre aceasta stire?