Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rusia a trimis arme și instructori militari în Niger, după ce junta a întrerupt legăturile cu Occidentul

Publicat:
Rusia a trimis arme și instructori militari în Niger, după ce junta a întrerupt legăturile cu Occidentul

Zeci de instructori militari ruși au sosit in Niger ca parte a unui nou acord cu junta aflata la conducerea țarii, care a intrerupt legaturile cu SUA și alte țari Occidentale dupa lovitura de stat. Presa a raportat ca rușii au trimis și un sistem de aparare antiaeriana de ultima generație.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol si foto: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

In ce relații e Turcia cu Occidentul. Ambasadorul american face dezvaluiri dupa ce Ankara a vorbit de "legaturile fantastice cu Rusia"

19:50, 12.06.2024 - Turcia ramane ferm ancorata in angajamentul sau fața de NATO și Occident, iar parteneriatul sau cu Statele Unite nu a fost niciodata mai puternic, chiar daca parțile au pareri diferite cu privire la razboiul din Gaza, a declarat pentru Reuters ambasadorul SUA la Ankara, Jeff Flake.

Vladimir Putin ameninta cu livrarea de arme catre tari terte pentru a lovi interesele occidentale

14:10, 06.06.2024 - Presedintele rus, Vladimir Putin, a amenintat miercuri cu livrarea de arme catre tari terte care sa loveasca interesele occidentale, daca Occidentul va autoriza Ucraina sa loveasca Rusia cu rachete cu raza lunga de actiune, informeaza joi AFP.

Rusia a avertizat ca nu exclude posibilitatea de a ataca instructori militari francezi in Ucraina

19:20, 04.06.2024 - Franța a anunțat ca va trimite in curand instructori pentru trupele ucrainene Sursa articolului: Rusia a avertizat ca nu exclude posibilitatea de a ataca instructori militari francezi in Ucraina Credit autor: Realitatea De Mures. Source

Razboi in Ucraina, ziua 826. Țarile UE nu se decid cu privire la trimiterea de instructori militari in Ucraina

20:20, 29.05.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 826. Țarile UE nu au ajuns la un consens privind trimiterea de instructori militari in Ucraina, anunța șeful diplomației europene. Unii membri se tem ca masura ar duce la escaladarea tensiunilor cu Rusia.

Razboi in Ucraina, ziua 826. Țarile UE nu se decid privind trimiterea de instructori militari in Ucraina

23:46, 28.05.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 826. Țarile UE nu au ajuns la un consens privind trimiterea de instructori militari in Ucraina, anunța șeful diplomației europene. Unii membri se tem ca masura ar duce la escaladarea tensiunilor cu Rusia.

Primii instructori militari francezi vor ajunge „in curand” in Ucraina, anunța Sirski

20:55, 27.05.2024 - Comandantul-sef al armatei ucrainene a afirmat luni ca Franta va trimite "in curand" primii instructori militari in Ucraina pentru a forma trupele acestei tari distruse de razboiul cu Rusia, informeaza AFP.

Generalul Sirski: Primii instructori militari francezi vor ajunge „in curand” in Ucraina

20:35, 27.05.2024 - Comandantul armatei ucrainene, Oleksandr Sirski, a declarat luni ca Franta va trimite „in curand” primii instructori militari in Ucraina pentru a antrena trupele acestei tari distruse de razboiul cu Rusia.

Trimiterea de instructori militari in Ucraina se va intampla la un moment dat, spune șeful Statului Major Intrunit al SUA

21:25, 18.05.2024 - Lipsa de forța de lupta cu care se confrunta Ucraina a atins un punct critic, iar poziția sa pe campul de lupta in ultimele saptamani s-a inrautațit considerabil, pe masura ce Rusia și-a accelerat ofensiva pentru a profita de intarzierile in transporturile de arme americane, relateaza NYT.


Ce parere ai despre aceasta stire?