Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rona Hartner, dreptate dincolo de moarte / Regretata artistă era hărțuită și în mormânt

Publicat:

Harțuita chiar și in mormant de autoritați pentru ca și-a cerut drepturile, , care a incetat din viața in urma cu trei luni, a caștigat, luni, procesul cu funcționarii care refuzau sa-și achite datoriile.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Acces Direct. Moarte suspecta intr-un depozit. Valerie a fost gasit fara suflare la locul de munca. Familia vrea sa se faca dreptate

19:45, 22.03.2024 - Au trecut mai bine de patru ani de cand Valerie a murit, dar familia inca nu știe ce s-a intamplat cu adevarat. Soția și sora lui vor sa se faca dreptate, dupa ce li s-a spus ca barbatul și-ar fi gasit sfarșitul in urma unui accident de munca.

Drama vieții actorului Costin Marculescu. Durerea imensa pe care a luat-o cu el in mormant: „A planuit totul”

12:11, 27.02.2024 - Moarte neașteptata a actorului Costin Marculescu in urma cu aproape 4 ani ani a dat la iveala o durere nemarginita cu care a trait in ultima perioada a vieții. Acesta a fost macinat de faptul ca luni de zile nimeni nu ii deschidea ușa, iar așa-zișii prieteni nu se deranjau sa-i dea un telefon.

Cinci femei, dintre care trei prostituate, ucise intr-o singura zi la Viena

11:00, 26.02.2024 - Cinci femei, dintre care trei prostituate, ucise intr-o singura zi la Viena. Cadavrele injunghiate a trei tinere au fost gasite intr-o casa de toleranta din cartierul sarac Brigittenau vineri seara, in urma unei alerte emise de un martor. O femeie și fiica sa adolescenta au fost gasite moarte in casa…

De ce Rita Sumayla, fiica regretatei Rona Hartner, nu vrea sa viziteze mormantul mamei sale: „Ii e greu”

15:00, 22.02.2024 - Rona Hartner s-a stins din viața pe 23 noiembrie 2023, la varsta de 50 de ani, intr-o clinica din Franța, dupa o lupta cu cancerul care recidivase. Regretata actrița a fost inmormantata la Cimitirul Bellu Catolic din Capitala. Iata de ce Rita nu ii viziteaza prea des mormantul mamei sale!

De ce Rita Sumayla, fiica regretatei artiste Rona Hartner, nu vrea sa viziteze mormantul mamei sale: „Ii e greu”

14:41, 22.02.2024 - Rona Hartner s-a stins din viața pe 23 noiembrie 2023, la varsta de 50 de ani, intr-o clinica din Franța, dupa o lupta cu cancerul care recidivase. Regretata actrița a fost inmormantata la Cimitirul Bellu Catolic din Capitala. Iata de ce Rita vine nu ii viziteaza prea des mormantul mamei sale!

Trairile unui profesor renumit la UPU Timișoara: „Imaginea realitații crude acolo o ai! Ultima halta dintre viața și moarte”

18:45, 14.02.2024 - Profesorul Vasile Popovici, fostul ambasador al Romaniei in Maroc și Portugalia, una dintre vocile puternice ale societații civile din Timișoara, a avut ocazia sa vada personal ce se intampla la Serviciul de Urgența al Spitalului Județean.

O lume din ce in ce mai indatorata. Faliment și „moarte fiscala”

15:45, 07.02.2024 - Lumea se confrunta cu o criza a datoriilor care se va intinde pe parcursul urmatorilor 10 ani, a avertizat economistul Arthur Laffer, in condițiile in care imprumuturile la nivel mondial au atins un nivel record de 307,4 trilioane de dolari in septembrie anul trecut. Atat țarile cu venituri ridicate,…

Taylor Swift ar fi harțuita de un fan! Celebra cantareața vrea sa il dea in judecata pe tanar: ”E o chestiune de viata sau de moarte”

11:50, 07.02.2024 - Probleme grave pentru Taylor Swift! Celebra cantareața ar fi harțuita de un fan, iar acest lucru i-ar aduce o mulțime de probleme. Artista este speriata și vrea sa ia masuri impotriva lui. Iata ce s-a intamplat și cat de mare este pericolul in care a ajuns!


Ce parere ai despre aceasta stire?