Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Risc crescut de răspândire a bolilor în Gaza

Publicat:

Organizația Mondiala a Sanatații (OMS) avertizeaza ca exista un risc crescut de raspandire a bolilor in Gaza, in condițiile in care populația s-a inghesuit in adaposturi cu hrana și apa curata puține.

Citeste articolul mai departe pe jurnalul.ro…  

Sursa articol: jurnalul.ro


Stiri pe aceeasi tema

LISTA bolilor pentru care medicul de familie poate acorda direct 7 zile de concediu medical

13:01, 15.05.2024 - Medicii de familie pot acorda concediu medical pentru 7 zile calendaristice doar pentru 35 de afecțiuni, prevede un Ordin comun al ministrului Sanatații și al președintelui Casei Naționale de Asigurari de Sanatate.

OMS avertizeaza: Exista riscul ca gripa aviara sa se raspandeasca la vacile din afara Statelor Unite

14:56, 30.04.2024 - Un oficial de la Organizatia Mondiala a Sanatatii (OMS) a declarat marti ca exista riscul ca virusul gripei aviare H5N1 sa se raspandeasca la vacile din afara Statelor Unite prin intermediul pasarilor migratoare.

„Amenintarea numarul unu”. Urmatoarea pandemie ar putea fi cauzata de virusul gripal, avertizeaza cercetatorii

07:35, 21.04.2024 - Gripa ramane cea mai mare amenințare la adresa sanatații globale și sunt șanse ca virusul gripal sa declanșeze o noua pandemie in viitorul apropiat, relateaza The Guardian, care citeaza datele unui studiu facut de cercetatori de renume.Un sondaj international, la care au contribuit 187 de oameni de…

OMS spune ca riscul infectarii oamenilor cu gripa aviara este o „preocupare enorma”. „Rata mortalitații este extraordinar de mare”

23:50, 18.04.2024 - Organizația Mondiala a Sanatații și-a exprimat ingrijorarea cu privire la raspandirea gripei aviare H5N1, care are o rata de mortalitate „extraordinar de mare” la om, transmite The Guardian.

Inteligența artificiala ”vede” riscul de cancer mamar in urmatorii cinci ani

17:50, 28.03.2024 - Inteligența artificiala (IA) este capabila sa prezica, pe baza rezultatelor radiografiilor și mamografiilor, care este riscul de apariție a cancerului de san in urmatorii cinci ani. Este noul model de inteligența artificiala (IA) conceput de cercetatorii de la Universitatea Duke (SUA), potrivit unui…

Organizatia Mondiala a Sanatatii a donat sistemului integrat de urgenta din Romania echipamente medicale in valoare de peste 400.000 de euro

11:20, 01.03.2024 - Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta (DSU), Raed Arafat, a anuntat, vineri, ca echipamente medicale de peste 400.000 de euro au fost donate de catre Organizatia Mondiala a Sanatatii, acestea urmand sa fie folosite, in principal, pentru acordarea asistentei medicale de urgenta. Raed Arafat…

Inca 650 de cazuri noi de pojar in ultima saptamana in Romania

18:00, 21.02.2024 - Rujeola se raspandește rapid in toata lumea, iar Organizația Mondiala a Sanatații este ingrijorata avand in vedere ca anul trecut au fost raportate 306.000 cazuri de pojar, ce reprezinta o creștere de 79% intr-un an.


Ce parere ai despre aceasta stire?