Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

„Răzvan e tumefiat. SUTE de lovituri”! Un polițist a fost sechestrat și amenințat cu arma, în timpul unei urmăriri, în Vâlcea: „Au apăsat pe trăgaci, dar...”

Publicat:

Dupa o urmarire dramatica, cu zeci de focuri de arma trase, doi polițiști au fost prinși și sechestrați intr-un imobil. a publicat o imagine tulburatoare, cu una dintre cele doua victime.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Neatza cu Razvan și Dani. Anda Adam se afla in Dubai, in timpul ploilor puternice! Planurile vedetei au fost date peste cap: „Cand a venit furtuna...” / VIDEO

13:45, 24.04.2024 - Anda Adam a dezvaluit ca se afla in Dubai, in timpul ploilor puternice! Planurile vedetei au fost date peste cap din cauza vremii. Ce a marturisit indragita cantareața, in excusivitate pentru emisiunea Neatza cu Razvan și Dani.

Tanar de 25 de ani, impușcat de polițiști in timpul unei urmariri cu focuri de arma

20:15, 21.04.2024 - Un incident tragic a avut loc recent pe drumul dintre Dorohoi și Botoșani, in zona localitații Vaculești din județul Botoșani, unde un tanar de 25 de ani a fost impușcat de polițiști in timpul unei urmariri cu focuri de arma. Potrivit informațiilor, tanarul, aflat la volanul unui microbuz, nu a reacționat…

Tanarul de 25 de ani, impușcat de polițiști in timpul unei urmariri cu focuri de arma

20:05, 21.04.2024 - Un incident tragic a avut loc recent pe drumul dintre Dorohoi și Botoșani, in zona localitații Vaculești din județul Botoșani, unde un tanar de 25 de ani a fost impușcat de polițiști in timpul unei urmariri cu focuri de arma. Potrivit informațiilor, tanarul, aflat la volanul unui microbuz, nu a reacționat…

Barbatul impușcat de polițiști, in timpul unei urmariri, a ramas fara rinichi și o bucata din colon

18:20, 21.04.2024 - Tanarul in varsta de 25 de ani din judetul Suceava impuscat de politistii din Botosani in timpul unei urmariri in trafic a ramas fara un rinichi, iar medicii au fost nevoiti sa extirpe si o bucata din colon, atinsa de glont. Medicii au scos din corpul barbatului doua gloante, informeaza News.ro.

Liga Europa: Olympique Marseille – Benfica Lisabona 4-2 la la lovituri de departajare, dupa 1-0 in timpul regulamentar

01:50, 19.04.2024 - Echipa franceza Olympique Marseille s-a calificat joi seara in semifinalele Ligii Europa dupa ce a dispus la lovituri de departajare de formatia portugheza Benfica Lisabona, pe teren propriu, scor 4-2. Dupa 120 de minute de joc scorul a fost 1-0 pentru Marseille, scrie news.ro.

Scene incredibile: paruiala și lovituri! Doua eleve, filmate in timpul unei incaierari, la liceu! – VIDEO

11:15, 22.03.2024 - Inca un incident violent a avut loc intr-o unitate de invațamant din Romania! De aceasta data s-a intamplat in Valcea. Cazul a ajuns și in atenția conducerii liceului. Doua fete au fost filmate in timp ce se trageau de par și-și imparțeau lovituri, mai ceva ca-n ringul de lupte. Din primele informații,…

Profesor care a postat inregistrari in direct facute de elevi in timpul orelor: „M-au amenințat cu moartea, cu procese“

09:55, 05.02.2024 - Un profesor care a postat pe Colegiul Cadrelor Didactice live-urile facute de elevi in timpul orelor, pentru a trage un semnal de alarma parinților, susține ca a fost „amenințat cu moartea și cu procese”.


Ce parere ai despre aceasta stire?