Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

PRUNDU BÎRGĂULUI: Un bărbat şi-a dat foc şi a murit

Publicat:

Sarsit cumplit pentru un barbat din . Omul a decis sa isi inchie socotelile cu viata si si-a dat foc. Cei care l-au gasit au sunat de urgenta la 112 insa echipajul medical nu a mai putut face nimic pentru barbat.

Citeste articolul mai departe pe bistriteanu.ro…  

Sursa articol: bistriteanu.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un barbat care a mers la cules de cireșe a murit dupa ce a cazut din copac

22:00, 13.06.2024 - Incident tragic in fața unui bloc din orașul hunedorean Hațeg. Un barbat care se urcase intr-un cireș a murit dupa ce a cazut de la aproximativ 12 metri inalțime. Martorii au sunat la 112, iar la fața locului s-au deplasat echipaje de la Poliție și Ambulanța. „Ca urmare a sesizarii, polițiștii care…

Un barbat s-a aruncat in fața trenului și a murit: tragedie cumplita, sambata dimineața, in județul Neamț

07:30, 04.05.2024 - Un barbat de 60 de ani, din județul Iași, s-a aruncat, sambata dimineața, in fața trenului și a murit, informeaza Mediafax.Un accident feroviar s-a produs, sambata, in localitatea Sabaoani, județul Neamț.

FOTO Tragedie la Botoșani: Un barbat a murit intr-un accident cumplit, la Flamanzi

07:45, 29.04.2024 - FOTO Tragedie la Botoșani: Un barbat a murit intr-un accident cumplit, la Flamanzi O persoana a murit, iar alte doua au ajuns la spital in urma unor accidente rutiere produse, noaptea trecuta, intre localitațile Flamanzi și Prajeni. Cel mai grav eveniment s-a produs intre localitațile Flamanzi și Prajeni,…

Un barbat a murit dupa ce a fost lovit pe strada de un tanar de 17 ani care facea școala de șoferi

17:40, 16.04.2024 - Un pieton a fost accidentat mortal, dupa ce a fost acrosat de o masina de școala condusa de un tanar de 17 ani, care se afla sub supravegherea instructorului auto, informeaza, marti, IPJ Dambovita, potrivit Agerpres.

Premier League: Tottenham - Nottingham NU va fi amanat. Un barbat a murit injunghiat langa stadion

18:05, 07.04.2024 - Meciul de duminica, din Premier League, intre Tottenham Hotspur și oaspeții de la Nottingham Forest va avea loc, dupa ce un barbat a fost injunghiat mortal in apropierea stadionului, a anunțat clubul din nordul Londrei.

Un barbat a murit dupa ce s-a rasturnat cu masina si a lovit un cap de pod

09:11, 04.04.2024 - Accident mortal, ieri-seara, pe raza localitatii Ciula Mare, din judetul Hunedoara, dupa ce un sofer a pierdut controlul masinii, care s-a rasturnat si a lovit un cap de pod. Miercuri, in jurul orei 20.20, Poliția Orașului Hațeg a fost sesizata despre incidentul rutier. In accident a fost implicat un…

A murit cel mai varstic barbat din lume: Avea 11 copii și 41 de nepoți

10:21, 03.04.2024 - Venezueleanul Juan Vicente Perez Mora, devenit in 2022 cel mai varstnic barbat din lume, potrivit Guinness World Records, a murit la 114 ani, au anuntat familia sa si autoritatile din tara natala, relateaza AFP, potrivit agerpres.ro .

Accident feroviar in Valcea. Un barbat a murit, dupa ce a fost lovit de un tren. Victima a vrut sa traverseze calea ferata neregulamentar

08:36, 22.03.2024 - Un accident mortal s-a produs, in urma cu cateva ore, in Valcea. Un barbat a murit, dupa ce a fost calcat de tren. Acesta a vrut sa traverseze calea ferata neregulamentar, iar gestul teribilist l-a costat viața. Medicii nu au mai putut sa ii salveze viața.


Ce parere ai despre aceasta stire?