Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO Tragedie la Botoșani: Un bărbat a murit într-un accident cumplit, la Flămânzi

Publicat:

FOTO Tragedie la Botoșani: Un barbat a murit intr-un accident cumplit, la Flamanzi O persoana a murit, iar alte doua au ajuns la spital in urma unor accidente rutiere produse, noaptea trecuta, intre localitațile Flamanzi și Prajeni. Cel mai grav eveniment s-a produs intre localitațile Flamanzi și Prajeni, unde au fost implicate un autoturism și o caruța. La caz au ajuns, in cel mai scurt timp, doua echipaje […] Citește FOTO Tragedie la Botoșani: Un barbat a murit intr-un accident cumplit, la Flamanzi in Botosani24.ro .

Citeste articolul mai departe pe Botosani24.ro…  

Sursa articol: Botosani24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un barbat a murit dupa ce a cazut de pe podul care trece peste Canalul Poarta Alba – Midia Navodari

12:26, 07.05.2024 - Tragedie in a treia zi de Paște, in orașul constanțean Ovidiu. Un barbat și-a pierdut viața, dupa ce a cazut de la o inalțime considerabila, de pe un pod. Totul s-a intamplat marți, 7 mai. La locul incidentului cu urmari grave au intervenit echipaje de prim-ajutor, dar, din pacate, omul nu a putut fi…

Tragedie in Sambata Mare, in Neamț! Un barbat a murit dupa ce a fost lovit de tren

08:56, 04.05.2024 - Tragedie in aceasta dimineața, in localitatea Sabaoani, județul Neamț. Un barbat in varsta de 60 de ani, din Iași, a murit dupa ce a fost lovit de tren. Incidentul a avut loc in jurul orei 05:20.

Botoșani: O persoana a murit, iar alte doua au ajuns la spital, in urma unor accidente rutiere

08:20, 29.04.2024 - O persoana a murit, iar alte doua au ajuns la spital in urma unor accidente rutiere produse in noaptea de duminica spre luni, intre localitațile Flamanzi și Prajeni, dar și in dreptul padurii Rediu, județul Botoșani.

Un barbat a murit dupa ce s-a aruncat de la etaj in zona Casei de Cultura. Detalii de ultim moment de la IPJ Constanta (VIDEO)

16:20, 13.04.2024 - Tragedie la Constanta Mai multe echipaje de politie si cadre medicale s au deplasat in noaptea de joi spre vineri, in jurul orei 23.30, la Casa de Cultura, acolo unde un barbat a murit.La fata locului a fost identificat un barbat care ar fi cazut de la etajul sase a unui bloc din aceasta zona.IPJ Constanta…

Accident cumplit in Arad: Un barbat de 74 de ani a murit pe DN 7

16:45, 11.04.2024 - Un tragic accident rutier a avut loc joi pe DN 7 in județul Arad, implicand un autoturism și doua autoutilitare. In urma impactului, un barbat in varsta de 74 de ani și-a pierdut viața. Evenimentul tragic s-a desfașurat la Radna, iar autoritațile desfașoara investigații pentru a stabili circumstanțele…

Tragedie in Cluj. Un barbat a murit in timp ce se afla la volan, dupa ce a facut stop cardio respirator

08:25, 19.03.2024 - Tragedie de proporții in Cluj. Un barbat a murit in timp ce se afla la volanul mașinii sale. Șoferul a intrat in stop cardio-respirator și a ieșit cu mașina de pe partea carosabila. Acesta a fost gasit fara suflare in mașina.

Un barbat care lucra la un șanț a murit dupa ce un mal de pamant a cazut peste el

20:20, 05.03.2024 - Tragedie la marginea localitatații timișene Biled, marți dupa-amiaza. Un barbat care lucra la un șanț de colectare a apei, la marginea șoselei, a murit dupa ce a fost ingropat de viu. „La data de 5 martie, in jurul orei 14:55, polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurala Sanandrei au fost sesizați…

Tragedie in Bistrița-Nasaud. Un barbat a murit in urma unui incendiu de vegetație

00:01, 03.03.2024 - Un incendiu s-a transformat intr-o tragedie in Bistrița-Nasaud. Un barbat a murit, dupa ce a fost cuprins de flacari. Pompierii l-au gasit pe acesta fara viața in momentul in care au ajuns la locul incidentului. Iata unde a izbucnit incendiul!


Ce parere ai despre aceasta stire?