Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Problemele de sănătate despre care Elena Merișoreanu a refuzat să vorbească. Ce nu se știa despre artistă. “M-am operat și…”

Publicat:

Problemele de sanatate despre care Elena Merișoreanu a refuzat sa vorbeasca pana acum. Este una dintre cele mai iubite artiste de muzica populare, insa și-a ținut intotdeauna problemele personale departe de ochii presei. In urma cu ceva timp, Elena Merișoreanu a fost operata de urgența la picior, iar acum, nu mai poate purta tocuri, lucru care o afecteaza avand in vedere ca susține zeci de spectacole peste tot in țara. Problemele de sanatate despre care Elena Merișoreanu nu a vorbit prea mult „Eu cand m-am operat la picior, trebuia sa fac recuperare vreo doua luni, si eu a treia zi eram pe scena.…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Magicianul Robert Tudor, super show de magie pe scena iUmor, duminica, ora 20:00, la Antena 1. Cosmin Natanticu: „Nu se poate așa ceva, o sa creada lumea ca ne-am vorbit!”

13:05, 05.04.2024 - Cea mai noua editie iUmor, difuzata duminica aceasta, de la 20:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY,  va fi deschisa de nimeni altul decat de Robert Tudor, care aduce magia pe scena iUmor, cu un super show memorabil.

Gabriela Cristea a reacționat, dupa ce a aflat ca Tavi Clonda i-a umblat in telefon: „Sa afle daca am vreo intalnire sau vreo ceva in dimineața aia”

10:40, 24.03.2024 - Gabriela Cristea a aflat ca soțul ei, Tavi Clonda, i-a umblat in telefon in timp ce ea dormea. Prezentatoarea de la Antena Stars a povestit ca intențiile partenerului ei nu erau de a o verifica.Gabriela Cristea și Tavi Clonda formeaza unul dintre cele mai indragite cupluri din showbiz-ul romanesc, iar…

Star Matinal. Cum se simte Elena Merișoreanu, dupa ce s-a confruntat cu probleme de sanatate. Interpreta a revenit pe scena: „Nu mai pot sa merg” / VIDEO

10:35, 19.03.2024 - Elena Merișoreanu, marea doamna a muzicii populare, indragita artista care pe langa celebritate nu uita niciodata sa fie alaturi, prin muzica, de oamenii nevoiași, a fost prezenta la un eveniment caritabil. Iata cum se simte cantareața, dupa problemele de sanatate cu care s-a confruntat!

CNAS vrea sa rezolve problemele sistemului de asigurari sociale de sanatate. Valeria Herdea: „Calea dialogului este singura care poate asigura stabilitate si echilibru”

10:50, 27.02.2024 - Casa Nationala de Asigurari de Sanatate (CNAS) a alcatuit grupuri tehnice de lucru cu reprezentantii organizatiilor profesionale in vederea optimizarii prevederilor actelor normative din domeniul asigurarilor sociale de sanatate.

Gabriel Fatu s-a casatorit a treia oara. Cununia a avut loc in secret: „Nu a știut nici mama mea, nici parinții soției”

10:35, 20.02.2024 - Gabriel Fatu s-a casatorit in secret cu aleasa inimii sale. Actorul se afla la cea de-a treia casnicie, iar la cununie nu au fost invitați decat nașii, familia afland dupa ce au semnat actele.Pe 14 februarie, de Ziua Indragostiților, Gabriel Fatu s-a casatorit pentru a treia oara. Aleasa inimii sale…

Cu ce probleme de sanatate s-a confruntat Ovidiu Komornyik! Artistul nu a putut urca pe scena timp de cinci luni / VIDEO

23:41, 11.02.2024 - Ovidiu Komornyik vorbește despre problema de sanatate care l-au ținut departe de scena, timp de aproximativ cinci luni. Ce interdicții are artistul de la medic, dar și cum a ajuns sa zaca, la propriu.


Ce parere ai despre aceasta stire?