Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Dezastru. Zeci de morți după prăbușirea unui baraj și inundații devastatoare - VIDEO

Publicat:
Dezastru. Zeci de morți după prăbușirea unui baraj și inundații devastatoare - VIDEO

Un baraj s-a prabușit intr-unul din cele mai bune locuri pentru Safari, ducand la decesul a peste 40 de oameni, inclusiv copii. Catastrofa vine dupa saptamani de ploi torențiale care au devastat deja țara, ucigand aproape 100 de oameni și provocand pagube materiale extinse.

Citeste articolul mai departe pe monitorulcj.ro…  

Sursa articol si foto: monitorulcj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Dezastru in Germania – morți și raniți VIDEO

16:15, 16.05.2024 - Dezastru in Germania – morți și raniți             Trei persoane au murit și cel puțin 16 au fost ranite, dupa ce o explozie la un magazin din Dusseldorf, Germania, a provocat un incendiu masiv. Explozia a avut loc in jurul orei 02:00 dimineața, ora locala, intr-un mic magazin de la parterul unui bloc…

Zeci de morți si sute de persoane disparute dupa ce ploi torentiale si inundatii au devastat Brazilia

07:40, 05.05.2024 - Cel putin 57 de persoane au murit si alte 373 sunt date disparute dupa ce ploi torentiale si inundatii au afectat, in aceasta saptamana, statul brazilian Rio Grande do Sul, scrie CNN, citat de news.ro.

(video) Peste 30 de morti si 60 de disparuti in Brazilia, in urma ruperii unui baraj si a unor inundatii devastatoare

12:05, 03.05.2024 - Barajul de la o hidrocentrala din sudul Braziliei a cedat, dupa zile de ploi abundente care au declansat inundatii masive, provocand moartea a peste 30 de persoane, in timp ce alte 60 de persoane sunt date disparute in statul Rio Grande do Sul, relateaza BBC, citat de news.ro .

Inundații catastrofale in Kenya. Un baraj s-a rupt, zeci de morți și alte zeci sunt date disparute

16:20, 29.04.2024 - Zeci de persoane au murit și altele au disparut dupa ce un baraj din Kenya s-a rupt. De vina sunt ploile torențiale care au provocat inundații catastrofale. Mii de oameni au fost nevoiți sa-și paraseasca locuințele.

Furtuna Nelson face dezastru in Europa. Patru oameni au murit in ultimele ore. Ce șanse sunt sa afecteze Romania

22:10, 29.03.2024 - Furtuna Nelson a aparut in Europa și face dezastru intr-o mulțime de locuri. Pana in acest moment, patru oameni au murit, dupa ce s-au inecat in valurile uriașe. Autoritațile se așteapta ca numarul victimelor sa creasca. Iata ce șanse sunt sa vina și in Romania.

Bilantul atacului terorist de la Moscova a urcat la 143 de morti. Alți aproape 100 de oameni sunt dați disparuți

22:56, 27.03.2024 - Bilantul atentatului comis in suburbia Moscovei saptamana trecuta a urcat miercuri la 143 de morti, potrivit unui nou raport comunicat de autoritatile ruse, atacul fiind deja cel mai grav revendicat de gruparea jihadista Stat Islamic pe teritoriul european. De asemenea, aproximativ 95 de persoane sunt…

Un camion a intrat intr-un baraj de poliție, in Spania: sunt 6 morți și 3 raniți

14:10, 19.03.2024 - Șase oameni, printre care doi membri al Garzii Civile, au murit marți, in apropiere de Sevilla, dupa ce un camion a intrat intr-un baraj de poliție, a anuntat guvernul regiunii Andaluzia, care a vorbit despre un accident.

Tragedie la Valencia. Un bloc cu 14 etaje a luat foc! Cel putin patru morti si alti oameni dati disparuti (VIDEO)

12:00, 23.02.2024 - Pompierii spanioli continua vineri sa incerce sa raceasca structura cladirii din orasul spaniol Valencia est in care s a produs un incendiu soldat cu cel putin patru morti si 14 disparuti, informeaza EFE, care mentioneaza ca cifra s ar putea schimba in momentul in care pompierii reusesc sa patrunda…


Ce parere ai despre aceasta stire?