Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Inundații catastrofale în Kenya. Un baraj s-a rupt, zeci de morți și alte zeci sunt date dispărute

Publicat:
Inundații catastrofale în Kenya. Un baraj s-a rupt, zeci de morți și alte zeci sunt date dispărute

Zeci de persoane au murit și altele au disparut dupa ce un baraj din Kenya s-a rupt. De vina sunt ploile torențiale care au provocat inundații catastrofale. Mii de oameni au fost nevoiți sa-și paraseasca locuințele.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol si foto: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Zeci de morți si sute de persoane disparute dupa ce ploi torentiale si inundatii au devastat Brazilia

07:40, 05.05.2024 - Cel putin 57 de persoane au murit si alte 373 sunt date disparute dupa ce ploi torentiale si inundatii au afectat, in aceasta saptamana, statul brazilian Rio Grande do Sul, scrie CNN, citat de news.ro.

Kenya si Tanzania, afectate de inundatii mortale, in alerta la apropierea ciclonului Hidaya

05:16, 05.05.2024 - Kenya si Tanzania sint in alerta simbata in contextul apropierii unui ciclon care se indreapta spre tarmurile la Oceanul Indian ale celor doua tari din Africa de Est vulnerabile la schimbarile climatice si afectate deja de inundatii mortale, transmite AFP. Aproximativ 400 de persoane si-au pierdut viata…

Imagini apocaliptice: inundații catastrofale - peste 30 de morti si 60 de disparuti - dupa ce barajul unei hidrocentrale a cedat

13:20, 03.05.2024 - Barajul unei hidrocentrale din sudul Braziliei a cedat in urma zilelor de ploi abundente, care au declanșat inundații masive. Tragedia a provocat moartea a peste 30 de persoane, iar alte 60 sunt date disparute in statul Rio Grande do Sul, conform informațiilor furnizate de BBC, titreaza News.ro.

Dezastru. Zeci de morți dupa prabușirea unui baraj și inundații devastatoare - VIDEO

07:56, 30.04.2024 - Un baraj s-a prabușit intr-unul din cele mai bune locuri pentru Safari, ducand la decesul a peste 40 de oameni, inclusiv copii. Catastrofa vine dupa saptamani de ploi torențiale care au devastat deja țara, ucigand aproape 100 de oameni și provocand pagube materiale extinse.

Explozie uriașa la o hidrocentrala din Italia: Sunt 4 morți și 5 persoane disparute

20:30, 09.04.2024 - Patru persoane au murit, alte trei sunt ranite si cinci au fost date disparute in urme unei explozii survenite marti la o hidrocentrala in zona lacului de acumulare de la Suviana, in apropierea orasului italian Bologna, relateaza agentia ANSA, potrivit Agerpres.

Ploi torențiale și inundații la Sydney. Un baraj s-ar putea revarsa in urmatoarele ore

10:45, 07.04.2024 - Ploile torențiale au provocat inundații la Sydney și in imprejurimile orașului australian. Incepand de vineri, mai multe zone au fost acoperite de apa. Experții avertizeaza ca pericolul nu a trecut și anunța ca un baraj s-ar putea revarsa sambata.

Fenomene meteo catastrofale vor avea loc in Europa. Sunt anunțate inundații și temperaturi extreme

12:45, 12.03.2024 - Agenția de Mediu a Uniunii Europene a afirmat ca vor exista mai multe fenomene meteo extreme pe teritoriile statelor. Problemele climatice sunt reale și se cer masuri serioase pentru a face fața provocarilor intalnite.

Tragedii in Europa din cauza intemperiilor aduse de furtuna Monica. Trei persoane disparute in Spania, patru morți și mai mulți disparuți in Franța VIDEO

16:05, 11.03.2024 - Trei persoane luate de valuri au fost date disparute in Spania dupa intemperii care au afectat o parte a Europei in weekend, au anuntat luni autoritatile, care continua cautarea acestora, informeaza AFP.


Ce parere ai despre aceasta stire?