Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ANM a emis avertizare Cod Galben de ploi și vreme rea, chiar înaintea minivacanței: pe litoral este cel mai rău

Publicat:
ANM a emis avertizare Cod Galben de ploi și vreme rea, chiar înaintea minivacanței: pe litoral este cel mai rău

Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) avertizeaza ca marți dimineața in Dobrogea vor fi vant puternic și averse. Intensificari ale vantului vor fi și in sud-vestul țarii, in județul Caraș-Severin. Specialiștii au emis avertizari .

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol si foto: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cod Galben de intensificari ale vantului in Cluj! ANM, anunț de ultima ora

12:51, 17.05.2024 - Vineri, Administratia Nationala de Meteorologie a emis o atentionare Cod galben de intensificari ale vantului care vizeaza aproape o treime din țara, inclusiv Clujul. Atenționarea este valabila pana la ora 23.Sunt vizate intensificari ale vantului in 18 județe ale țarii, conform harții publicate de…

Alerta - Iarna se intoarce furibund in Romania: Cod Galben de ninsoare in 14 județe din țara

16:35, 21.04.2024 - Specialiștii in meteorologie au emis avertismente de cod galben pentru ninsori in zonele montane ridicate din 14 județe, unde se prognozeaza ca va cadea un nou strat de zapada. De asemenea, Administrația Naționala de Meteorologie a avertizat ca ploile vor afecta intreaga țara.

Alerta meteo - ANM a emis un Cod Galben de vreme rea in zeci de localitați

12:55, 20.04.2024 - Administratia Nationala de Meteorologie a emis o atentionare nowcasting Cod galben de vant valabila sambata, pana la ora 17:00, in mai multe localitati din judetele Constanta si Tulcea.

Avertizare ANM de ultima ora! Cod portocaliu și Cod galben de vreme rea, in mai multe județe din Romania

10:30, 01.04.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut, in urma cu puțin timp, un anunț important de ultim moment! Specialiștii au emis Cod portocaliu și Cod galben de vreme rea, in mai multe județe din Romania. Iata zonele vizate de anunțul meteorologilor!

Avertizare ANM de ultima ora! Cod galben de vijelii și grindina in mai multe județe din Romania

17:55, 25.03.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut, in urma cu puțin timp, un anunț important de ultima ora! Specialiștii au emis o avertizare Cod Galben de vijelii și grindina in mai multe județe din Romania. Iata lista zonelor afectate!

Anunț ANM de ultima ora! Avertizare de ninsori și viscol in Romania. Lista zonelor afectate de ciclonul polar

10:50, 19.03.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț important de ultima ora! Specialiștii au emis o avertizare de ninsori și viscol in Romania. Iata lista zonelor afectate de ciclonul polar!

Informare meteorologica de precipitații și intensificari ale vantului in intreaga țara, pana joi

10:41, 19.03.2024 - Eveniment Informare meteorologica de precipitații și intensificari ale vantului in intreaga țara, pana joi martie 19, 2024 10:39 Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a emis o informare meteorologica valabila in intervalul 19 martie, ora 10.00 – 21 martie, ora 20.00, la nivelul intregii țari.…

Avertisment ANM! Cod galben de vreme severa in urmatoarele ore, in mai multe județe din țara

07:25, 28.02.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț de ultima ora. Specialiștii au emis, in cursul zilei de miercuri, 28 februarie 2024, o avertizare Cod galben de ceata. Iata lista județelor din tara vizate!


Ce parere ai despre aceasta stire?