Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Anunț ANM de ultimă oră! Avertizare de ninsori și viscol în România. Lista zonelor afectate de ciclonul polar

Publicat:

Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț important de ultima ora! Specialiștii au emis o avertizare de ninsori și viscol in Romania. Iata lista zonelor afectate de ciclonul polar!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Anunț ANM de ultima ora! Ninsori, viscol si ploi in Romania! Vreme neobișnuita la finalul lunii aprilie

11:25, 21.04.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț important de ultima ora! Specialiștii au emis o avertizare de ninsori, viscol și ploi in Romania. Vremea este una neobișnuita pentru aceasta perioada a anului.

Ninsori abundente, in Romania. A fost emisa avertizare de viscol. Zonele in care este iarna adevarata

11:50, 21.03.2024 - Meteorologii de la Administrația Naționala de Meteorologie au emis un cod galben de viscol pentru mai multe zone din țara. In acest moment ninge abundent in centrul Romaniei și la Iași. Avertizare ANM de viscol și ninsori Meteorologii au emis in aceasta dimineața o atenționare de cod galben de viscol…

Avertisment ANM de ultim moment! Cod Galben de viscol. Lista zonelor din țara unde ninge abundent

08:00, 21.03.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut, in urma cu puțin timp, un anunț important de ultima ora! Specialiștii au emis o avertizare Cod Galben de viscol. Iata lista zonelor din țara unde ninge abundent!

Anunț ANM de ultima ora! Ninsori și viscol in luna martie. Cum va fi vremea dupa temperaturile neobișnuite

12:05, 25.02.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț important de ultima ora! Specialiștii susțin ca exista posibilitatea de a avea ninosori și viscol in luna martie. Iata cum va fi vremea in Romania dupa temperaturile neobișnuite.

Anunț ANM! Un nou val de ninsori va lovi Romania. Temperaturile vor scadea drastic

08:40, 09.02.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț de ultima ora. Specialiștii au emis, in cursul zilei de vineri, 9 februarie 2024, o avertizare de val de ninsori in Romania. Temperaturile vor scadea drastic. Iata ce avertizare au transmis meteorologii!

ULTIMA ORA! Avertizari meteo de vant in toata Vrancea și ninsori cu viscol, in zona montana a județului; HARTA zonelor afectate din țara

10:55, 04.02.2024 - Administratia Nationala de Meteorologie a emis astazi, la ora 10.00, mai multe avertizari Cod galben si Cod portocaliu de vant, ninsori si viscol, valabile duminica si luni, in mai multe județe din țara, inclusiv in județul Vrancea. Astazi, incepand cu ora 14.00, zona montana a Vrancei se va afla sub…

Avertizari meteo de ceața densa și vant puternic. Iata lista zonelor afectate

09:00, 04.02.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie anunța ca duminica dimineața este ceața densa in nord-vestul țarii. De asemenea, vantul bate cu putere in mai multe zone montane ale Romaniei. Specialiștii au emis avertizari de tipul cod galben.

Anunț ANM de ultim moment! Ninsorile se intorc in Romania. Lista zonelor afectate de zapada

21:25, 02.02.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț de ultima ora. Specialiștii au emis, in cursul zilei de vineri, 2 februarie 2024, o avertizare de ultima ora. Ninsorile se intorc in Romania. Iata lista zonelor afectate de zapada!


Ce parere ai despre aceasta stire?