Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Anunț ANM de ultim moment! Ninsorile se întorc în România. Lista zonelor afectate de zăpadă

Publicat:

Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț de ultima ora. Specialiștii au emis, in cursul zilei de vineri, 2 februarie 2024, o avertizare de ultima ora. Ninsorile se intorc in Romania. Iata lista zonelor afectate de zapada!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Anunț ANM de ultima ora! Prognoza a fost actualizata. Cum va fi vremea pana la inceputul lunii mai

16:25, 07.04.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț important de ultima ora! Specialiștii au emis prognoza meteo actualizata. Iata cum va fi vremea in Romania la inceputul lunii mai.

Anunț ANM de ultima ora! Val de aer tropical peste Romania. Temperaturi caniculare

13:36, 04.04.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț important de ultima ora! Specialiștii susțin ca Romania va fi cuprinsa de un val de aer tropical. Temperaturi caniculare in țara noastra.

Avertisment ANM de ultim moment! Cod Galben de viscol. Lista zonelor din țara unde ninge abundent

08:00, 21.03.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut, in urma cu puțin timp, un anunț important de ultima ora! Specialiștii au emis o avertizare Cod Galben de viscol. Iata lista zonelor din țara unde ninge abundent!

Anunț ANM de ultima ora! Avertizare de ninsori și viscol in Romania. Lista zonelor afectate de ciclonul polar

10:50, 19.03.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț important de ultima ora! Specialiștii au emis o avertizare de ninsori și viscol in Romania. Iata lista zonelor afectate de ciclonul polar!

Anunț ANM! Cod galben de vreme severa in mai multe județe din Romania

08:00, 18.03.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț important de ultima ora! Specialiștii au emis Cod galben de vreme severa in mai multe județe din Romania. Iata lista zonelor afectate!

Anunț ANM de ultim moment! Cod galben de vant puternic. 24 de județe din Romania, afectate de avertismentul meteorologilor

09:10, 11.02.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț de ultim moment! Meteorologii au emis un cod galben de vant puternic in Romania. 24 de județe din țara noastra sunt afectate de avertismentul facut de meteorologi. Iata cum va fi vremea in aceasta zi de duminica, pe data de 11 februarie…

Avertizari meteo de ceața densa și vant puternic. Iata lista zonelor afectate

09:00, 04.02.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie anunța ca duminica dimineața este ceața densa in nord-vestul țarii. De asemenea, vantul bate cu putere in mai multe zone montane ale Romaniei. Specialiștii au emis avertizari de tipul cod galben.

Ninsorile se intorc in Romania: Zonele afectate de zapada in weekend

18:05, 02.02.2024 - Ninsorile se intorc in Romania: Zonele afectate de zapada in weekend Ninsorile se intorc in Romania: Zonele afectate de zapada in weekend Romanii se vor confrunta cu vreme anormala la inceput de februarie 2024. Daca de saptamana viitoare meteorologii anunța temperaturi neobișnuit de mari și maxime ce…


Ce parere ai despre aceasta stire?