Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Probleme de sănătate pentru Sandu Lungu. “Am crezut că am făcut infarct”

Publicat:

s-a confruntat cu mari probleme de sanatate. Sportivul a explicat prin ce a trecut. , unul dintre cei mai cunoscuți luptatori de la noi , a trecut prin momente extrem de neplacute. De curand, acesta a ajuns de urgența la spital. Inițial, luptatorul a crezut ca a facut infarct. Totul s-a intamplat inainte ca luptatorul sa participe la o gala care a avut loc . Acum aproape o luna, pe 12 mai, luptatorul a participat la o gala MMA la Beijing, fiind facut KO in prima runda de . “Aceasta poza este facuta inainte de plecarea , cu 5 zile,…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

La mulți ani, Nicu Alifantis, la 70 de ani: „Nu am nostalgii ori regrete!” Va sarbatori așa cum și-a dorit

10:56, 31.05.2024 - Unul dintre cei mai iubiți artiști romani, Nicu Alifantis implinește astazi 70 de ani. O varsta pe care o sarbatorește așa cum și-a dorit, in mijlocul celor care il iubesc, la Opera Naționala din București. Cantautorul va canta de ziua sa alaturi de Orchestra instituției, trupele Fragile Band și proiectele…

Fenomen fara precedent in Romania: Alexandru Rafila anunța ca e nevoie urgenta de centre pentru copii cu probleme psihice

20:35, 24.05.2024 - Ministrul Sanatatii, Alexandru Rafila, a tras un semnal de alarma, vineri, la Timisoara, in privinta lipsei unor centre socio-medicale pentru pacientii cu boli psihice, in special pentru copii. Rafila a precizat ca in noul Program Operational pentru Sanatate vor fi dezvoltate astfel de centre.

Leo de la Kuweit a ajuns de urgența la spital! Manelistul se confrunta cu grave probleme de sanatate: „Pana mor...” / FOTO

09:15, 10.05.2024 - Leo de la Kuweit a ajuns de urgența la spital! Cantarețul de manele se confrunta cu grave probleme de sanatate. In aceste momente dificile, aristul are familia aproape. Iata ce a transmis sora lui, Larisa Gafton, despre starea de sanatate a manelistului!

Florin Piersic, probleme grave de sanatate. A fost transferat la Institutul Matei Balș, dupa operația la inima

21:56, 07.05.2024 - Florin Piersic se confrunta cu probleme de sanitate și a suferit doua intervenții in mai puțin de o saptamana. Dupa operația de la genunchi, in ziua de Paște medicii i-au extras sondele de la stimulatorul cardiac, cand infecția s-a intins in tot organismul.

Barbat cu probleme de sanatate disparut de la Spitalul Municipal din Timișoara. Sunați la 112 daca il vedeți!

11:25, 22.03.2024 - Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale cauta un barbat, in varsta de 45 de ani. El era internat la Spitalul Municipal din Timișoara și a plecat marți din unitatea sanitara. Potrivit familiei, barbatul are probleme neurologice și nu poate vorbi.

Primarul Gentea, intalnire cu locuitorii din Gavana și Garlei. Locurile de parcare, principala problema a piteștenilor

11:01, 22.03.2024 - Primarul Cristian Gentea, impreuna cu echipa sa din Primaria Pitești, a inceput o noua serie de intalniri cu președinții asociațiilor pe proprietari din municipiu. Dupa prima consultare, cu reprezentanții cartierului Trivale, aseara a a fost randul locuitorilor din Gavana și zona Garlei sa iși expuna…

Primele declarații ale tatalui lui Radu Ayan, micuțul disparut in Botoșani. Baiețelul și-a petrecut noaptea singur, in padure: "Dumnezeu mi l-a dat inapoi" 

18:10, 18.03.2024 - La scurt timp dupa ce și-a strans, din nou, copilul in brațe, tatal lui Radu Ayan, baiețelul in varsta de 2 ani care a disparut in judetul Botosani, a facut primele declarații. Barbatul a dorit sa le mulțumeasca tuturor pentru ajutorul oferit.

Cum se simte Nicoleta Nuca, dupa ce a anunțat ca are noi probleme de sanatate. Ce le-a spus fanilor: ”Mulțumesc din suflet”

09:31, 12.03.2024 - Nicoleta Nuca le-a oferit o veste buna fanilor in ceea ce privește starea ei de sanatate. Dupa ce a afirmat ca se confrunta cu simptome de greața, dureri și frisoane, se pare ca se simte mai bine. Este vorba despre contactarea unui virus care face tot mai multe victime, in ultima perioada.


Ce parere ai despre aceasta stire?