Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Primarul Clujului, acuzat de CSU Craiova: face jocuri politice, și-a pus ambiția să îl pedepsească pe Neagoe. E ținut în tribune de tertipurile avocaților domnului Emil Boc

Publicat:

Continue reading , acuzat de CSU Craiova: face jocuri politice, și-a pus ambiția sa il pedepseasca pe Neagoe. E ținut in tribune de tertipurile avocaților domnului at Info real.

Citeste articolul mai departe pe info-real.ro…  

Sursa articol: info-real.ro


Stiri pe aceeasi tema

Acces Direct. Patronul acuzat de Vasile ca l-a ținut sclav in Italia face lumina. Cum s-ar fi comportat, de fapt, cu romanul: „L-a abandonat in spital”

20:16, 27.05.2024 - Vasile a ajuns in Romania, dupa o buna perioada in care a tot incercat sa plece din Italia, dar fara succes. Petru, patronul pe care romanul il acuza, a dat carțile pe fața și spune ca, de fapt, a vrut sa il ajute, in condițiile in care fostul patron ar fi uitat de Vasile cand avea piciorul rupt.

Pacienta operata la Craiova de Alin Demetrian a murit. Cunoscutul chirurg e acuzat acum ca a omorat in total cinci oameni

17:55, 07.05.2024 - Fostul manager al Spitalului de Urgența din Craiova era acuzat de moartea a patru bolnavi și se afla sub control judiciar cand a operat-o pe ultima pacienta. Polițiștii au cerut schimbarea controlului judiciar intr-o masura mai dura, dar judecatorii craioveni au respins cererea.

La dezbaterea pe teme economice din ciclul „Clujul Alege”, candidatul USR și-a facut, la final, multe poze in scaunul primarului Emil Boc/ Un funcționar din Primarie l-a acuzat, in timpul discuțiilor, ca nu cunoaște legislația in construcții

13:11, 26.04.2024 - Continue reading La dezbaterea pe teme economice din ciclul „Clujul Alege”, candidatul USR și-a facut, la final, multe poze in scaunul primarului Emil Boc/ Un funcționar din Primarie l-a acuzat, in timpul discuțiilor, ca nu cunoaște legislația in construcții at Info real.

Ce mesaj le-a trimis Sabin Sarmaș liberalilor, dupa ce Boc l-a exclus din partid: V-ați resemnat in timp cu ideea ca PNL Cluj e un mediu in care ideile și munca voastra n-au loc sa infloreasca. O filiala inchisa in care toate comenzile duc la un singur om

12:10, 17.03.2024 - Continue reading Ce mesaj le-a trimis Sabin Sarmaș liberalilor, dupa ce Boc l-a exclus din partid: V-ați resemnat in timp cu ideea ca PNL Cluj e un mediu in care ideile și munca voastra n-au loc sa infloreasca. O filiala inchisa in care toate comenzile duc la un singur om, Emil Boc at Info real.

Primarul Clujului, implicat intr-un uriaș scandal fotbalistic. „Speram ca instanțele sa starpeasca minciunile domnului Boc”

11:25, 10.03.2024 - O postare in care critica un club de fotbal ca a facut blat ii va aduce primarului Emil Boc un proces in instanța. Cel puțin asta au declarat reprezentanții instituției sportive care se declara șocați de „afirmațiile iresponsabile” ale edilului.

Emil Boc, dat in judecata de clubul Petrolul Ploiești, pe care l-a acuzat intr-o postare pe o rețea de socializare, ulterior ștearsa, de blat. ” speram ca instanțele sa intre in acțiune și sa starpeasca demagogia și minciunile domnului Boc”

17:10, 09.03.2024 - Continue reading Emil Boc, dat in judecata de clubul Petrolul Ploiești, pe care l-a acuzat intr-o postare pe o rețea de socializare, ulterior ștearsa, de blat. ” speram ca instanțele sa intre in acțiune și sa starpeasca demagogia și minciunile domnului Boc” at Info real.

Emil Boc vrea sa interzica traseismul politic. ”Semn de boala a democrației romanești”

20:30, 06.03.2024 - Primarul Clujului, Emil Boc, este de parere ca traseismul politic ar trebui interzis prin lege. Momentan, acesta a fost permis prin derogare odata cu ordonanța pentru comasarea alegerilor. Emil Boc vrea sa interzica traseismul politic , satul, probabil, sa vada cați oameni a pierdut PNL in ultima luna.…


Ce parere ai despre aceasta stire?