Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Emil Boc, dat în judecată de clubul Petrolul Ploiești, pe care l-a acuzat într-o postare pe o rețea de socializare, ulterior ștearsă, de blat. ” sperăm ca instanțele să intre în acțiune și să stârpească demagogia și minciunile domnului Boc”

Publicat:

Continue reading , dat in judecata de clubul Petrolul Ploiești, pe care l-a acuzat intr-o postare pe o rețea de socializare, ulterior ștearsa, de blat. ” speram ca instanțele sa intre in acțiune și sa starpeasca demagogia și minciunile domnului Boc” at Info real.

Citeste articolul mai departe pe info-real.ro…  

Sursa articol: info-real.ro


Stiri pe aceeasi tema

La dezbaterea pe teme economice din ciclul „Clujul Alege”, candidatul USR și-a facut, la final, multe poze in scaunul primarului Emil Boc/ Un funcționar din Primarie l-a acuzat, in timpul discuțiilor, ca nu cunoaște legislația in construcții

13:11, 26.04.2024 - Continue reading La dezbaterea pe teme economice din ciclul „Clujul Alege”, candidatul USR și-a facut, la final, multe poze in scaunul primarului Emil Boc/ Un funcționar din Primarie l-a acuzat, in timpul discuțiilor, ca nu cunoaște legislația in construcții at Info real.

Emil Boc, dat in judecata de clubul Petrolul Ploiești dupa ce acesta i-a acuzat pe ploieșteni de blat

20:25, 10.03.2024 - Clubul de fotbal Petrolul Ploiești a anunțat ca il va da in judecata pe Emil Boc, dupa acuzațiile facute de acesta la finalul meciului echipei prahovene cu Sepsi Sfantu Gheorghe. Atunci, Boc declarase ca jucatorii ploieșteni au jucat slab deliberat, iar infrangerea lor a facut ca echipa Universitatea…

Petrolul Ploiesti il da in judecata pe Emil Boc. Primarul a acuzat echipa prahoveana de blat și a numit-o „rușinea fotbalului romanesc”

18:01, 10.03.2024 - Clubul Petrolul Ploiesti a anuntat ca il da in judecata pe primarul orasului Cluj-Napoca, Emil Boc, dupa ce acesta a acuzat echipa prahoveana de blat in ultima etapa a sezonului regulat al Superligii.

Primarul Clujului, implicat intr-un uriaș scandal fotbalistic. „Speram ca instanțele sa starpeasca minciunile domnului Boc”

11:25, 10.03.2024 - O postare in care critica un club de fotbal ca a facut blat ii va aduce primarului Emil Boc un proces in instanța. Cel puțin asta au declarat reprezentanții instituției sportive care se declara șocați de „afirmațiile iresponsabile” ale edilului.

Emil Boc va fi dat in judecata de Petrolul Ploiești

14:15, 09.03.2024 - Emil Boc, primarul din Cluj-Napoca, a lansat un atac virulent la adresa celor de la Petrolul Ploiești, grupare pe care a acuzat-o ca nu și-a aparat corect șansele in meciul cu Sepsi (pierdut cu 2-1), din ultima etapa a sezonului regulat din SuperLiga Romaniei la fotbal.

Grefier acuzat ca a furat sute de dosare de la parchetul la care lucra . Scria și ordonanțe de clasare false

23:35, 06.03.2024 - Un grefier din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Sighetu Marmației, județul Maramureș, acuzat ca a furat sute de dosare, a fost trimis in judecata. Potrivit Direcției Generale Anticorupție (DGA), in 29 februarie, procurorul din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Maramureș a finalizat…

De ce il contracandideaza Sabin Sarmaș pe Emil Boc la Primaria Cluj Napoca: Orașul nostru e ca o mamaliga care sta sa explodeze. Clujul trebuie sa treaca la alt nivel

16:10, 18.02.2024 - Continue reading De ce il contracandideaza Sabin Sarmaș pe Emil Boc la Primaria Cluj Napoca: Orașul nostru e ca o mamaliga care sta sa explodeze. Clujul trebuie sa treaca la alt nivel at Info real.


Ce parere ai despre aceasta stire?