Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Povestea fetiţei care plânge cu LACRIMI de PIATRĂ: Sătenii cred că este POSEDATĂ de DIAVOL VIDEO

Publicat:

, o fata de doar 12 ani din Yemen, a fost dusa de urgenta la spital dupa ce s-a descoperit ca plange cu lacrimi de piatra. Mai mult, localnicii din satul in care locuieste cred ca este posedata de diavol, potrivit Mirror.

Socant este faptul ca doctorii nu au gasit inca o explicatie pentru boala de care sufera copila. Micuta a fost filmata in timp ce plangea, reusind ca in cateva ore sa stranga o cutie plina de pietre. Cu toate acestea, cazul tinerei a creat panica in randul populatiei care se sperie sa intre in contact cu aceasta. 

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Momentul nevazut pana acum de la nunta lui Pepe cu Yasmine Pascu. Artistul s-a emoționat: „Cu cele doua Rose, a mea și a noastra”

14:40, 09.06.2024 - Pepe a aratat „unul dintre cele mai frumoase momente” de la nunta lui cu Yasmine Pascu. Pe 7 iunie, cantarețul s-a casatorit religios, la eveniment participand peste 200 de prieteni și apropiați. Ziua de vineri, 7 iunie, a fost una dintre cele mai fericite pentru Pepe. El și-a serbat baiatul, pe Pepe…

Povestea fetiței care a fost aruncata din taxi, de mama ei, pe Podul Grant. A scapat miraculos, dar azi traiește o drama

03:45, 03.06.2024 - Cu 12 ani in urma, Romania era șocata de gestul unei mame care și-a aruncat bebelușul dintr-un taxi, pe Podul Grant din București. Micuța a scapat ca prin minune de moarte.Maia, fetița aruncata de mama ei din taxi, a avut parte de un destin dramatic.

Școala inchisa dupa ce o eleva a fost ”posedata de un diavol". Zeci de copii au inceput sa se comporte bizar

17:40, 23.05.2024 - Alerta s-a dat dupa ce aproximativ cațiva elevi, in principal fete, de la o școala din Africa de Sud, ar fi avut vedenii. Profesori și parinți au organizat o ședința de urgența, dar situația nu s-a calmat.In zilele urmatoare scene bizare au continuat. Alți elevi au fost afectați și traumatizați dupa…

Un pui de barza cazut dintr-un cuib, de la mare inalțime, salvat de pompieri. Satenii au alertat autoritațile FOTO

15:05, 22.05.2024 - Un pui de barza, cazut dintr-un cuib, a fost salvat de pompierii din Galați. Micuța barza iși avea cuibul pe un stalp de electricitate din localitatea Mastacani, iar satenii au cerut ajutorul autoritaților.

Mireasa – Capriciile Iubirii. De ce s-a intors, de fapt, Ionela in emisiune. Concurenta a varsat multe lacrimi: „Aleg...” / VIDEO

20:00, 29.04.2024 - Ionel a dezvaluit din ce motiv a ales sa se intoarca in emisiune, dupa ce a vorbit cu mama ei. Concurenta nu s-a mai putut abține și a izbucnit in lacrimi. Ce a marturisit tanara in cadrul ediției de astazi de la Mireasa - Capriciile Iubirii.

Mireasa – Capriciile Iubirii. Laura, in lacrimi! Concurenta este dezamagita pentru ca nu și-a gasit un partener in emisiune: „Vreau sa vina un baiat care sa...” / VIDEO

00:00, 24.04.2024 - Laura nu s-a mai putut abține și a izbucnit in lacrimi! Conurenta a dezvaluit ca este dezamagita din cauza faptului ca nu și-a gasit un partener in cadrul emisiunii. Ce a marturisit tanara in ediția de astazi, pe Antena Stars.

Caz șocant in Iași! O fetita in varsta de patru ani a cazut intr-un iaz. Micuța e in stare grava, la spital

23:05, 05.04.2024 - Caz șocant in Iași! O fetița in varsta de patru ani a ajuns in stare grava, la Spitalul de Copii „Sfanta Maria” din Iasi, dupa ce a cazut intr-un iaz. Potrivit informațiilor, micuța a fost resuscitata de medici, iar acum este in coma și lupta sa traiasca.

Andreea Catrina, fosta concurenta Mireasa, sezonul 5, a devenit mamica. Ce nume a ales pentru micuța ei / FOTO

09:51, 25.03.2024 - Bucurie mare in familia Andreei Catrina de la Mireasa, sezonul 5. Fosta concurenta a devenit mamica de fetița. Recent, aceasta a facut publice primele imagini cu micuța ei. Cum a numit-o pe fetița.


Ce parere ai despre aceasta stire?